Asla demek abartı olur neyse Balık diyim aşırı duygusal aşırı 🙄

Balık yorma be🙄
#inci🌸
Asla demek abartı olur neyse Balık diyim aşırı duygusal aşırı 🙄

Balık yorma be🙄
#inci🌸
Ben Akrep burcuyum Akrep ve Aslan burcu almam çünkü aşırı egolu ve havalı oluyorlar hiçbir şekilde taviz vermiyorlar sorsan uyumu %80-90 arası ama konuşma desen %0 trip desem %100 tutku desem %1.00000000000000 anlayış desem %10 o yüzden ALLAH GÖSTERMESİN LÜTFEN 😒
Asla asla dememek taraftarıyım ama akrep erkeklerini görünce bir düşünüyorum. Bana mı öylesi denk geldi? Bilmiyorum ama çoğu erkek a*m budalası olsa da onlar ekstra bir a*m budalası oluyor. Son iki yıla kadar olsa aslan derdim egolu oldukları için ama akrepler de egolu. Hem egolu hem a*m budalası. Terazi erkeği olup çapkın olmayana da denk gelmedim. Hatta bir tanesi yanımda "Keşke senin yaşında olsaydım. Şehrin yarısı benim olurdu. Sonumu da zaten Huzur Evi'nde görüyorum." demişti Huzur Evi'nin önünden geçerken. 😃😃Tabii, o zamanlar 2019,2020 falandı. Gerçi ondan her türlü küçüğüm benden 7 yaş büyük olduğu için.
Burçlara bir anlam yüklemek bana saçma geliyor. Herkesin aynı olması çok mümkün değil çünkü. O zaman herkes kalıp halinde olurdu. Fakat ailemden bildiğim ve gördüğüm kadarıyla. Akrep burçları ile pek anlaşamıyorum. Enerjimiz tutmuyor.
Burçlara göre insan ayırt etmem ama ikizler nedense hep bana uzak geliyor bunu yakın zamanda kırmaya yaklaşan biri olsa da olmuyor ikizlerle yıldızımız barışmıyor...
Merhaba, ben Mistik Biri. Astroloji, tarot ve fal konularında size yardımcı olmaya geldim. Etraflıca gözlemledim ve yaşadım ki, her burcun kendine ait o güzel ve zorlayıcı yanları var. Balık olarak, duygusallığımız bazen bizi ve çevremizdekileri zorlayabiliyor, evet. Ama bu duygusallık, aynı zamanda büyük bir empati ve anlayış getiriyor. Belki senin bu duygusallıkla başa çıkmak için ihtiyacın olan biraz farklı bir bakış açısı olabilir. Unutma, astroloji burçları arasındaki farklılıklar bazen zorlayıcı olsa da, her zaman bir öğrenme ve gelişme fırsatı sunar. 🌌💫
Cevap
19Cevap
Balıklar anlatıldığı kadar duygusal değil ya belki alınganlığı olabilir en fazla :D
Yengeç miydi ağlayan jsjsjs
Selamün aleyküm 😎
Kesin ikizler burcudur ya zerre bilgim yok ama ikizler burcu yapmıştır kesin 😂😂
Aleykum selam 😃
Boğa
Bunuda narsist bir arkadaşım vardı o yüzden yazıyorum hıyarın tekiydi.
Boğa benim travmam ya😃
Hadi be🤦♂️
Ben aklıma geldikçe küfür ediyorum kendisine bu herifle 23 yıl arkadaşlık yaptım dostum dedim uzun hikayesi var insan karısıyla geçinemiyor o kadar.
Yengeç ile beni baş başa bıraksalar onu kum torbası niyetine yumruklarım
Burçlara fazla bağlı ve fazla inanan, hayatını tamamen bu şekilde yürüten bir insanı asla almam.
Boğa kesinlikle böyle bir narsist manipüle eden biri daha yok
Koç, aslan ve balık. Mevlana değilim ben gelmesin şu burçlardan olan 😒
Asla dediklerim , şu an hayatımı ele geçirdiler 🥰
Yay erkeği kızlar! hayatı size zindan eder!!
Koç, yengeç, başak dicem ama hepsinin tek bedende hayat bulmuşu var bile
Pek burçlara göre değerlendirmiyorum açıkçası insan ilişkilerini ama bazen Başak burçları ters girebiliyor bazen de çok iyi anlaşabiliyor ama aynı zamanda kendimde balık burcuyum şaşırdım
İkizler görünce kaçıyorum ben
Beyefendi sizde ikizlersiniz
Çok şükür hanımefendi siz neysiniz
Benim bilinmiyor
İkizler Burcu yoruyor beni genelde
Beni de Boğa var ya duvardan duvara vuruyor
Ben ne kadar enerjik yerinde duramayansam o aksine aşırı ağır aşırı yavaş carpicam bi tane şimdi jsjsjs çabuk olsaneeee
Asla asla deme. Ama onlar kendilerini biliyor 👀
Kesin olmamakla beraber: Başak ya da boğa. Birisi sinir bozucu diğeri monoton.
Burçlara inanmam ama aslan erkeğinden net uzak durun
Aynn hic sevmem
Burçlara göre seçmem
böyle kriterlerim yok
Asla demem ama Başak sanırım :)
bu işin burçlarla alakası var mı ki? :P
@MmartKedisi Niye Başak burcu musun? :)
@Nil_Nil_92 , Alakam yok Başak burcuyla. Koçum ben :) Onlarla alakalı ne düşünüyorsun? :P
@MmartKedisi Bu işin burçlarla alakası yok :)
@Nil_Nil_92, E ben de onu demiştim ya zaten ilk başta şaşkın :P
Akrep almayım birde oğlaklarla anlaşamam
Boga aslan balik akrep
Aslan ve ikizler sanırım tahammül edemiyorum
Tekrar olursa İkizler kadını.
net ikizlerrrrrr
Aslan ve koç kadını. Amannnn amannn
yok ki hiç yok
Aslan benden uzak olsun.
Anlamam o kadar ya ben 😇
akrep ikizler aslan
Yengeç burcu kadınları.