Merhaba soruyu soramadım heralde erkek parfümü alcam nasıl bir parfüm almalıyım fiyatta sıkıntı yok evet baylar bayanlar sizcen cevapları bekliyorum?
cevaplayan herkese +1 teşekkürler
cevaplayan herkese +1 teşekkürler
4-5 aydir Diesel Only The Brave kullanıyorum. Ben de sevgilim de cok seviyoruz kokuyu :) Beğenmezsen Diesel Fuel For Life guzel gelebilir. Veya 212 VIP de önerebilirim :)
Evet yumruk seklinde. Yalniz belirtmem gereken bir husus var. Kışın hırkamin uzerine sikardim sevgilime verirdim ben yokken hep koklardi. Fakat yazin bu kadar kalıcı olmadi malesef. Yani yaz icin pek ideal olmayabilir Only The Brave. Bunu goz onunde bulundurursanız sevinirim, yanlis bilgi vermek istemem cunku :) Ama bence kokuyu severseniz biraz fazla sıkarsınız belki ısınızı gorur :)
Malesef aldigim tek orijinal parfum buydu. Malum öğrenciyim bir de fazla ihtiyac duymuyorum :) Digerlerini bilemem ve yanıltmak istemem. Ama bir dipnot vereyim: sevgilim ve bana ayni bilekligi aldim. Bileklige parfümümü sıktım ve hediye ettim kolladılar beni hatırlaması icin. Arkadaslari da koklamis bir tanesi hangi parfum oldugunu sormuş geri kalan cok beğenmiş yani tabi zevk meselesi kardesim :)
ya ben alberto sego diye bir markadan alışveriş yaptım.. Gerçekten bu zamana kadar parfüm kullanmamışım. Abartmıyorum her ürünü birbirinden kaliteli. hugo boss yerine de arkadasıma trauma modelini aldım bu zamana kadar verdiğim tonla paraya cidden acıyorum.
mont black legend
harbi efsane parfüm
boyner de indirimde haberin olsun:D
ben yapıştırdım 150 cl 183 tl:D
Ben sevgilime Invictus almıştım çok beğendi o günden beri onu kullanıyor fazla ağır değil ama seksi bir kokusu var.
220 tl almıştım 100 milimini
Orjinal olan her parfüm kalıcıdır:)
Bende çok beğeniyorum kesinlikle çok çekici bir kokusu var
Rica ederim :)
Benim aldığım orjinal parfümlerin kokusu hiç uçmaz valla 3 gün koktuğunu bilirim
hafif yazlık istersen roberto cavalli just, daha baskın etkili birşey istersen one million
Cevap
10Cevap
5 tane parfüm 2 deo 3 stick var değiştir değiştir kullan yapiyorum ;)
Ben 6 yıldır Insense Ultramarine kullanıyorum çok seviyorum. Ayrıca bir ara Burberry Classic'te kullandım o da çok güzeldir.
Kesinlikle tavsiye ediyorum
İNSENSSE ULTRA MARiN şu an kullanıyorum çok memnunum
yazın daha iyi kalıcı kıyafetin üzerinde kalmıyor da tene sıktın mı baya kalıcı
Tom ford black orchid diyorum fiyatta sıkıntı yoksa
Bullberry men ;) uzun zamandr kullanıyorum guzel tepkiler alıyorum.
Parfumlerle cok ilgiliyimdir cogu erkek parfumunu biliyorum fakat Zara - For him'den guzelini gormedim. Yalnix gri okani degil kahverengi gibi bir renkte
Marka veremicem ama cok ağır ni koku alma
Gentlamen süper bir avon parfümü
Ne yalan söyleyeyim bilmiyorum ama kalıcı güzel parfüm
Burberry kullaniyorum kanks
Boylemi yaziliyor bilmiyorum ama Axe
sen bu tiple alsan da o parfüm kokusu insanlara lağım kokusu gibi gelir panpa
resim koymamak bunu mu gösteriyor? Ezik olmasan diğer hesabınla gelip yorum yapmazsın her resimkoyan gerçekse biz neyiz lan burada Alın bunu buradan alın alın alın kendini daha fazla yırtmasın bu tolga salağı..
Yanlış hatırlamıyosam zara men diye bir parfüm güzeldi
Jagler atalarımızın kokusu :D
Ten rengine bağlı olarak cerutti 1881
Armani code ♥
:))
Babamin armani parfumu var ve bayiliyorum o kokuyo ama sana kalmis bisey belki sana agir gelebilir.
Bayiliyorum o kokuya*
Boss al bro iyidir
Doldurma al gardaş boşuna paran gitmesin,
Hugo Boss Bottled
Diesel
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar