18 yaşında bi erkeğim ve parfüm almayı düşünüyorum (kişiliğim açıklamada yazıyor). Bana hangi parfümleri önerirsiniz?

18 yaşındayım, erkeğim, güler yüzlüyüm, pozitif bi insanım, sağlam bi fiziğim var (sporcuyum), sade giyinirim genelde spor veya kot ceket + blue jean giyinirim, bakımlı bi insanım, sakalım bıyığım falan yok baby face'im ama yüz hatlarım baya belirgin (yağ oranım %10). bu tarz bi insanım sormak istediğiniz başka soru varsa sorabilirsiniz bana parfüm önerileri yaparsanız sevinirim. AKLIMDA 2 PARFÜM VAR BİRİSİ DİOR SAUVAGE ELİXİR, DİĞERİ CHANEL DE BLUE EDP BU 2 PARFÜMÜ DÜŞÜNÜYORUM AMA BAŞKA PARFÜMDE ÖNEREBİLİRSİNİZ.

Güncellemeler
7 ay
+ soğuk havalar geliyo yani soğuk havalara uygun olursa sevinirim yani yaz gelince olmadı başka parfüm kullanırım sorun yok. şu an kışlık yani soğuk havalara ve genelde kullanabileceğim datelik veya akşam dışarı çıkmalık vs. önerin. kısaca kız tavlamalık :)
18 yaşında bi erkeğim ve parfüm almayı düşünüyorum (kişiliğim açıklamada yazıyor). Bana hangi parfümleri önerirsiniz?