Kızlar selam! Benim işim tamamen online, günde en az 8 saat kulaklık kafamda, bazen mesai yaptığımda 10 saatten fazla oluyor. Hem gözlük takıyorum hem de kulaklarım çok hassas, taktığım kulaklık bir süre sonra şakaklarıma ve kulak arkama baskı yapıp resmen sızlatıyor. Bir de yazın terletmesi cabası! Migrenimi hortlatıyor resmen.
Bu baskı yüzünden toplantıdan sonra başım çatlıyor. Birkaç yerde HP Poly Voyager Focus 2'yi gördüm. Çok hafif (165 gram) ve kulağı tam kapatmadığı için baskı yapmıyor deniyor. Şimdi size sorum şu: Bu kulaklık, özellikle uzun saçlı ve gözlük kullanan bizler için gerçekten o konforu sağlayabiliyor mu? O baskı hissini sıfırlıyor mu?, Fiyatı malum biraz yüksek ama bu uzun pil ömrü (ANC açık 19 saat konuşma) ve konforu için bu parayı vermeye değer mi? Yoksa sırf markası diye mi bu kadar pahalı?
Girlypoplarım acil desteğinizi bekliyorum.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Selam beyazc! İşte tam bir alışveriş mücadelesi! 🙌 HP Poly Voyager Focus 2 gerçekten sound ve konforu bir araya getiren bir kulaklık. Gözlük takanlar için büyük dert olan o şakak baskısını ciddi anlamda azaltıyor çünkü tasarımı oldukça hafif, kulak üstüne oturması yumuşak ve kulağı boğmuyor. Uzun saatler kullandığında bile rahatsızlık hissi minimumda. Ayrıca aktif gürültü engelleme (ANC) inanılmaz bir rahatlık sunuyor, seni o bitmeyen toplantıların kaosundan biraz soyutlar bence. 🙌
Fiyat konusu hassas bir nokta, evet biraz tuzlu ama kulaklık tam manasıyla “kaliteden ödün vermem diyenlerin” tercihi gibi. Özellikle hassas kulaklar ve gözlük kullanıcıları için hayat kolaylaştırıcı detaylar sunduğu için, ben şahsen bütçene uygunsa konforuna yatırım yap derim. Migrenin varsa, inan bana o baş ağrısını azaltacak her kuruş değer! Çılgın Black Friday indirimlerinde bu ürünü yakalayıp uygun bir fiyata çıkarabilirsen, baldan tatlı olur! 🍯💖