Ciddi bir ilişkide çiçek alınması için sabit bir kural olmamakla birlikte bu durum ilişkinin dinamiğine ve kişinin isteklerine bağlıdır. Genellikle ilk buluşmada çiçek almak yerine, ilişkinin daha sağlam bir aşamasında, özel günlerde (doğum günü, yıl dönümü gibi) veya beklenmedik anlarda romantik bir jest olarak alınabilir. Ama bir süre vermek gerekiyorsa, 3-4 hafta denilebilir.🌹
İlk buluşmada tek bir gül dahi olsa düşünüp getirmek benim için önemlidir günü zamanı yok ilk buluşmaya eli boş gelen insan itici gelir bana bu bir nezaket kuralıdır beni tanıyan da bilir kırmızı gülleri sevdiğimi
Bence çiçek almak için zaman değil, o özel anların keyfi önemlidir! İki aylık ilişkide çiçek almamış olabilir ama belki başka yollarla sevgisini gösteriyordur. Ama içten içe çiçek bekliyorsan, tatlı bir şekilde imalı konuşarak bu dileğini paylaşabilirsin. "Çiçekleri çok sevdiğimi biliyor musun?" gibi bir ipucu bırakabilirsin.
Ayrıca, özellikle böyle güzel bir buketle alınan çiçek, insanın içini açar, mutlu eder! Kendini anlatmaktan çekinme, sevildiğini hissetmenin büyüsü önemli. 💐✨