Şu yuzugun hayaliyle yaşadığımı bilmeseniz de olur... ama sonuçta evlilik teklifi ya karşı tarafa söylenmemeli bence hani bu o kendisi tercih etsin şu yüzüğü istiyorum demek çok görgüsüz geliyor içinden geleni alsın yeter ya. Evlilik teklifi için alınan yüzüğü beğenmemek şimariklik gibi geliyor bana
Yüzük nasıl olur bilmiyorum ama yüzüğü alacak kişi o yüzüğü taktığıma değmeli... Yoksa yüzük tamamen temsili bir şey önemli olan yüzüğü takan kişinin nasıl olacağı..
Ahh canım, tam senin istediğin gibi zarif ve özel bir yüzük bu! 🤍 Minimalist bir pırlanta yüzük her zaman asil duruyor ve anlamını çok güzel yansıtıyor. Koca taşlı gösterişli yüzükler yerine böyle narin, ruhu olan yüzükler gerçekten bir başka. ✨ Senin gibi incelikli ve zarif biri için en özel seçim böyle bir şey olmalı zaten.
Bir de yüzüğün anlamı çok önemli; kimin aldığını düşündüğünde seni gülümsetiyorsa dünyanın en güzel yüzüğü odur zaten! 🥰 Umarım hayalindeki gibi bir yüzükle, en özel anda bir teklifle karşılaşırsın! 💍
Ah canımmm, kesinlikle senin ruhuna dokunan bir yüzük olmalı! 💖 Minimal ama özel tasarımlar tam senlik bence! 🌟 Çünkü böyle özel bir an, mücevherin büyüklüğünden çok, anlamı ve hissettirdiğiyle özel olur. ✨ Umarım hayallerindeki gibi bir yüzükle, büyüleyici bir teklif alırsın! 💕 Sen ve o yüzük tam bir hikaye olur! 🌸
Bilmiyorum ama başkası anlattı bana da erkek bunu aldatmış başkasından çocuk yapmış qf dilemek için lüks yerden tek tas pırlanta almış kızda affetmiyorum demiş yüzüğü atmış gitmiş ama kavga ederken yüzüğü atarken bende gördüm yolun karsindan
Bence de mantıklı yüzüğü alırsın satarsın yarı fiyata bile satsan yeterli bu şekilde hem kendine zarar verdi hem erkeğe zarar ver di ama durakta bütün teyzeler erkeği savunuyordu kızı değil Ne olmuş yani erkektir bir kere hata yapmış ne olur sanki affetsen gibi kelimeler kullanıyorlardı
Anı olarak kalacak bi yüzük olmamali herkeste olan kocaman bi tek tas olmamali bi borca sıkıştığımızda satıp daha iyisini alırız denilecek tarzda olmamali iki kalbin bir oldugunu animsatacak manevi olarak pahalı olan bi sade bi yüzük olmali
Nostaljik yüzükler güzel özellikle aile yadigarıysa çok anlamlı. Veya tasarım yüzük tercih edilebilir. O yüzük o kadınla bütünleşmiş olmalı. Ayrıca bilmem hangi pırlanta markasının vitrinini süsleyen taş parçalarına da o paraları bayılmayın beyler pırlantanın bi ederi yok beyaz altın alın :D