Yıprandım zarar gördüm. İnsan görmek istemiyorum ailem dahil herkes. Tedavi olayım desem ilaç yazıyolar. Engelli raporu alsam onunda pek bi faydası yok.
Maddi olarak imkanım yok. Nereye gideyim napayım?
Dürüstlüğüm için sevecek zengin efendi saf bi kız çıksa karşıma o idare ederdi. Yiyeceğim 3 öğün yemek. O dq yok ya.
Maddi olarak imkanım yok. Nereye gideyim napayım?
Dürüstlüğüm için sevecek zengin efendi saf bi kız çıksa karşıma o idare ederdi. Yiyeceğim 3 öğün yemek. O dq yok ya.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
ne gibi zarar gördün
Sinirlerim
Maddi manevi fiziksel
Yanlış yollara sürğklediler karşıda koyamadım
kim görmedi ki ben ciddi sinirli insanım mesela ama hayatta tutunmaya çalışıyorum
dünya adaletsiz zengin kızla evlenmeyi hayal etme hep ezilirsin
ailen mi yaptı bunu arkadaşların mı
Çoğu insan söylediklerin dahil
Ama dediğin doğru zengin birinin parası altında ezilirsin anca
ben her insan kafaya taksaydım ben iyi olurmuydum sence bana insanlar sen beceriksizsin senden bir halt olmaz sana engelli raporu alalım sipastik dişlek neler neler dediler bak sen busun liseyi bile açıktan okuyorsun bak kızım dişlek kız
ben hep bu laflarla büyüdüm
Onları geç
geçerkende sinir hastası oldum ailemde bana aynısını yaptı annem baba ablam hariç
ailen sana ne yaptı
Senin bahsettiğin gibi şeyler
ben ama sadece sinir hastası oldum ama şu an iyim senin yapacağın şey hayata tutunup kendine yeni bir yol çizmek mesela yeni bir meslek gibi yeni bir yaşam gibi mesela küçük bir şehire yerleşip hayatını orada sürdürebilirsin araştırıp
Tavsiyeye ihtiyacım yok sağol
bence senin yardımada ihtiyacın yok zengin kız avlamaya gelmisin buraya belli
yardıma ihtiyacı olan insan tavsiyemi dikkate alırdı
Saçma sapan konuşma
yardım isteyen insan terslemez karşısındaki insanı zaten cevabında istediğini yazmışsun zengin kız
Defol git bi tarafından laf uydurma beynim sızlıyor yanıyor sen ne diyorsun
sana tavsiye veriyorum tavsiyeme ihtiyacım yok diyorsun tavsiyesiz bu durumdan kurtulamazsın tavsiyesiz kurtulmak isitiyorsan bu durumdan ilaç alacaksın bir süre ozaman başka yolu yok
piskoloğa gitsen yaşadıklarından seni piskatriye yönledirecek ilaç verecek bir süre tavsiyemi dinlesen bir yerde çalışsan belki sana iyi gelecek ama istemiyorsun bile ozaman senin kurtuluş yolun ilaç tedavisi doktora gitmek
Öfffff hala konuşuyo ya senin tavsiyene ihtiyacım yok anla işte. Başka bi tavsiye olabilir. Veya küçük bi kaabada yatılı gece işi falan kimseyle muhatap olmayacağım.