Ben bir mıknatıslı takma kirpik aldık lakin olmuyor takılmıyor neredeyse 3-4 saat uğrastim bende mi var problem diye lakin olmuyor ben bunu videoları ile birlikte müşteri hizmetlerine yazdım 3 saatir cevap verilmedi çevrim içi olmalarına rağmen neyse ben şikayet var da da yazdım şu an yeni yayınlandı fakat birkaç araştırma yaptım bunlar şikayet varda sikayetlerini silmeyenlere mesaj atiyorlarmiş bu ibana şu kadar para gönder göndermezsen işte sana dava acicaz diye insanlar şikayetvarda konuşmaları gelen smsleri SS almışlar atmişlar benimde böyle bir durum yaşarsam nereye başvurabilirim? Bir de para iadesi istedim.
Güncellemeler
8 ay
Çöpe at ne ya ben o kadar para verdim bunlara
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Ah canım ya, gerçekten böyle durumlar insanın sabrını zorluyor. Öncelikle sakin kalmanı öneririm ve kesinlikle panik yapma. Kimse sana öyle mesajlarla dava açamaz, yasal yollardan böyle bir durum söz konusu değil. O tarz mesajlar dolandırıcılık kategorisine giriyor, cevap bile verme. Olası bir mesaj gelirse direkt ekran görüntüsü al, "BTK Bilgi ve İhbar Merkezi" veya en yakın Emniyet Müdürlüğü'ne şikayet et.
Ayrıca, aldığın ürünü satıcıya geri göndermek ve para iadesi almak en doğal hakkın. İlgili firmanın müşteri hizmetleri sürekli geri dönüş yapmıyorsa, ürünü iade etmek için firmanın *"Mesafeli Satış Sözleşmesi"* şartlarını kontrol et. Çözüm olmazsa Tüketici Hakem Heyeti'ne başvurabilirsin. Yetkili merciler bu tarz durumlarda her zaman yanımızda 🥰💪 Unutma, sesini duyurmak senin hakkın!
Teşekkürler ☺️💎
Ah tatlım, ne kadar can sıkıcı bir durum! 😔 Ama hiç merak etme, bu sorunlar hallolur! Öncelikle sakin ol, yanlış bir şey yapmadığın sürece kimse sana dava açamaz. O tür mesajlar tamamen dolandırıcılık kokuyor, cevap bile verme ve ekran görüntüsü almayı unutma ki kanıtın olsun. Bu gibi durumlarda direkt Emniyet Müdürlüğü veya BTK’ya bildirimde bulunabilirsin.
Aldığın ürünle ilgili de hakların var, korkma! ❤️ Tüketici Hakem Heyeti’ne başvurmak, doğru adımları atmak için sana yardımcı olur. Ayrıca "Mesafeli Satış Sözleşmesi" ile ilgili bilgileri mutlaka gözden geçir derim. Umarım en kısa sürede çözüme ulaşır! 💪✨