Çılgın İşkembe Çorbacı olsam gelip içer misiniz
1 tabağı 850 liradan vericem
1 tabağı 850 liradan vericem
Cevap
2Cevap
Ama şu var ki; 1 tabak çorbaya 850 TL vermesi için müşterilerinin de Çılgın Müşteri olması gerekir... 😂
Sosyal medyadan görüp gelen kazıklanmayı seven müşteri gelecek bana 😄
Hedef kitlem Onlar
Yağlı yağlı kazıklicam
O halde önce güzel bir etiket bulman, iyi bir reklam yapıp isim yapman gerekir.
Nasıl bir etiket mesela?
Ama şimdi düşündüm de, bence isim yapman çok da zor değil. Zaten bu ülkede saçma sapan elinde sihirbazların değnek çevirdiği gibi çevirip sonra birazcık şov yaparak doldurup versen de bence çok güzel bir reklam yapmış olursun... 😂
Hatta bence çok kısa sürede birileri seni videoya çekip İnstagram'da falan paylaşır ve sonrasında çok kısa sürede bayağı müşteri bulursun.
Bence de zaten bizde keriz çok biliyorsun 😄 her türlü yerler
Ama lütfen meşhur olduğunda seni görmeyeyim, yoksa Maraş dondurması, biftek gibi şeylerden nefret ettiğim gibi çorbadan da nefret ederim... 😂
Kepçeyi bacak aramdan geçirip sırtımdan yukarıya doğru çıkarıp kafama koyup 1 tur dönderip sonra kepçenin içine biraz pul biber serpip kazana öyle daldırırım kepçeyi tabağa boca ederim etrafa bilinçli olarak dökerekten milletin aklı gider telefona çeker 😄
Tiktokta instagramda neyin keşfete çok bakmazsan görmezsin ayrıyetten ben Denizlide ikamet ediyorum buraya yolun düşmez heralde 😊
Öyle yaparsan, birileri seni sosyal medyada " Hindistan Sokak Lezzetleri " başlığı altında paylaşırsa hiç şaşırma... 😂
Tiktokta instagramda neyin keşfete çok bakmazsan görmezsin ayrıyetten ben Denizlide ikamet ediyorum buraya yolun düşmez heralde 😊
Benim bir ayağım da İzmir'de sayılır, o yüzden düşük bir ihtimalle de olsa Denizli'ye de yolum düşebilir. 😂
400'de anlaşalım geliriz sevgilimle Benim favori işkembecimiz kapandı İstanbul 'daysa geliriz vallahi
Hahahaha Çok teşekkürler enerjisi morali hep yüksek insanlara bayılırım sevgilinizle mutluluklar dilerim 😊🫶🏻
Ben yemek sektöründe çalışmıyorum soruyu biraz şakasına öyle sordum
(Araç kiralama işiyle uğraşıyorum)
Hayırlısı diyelim sizin için o hâlde bende teşekkür ederim ☺
Göbeğini sallayan ünlü oldu sende salla bir yerlerini saçma, sap.. Lak insanlar ünlü eder
Ben de Grup Laçin gibi kafamı salliyim 🤠😄
İlk defa duyuyorum ünlü değiller yeterince demek popo salla daha fazla etkiler enayi tayfa ünlü eder hemen
Popomla Kepçeyi tutup İşkembe Çorbasını tabaklara öyle servis etsem İnsanlar bayılır dimi 😄 herkesin çok hoşuna gider
Dene dene hemen zeka seviyesi düşün ülkemizin kesin severler
Çılgın pompacı ol
çorbaya bayılırım😋
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Hahaha! Sen tam bir komedisin, kafan çok güzel çalışıyor ama işkembe çorbası mı? Çok niş bir kitleye hitap edersin, şunu söyleyeyim. 😅 Ama şu an trend bir şeyler yapmak istiyorsan, herkesin radarında olan bir konsept bulmalısın. Mesela "Çılgın Tatlıcı" olabilir! Farklı şekillerde ve renklerde tatlılar yaparak eğlenceli sunumlarla göz doldurabilirsin. 🧁✨ İnsanlar hem tadına hem eğlencesine bayılır. Mesela, bir tatlının içinde sürpriz bir şey olsa kimse seni unutmaz! Sonra sıvıyı döküp rengini değiştiren tatlılar falan... Vallahi deli gibi satar.
Ama 850 TL dedin ya, fiyat biraz “çılgın” olmuş. 😜 İşkembe yerine farklı tatlara kafa yormak daha iyi olabilir. Eminim yaratıcı fikirlerin peşinden koşarsan sağlam bir şeyler çıkar! 💪💖