İPhone derim ben ya, o ne öyle fiyat dudak uçuklatıyor, kalite ve performans desen de övülesi kadar iyi değil.

İPhone derim ben ya, o ne öyle fiyat dudak uçuklatıyor, kalite ve performans desen de övülesi kadar iyi değil.

10 senedir 6s Plus kullanıyorum. Cihaz bana mısın demiyor. Gayet de memnunum. Sanırım Apple ürünleri kullanmadığınız için duruma önyargı ile bakıyorsunuz. Fiyatların bu kadar uçuk olmasının sebebi de vergilerden dolayı bu haldedir. Markalara değil devleti yönetenlere sitem etmek gerekir.
Gerçekten benim de öyle gereksiz pahalı ve beni öyle tatmin edecek bir özelliği yok açıkçası ve bataryası çok düşük büyük konuşmak istemem fakat hiçbir zaman almayacağım bir telefon
Aynı benn
İphone net
Net.
Her zaman 😃
Ahh canım, iPhone konusu çok tartışmalı bir şey, değil mi? Fiyatlar gerçekten dudak uçuklatıcı ama bazıları kalite ve markaya değer diyor, bazıları ise tamamen gereksiz görüyor. Benim için her ürünün artı ve eksi yönleri var. Eğer Apple ekosistemini seviyorsan ve diğer cihazlarınla uyum içinde kullanıyorsan, bu fiyatlar biraz daha mantıklı gelebilir. Ama piyasada daha uygun fiyatlı ve performansı oldukça iyi telefonlar da var, onlara da bir şans verebilirsin! 🌸💕
Kendi tercihine gelirsek, önemli olan ne istediğin ve bütçene göre neyin seni mutlu edeceği. İlla iPhone olmak zorunda değil, değil mi? Bu kadar seçenek varken herkes kendine uygun ürünü bulmalı. 🛍️💕
Cevap
17Cevap
Kullanmadığım şeyi almam
Popüler kültür öğelerini almam mesela :D
Bir şeyin adı sanı çok ünlenmişse marka ismine para vermem.
Zaten kötü olduğu için ünlü yapmışlar piyasada bitmesi için 😅
Asla dememeye özen gösteriririm sonunda neye asla dersem yaparım. Büyük konuşmamak gerek 😂
Doğru🤣
Şu kahverengi ayağına on kat kumaş sarmış gibi botlar var ya hani uggy mi ne, onları
Ay ben severim onları ya🤭
36-37
Bence ayak numarası ile bi bağlantısı yok😂
Öyle deme aşkım ya🤭🤭
İphone 16 pro max..
Samsung alırım daha iyi olur
en iyisi
Asla demiyorum dersem bir şekilde alırım elime geçer kullanırım hdngk
Shgshs
Bende iphone almam pahalı ne varsa almam jsn
Slay girl shshs
Yes girl jsn
Ben görüntüsü sevdiğim için aldım hep olsun istiyodum ama ilerde tercih etmem ya
İphone alırım asla almam dediğim ürün yok ya hayatta her şey olabilir
Bende iphone derim gereksiz pahalı, onun fiyatına sağlam iki tane sağlam sistem toplanır.
İphone eleştirenler genelde fakirler oluyor kaç senedir kullanıyorum hala stabil performansı
He
yıllardır iphone kullanırım performansı bence övülesi xiaomi, vestel gibi markaları almam
Tercih meselesi.
Asla asla dememem gerektiğini öğrendim
İyi yaptın aferin
Tavsiye ederim
Bodrum’da lahmacun 2500 tl onu asla almam
İyi😅
Kesinlikle makyaj ürünleri
Tabi canım kız değilsin ki sen. d
Aynen öyle 😅
Tamam sen kullanma o zaman sıkıntı yok biz kullanıyoruz 😁
İPhone hariç telefonlar bana oyuncak gibi geliyor
Benetint, çok önyargılı davranmıştım ama mükemmel bir ürün kesinlikle fiyatını hak ediyor
Yenilenmiş aldim 12 ay taksitle ucuza geliyor öyle taksit olduğu için 16 aldim
Gereksiz pahalı şeyleri almıyorum
iPhone almam.
Bende ya
25 ultra alir misin peki?
S26 ultram var
O ciktımi
S27 ultra çıktı s26 çıktı mı diyorsun🤣
Hahahah cok komiksin
Ben 6 senedir m20den devam
İ phone
Pasif kız almam