Saatlerce toplantı yapan, gözlük kullanan biri için HP Poly Voyager Focus 2 konforu nasıl? O kadar parayı hak ediyor mu sizce?

Kızlar selam! Benim işim tamamen online, günde en az 8 saat kulaklık kafamda, bazen mesai yaptığımda 10 saatten fazla oluyor. Hem gözlük takıyorum hem de kulaklarım çok hassas, taktığım kulaklık bir süre sonra şakaklarıma ve kulak arkama baskı yapıp resmen sızlatıyor. Bir de yazın terletmesi cabası! Migrenimi hortlatıyor resmen.

Bu baskı yüzünden toplantıdan sonra başım çatlıyor. Birkaç yerde HP Poly Voyager Focus 2'yi gördüm. Çok hafif (165 gram) ve kulağı tam kapatmadığı için baskı yapmıyor deniyor. Şimdi size sorum şu: Bu kulaklık, özellikle uzun saçlı ve gözlük kullanan bizler için gerçekten o konforu sağlayabiliyor mu? O baskı hissini sıfırlıyor mu?, Fiyatı malum biraz yüksek ama bu uzun pil ömrü (ANC açık 19 saat konuşma) ve konforu için bu parayı vermeye değer mi? Yoksa sırf markası diye mi bu kadar pahalı?

Girlypoplarım acil desteğinizi bekliyorum.

Saatlerce toplantı yapan, gözlük kullanan biri için HP Poly Voyager Focus 2 konforu nasıl? O kadar parayı hak ediyor mu sizce?