Alışveriş & Hediyeler Eşine kurutma makinesi alan eşin iki cihanda da günahları bağışlanıyormuş , Eşinize kurutma makinesi aldırmıydınız? r_engarenkyollar Takip Et Master Yaş: 35 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 57 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler8 ay ,,, Eşine kurutma makinesi alan eşin iki cihanda da günahları bağışlanıyormuş , Eşinize kurutma makinesi aldırmıydınız? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 12 kişi beğendi
Gof34 Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% 8 ay Alışveriş & Hediyeler konusunda 318 cevap paylaştı. Hangi kitapta yazıyor o istersen alma onun cehenneminden kim kurtaracak acaba😂 2 1 Yorumla r_engarenkyollar 8 ay Haha 😂 dimi ama en iyisi alıp kurtulmak Yorumla
Leviathan_S Takip Et Master Yaş: 39 , eic 100% 7 ay Aldırdım tabi çok oldu ama valla en önemli icat 1 1 Yorumla r_engarenkyollar 7 ay Kışın çok lazım oluyor gerçekten çok iyi yapmışsın güle güle kullan canım inşallah 🙏🥰❤️ Yorumla
KayipPsikopat_3 Takip Et Master Yaş: 28 , eic 100% 8 ay Alışveriş & Hediyeler konusunda 650 cevap paylaştı. Alırım tabii ama günahlarım bağışlansın diye değil... Allah rızası için... 1 4 Yorumla r_engarenkyollar 8 ay Harikasın 👍🌸 Yorumla KayipPsikopat_3 8 ay Teşekkür ederim ablam 🥹 Yorumla r_engarenkyollar 8 ay 💞🙏❤️ Yorumla KayipPsikopat_3 8 ay ☺️☺️☺️☺️ Yorumla
YorgunBirCicek Takip Et FenomenMaster Yaş: 23 8 ay Alışveriş & Hediyeler konusunda 2,4b cevap paylaştı. Ben almazdım o alsın 🤣 1 3 Yorumla r_engarenkyollar 8 ay Alsın tabi 😂 günahlarına kefaret olur Yorumla YorgunBirCicek 8 ay 😂 🤭 Yorumla r_engarenkyollar 8 ay Haha 😂 Yorumla
fesfs Takip Et Master Yaş: 38 , eic 99% 8 ay 😂😂ben adamı kuruturum shsh 4 9 Yorumla Gof34 8 ay 😂😂 Yorumla r_engarenkyollar 8 ay @fesfs bskona ser kurusun 😂 Yorumla r_engarenkyollar 8 ay Balkona Yorumla Gof34 8 ay Adamımı assın balkona Yorumla Bastute 8 ay Sen yaparsın seni çok etkileyici sin Yorumla fesfs 8 ay @Gof34 ahaha duvara cakarim Yorumla Gof34 8 ay @fesfs sen yaparsın bilirim 😂 Yorumla fesfs 8 ay @Gof34 he napim haha Yorumla Gof34 8 ay Yani bu kurtuma makinasını sana laik görmüyorsa haketmiş sallanmayı 😂 Yorumla
gokantemur Takip Et Master Yaş: 52 , eic 88% 8 ay Alışveriş & Hediyeler konusunda 323 cevap paylaştı. Evin elektrik masrafı ikiye katlanır 😂 klima ile birlikte üçe katlanıyor. Üfleriz kuruturuz sabaha kadar.. 😂 0 0 Yorumla
Bravehrart Takip Et Master Yaş: 24 , eic 100% 8 ay Alışveriş & Hediyeler konusunda 345 cevap paylaştı. Eşim olsa aldırırdım. 1 4 Yorumla r_engarenkyollar 8 ay Kışın çok lazım oluyor Yorumla Bravehrart 8 ay Ütü derdi de yok, oh mis 😄 Yorumla r_engarenkyollar 8 ay Valla ya 🤣 Yorumla Bravehrart 8 ay Her eve lazım 😄 Yorumla
Bastute Takip Et Bilge Yaş: 32 , eic 86% 8 ay Düşünmem lazım 1 2 Yorumla r_engarenkyollar 8 ay Kış geliyor hemen düşün 🤣 Yorumla Bastute 8 ay Hak ederse canı sağolsun Yorumla
SOSYOLOGDEDE Takip Et Xper 5 Yaş: 55 , eic 100% 8 ay kendime aldım. gÜNAHLARI BİLMİYOM DA çamaşırlar temiz kuru hızlı sıcak 0 0 Yorumla
m Seraphina202020 Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 100% 8 ay Ne hayırlı bir sevap cidden kurutma makinesi el ve ayak 0 0 Yorumla
s MFBH22 Takip Et Master Yaş: 24 , eic 100% 8 ay Alışveriş & Hediyeler konusunda 419 cevap paylaştı. Alırdım ama istediğim huyunu kurutsbilen sihirli bir makine olurdu 🤭🤣 0 0 Yorumla
Mehmet1Oğuzhan Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% 8 ay Yok ya yunluleri ozellikle sündürüyo iki güzel hirkam mahvoldu almam ben jdjdjdj 0 0 Yorumla
Asya_2275 Takip Et Mentor Yaş: 21 , eic 99% 8 ay Alışveriş & Hediyeler konusunda 1,6b cevap paylaştı. umarım hayırlı bir eşim olurda kurutma makinesi alır ahshdj 0 0 Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% 8 ay Alışveriş & Hediyeler konusunda 1,1b cevap paylaştı. Tabikide ilk alınacaklar arasındadır saç kurutma makinasi 0 0 Yorumla
Mrengineerac Takip Et Guru Yaş: 39 , eic 76% 8 ay Eşimin istemesine gerek yok ben kendim için Alacam zaten 😂😂 0 0 Yorumla
Val_val Takip Et Xper 6 Yaş: 38 , eic 94% 7 ay Aldım 1 1 Yorumla r_engarenkyollar 7 ay Süpersin 👍🌷 Yorumla
Kırmızı8 Takip Et Guru Yaş: 45 , eic 98% 8 ay 🤣🤣🤣🤣🤣 1 4 Yorumla r_engarenkyollar 8 ay Noldu noldu 🤣 Yorumla Kırmızı8 7 ay Kurutmali camasir mak almaya gidiyorum🤣🤣 Yorumla r_engarenkyollar 7 ay Günahlarından arınmak için mi 😂 Yorumla Kırmızı8 7 ay Aynen aynen😊😊 Yorumla
Gizli Üye (30-35) 7 ay Almıştım 1 4 Yorumla r_engarenkyollar 7 ay Süpersin 👍 Yorumla Cevap sahibi 7 ay Sonra boşandık Yorumla r_engarenkyollar 7 ay Hayırlısı olsun inşallah 🙏 kaderin önüne geçmek mümkün olmuyor maalesef Yorumla Cevap sahibi 7 ay Orası öyle çok seviyorsun ve o gidip başkası için seni terk ediyor iki çocuğu olduğu halde. Hayat bu Yorumla
Gizli Üye (36-45) 8 ay Kurutmalı aldım 1 2 Yorumla r_engarenkyollar 8 ay Süpersin 👍 Yorumla Cevap sahibi 8 ay ☺ Yorumla
azelcan Takip Et Master Yaş: 47 , eic 66% 8 ay Alışveriş & Hediyeler konusunda 302 cevap paylaştı. Öyleyse alalım bağalımm🙂 0 0 Yorumla
birsuskuncicek Takip Et Mentor Yaş: 29 , eic 81% 8 ay Alışveriş & Hediyeler konusunda 3,7b cevap paylaştı. Kurutma makinesi radyasyon yayıyor 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
18Cevap
Hangi kitapta yazıyor o istersen alma onun cehenneminden kim kurtaracak acaba😂
Haha 😂 dimi ama en iyisi alıp kurtulmak
Aldırdım tabi çok oldu ama valla en önemli icat
Kışın çok lazım oluyor gerçekten çok iyi yapmışsın güle güle kullan canım inşallah 🙏🥰❤️
Alırım tabii ama günahlarım bağışlansın diye değil... Allah rızası için...
Harikasın 👍🌸
Teşekkür ederim ablam 🥹
💞🙏❤️
☺️☺️☺️☺️
Ben almazdım o alsın 🤣
Alsın tabi 😂 günahlarına kefaret olur
😂 🤭
Haha 😂
😂😂ben adamı kuruturum shsh
😂😂
@fesfs bskona ser kurusun 😂
Balkona
Adamımı assın balkona
Sen yaparsın seni çok etkileyici sin
@Gof34 ahaha duvara cakarim
@fesfs sen yaparsın bilirim 😂
@Gof34 he napim haha
Yani bu kurtuma makinasını sana laik görmüyorsa haketmiş sallanmayı 😂
Evin elektrik masrafı ikiye katlanır 😂 klima ile birlikte üçe katlanıyor. Üfleriz kuruturuz sabaha kadar.. 😂
Eşim olsa aldırırdım.
Kışın çok lazım oluyor
Ütü derdi de yok, oh mis 😄
Valla ya 🤣
Her eve lazım 😄
Düşünmem lazım
Kış geliyor hemen düşün 🤣
Hak ederse canı sağolsun
kendime aldım. gÜNAHLARI BİLMİYOM DA çamaşırlar temiz kuru hızlı sıcak
Ne hayırlı bir sevap cidden kurutma makinesi el ve ayak
Alırdım ama istediğim huyunu kurutsbilen sihirli bir makine olurdu 🤭🤣
Yok ya yunluleri ozellikle sündürüyo iki güzel hirkam mahvoldu almam ben jdjdjdj
umarım hayırlı bir eşim olurda kurutma makinesi alır ahshdj
Tabikide ilk alınacaklar arasındadır saç kurutma makinasi
Eşimin istemesine gerek yok ben kendim için Alacam zaten 😂😂
Aldım
Süpersin 👍🌷
🤣🤣🤣🤣🤣
Noldu noldu 🤣
Kurutmali camasir mak almaya gidiyorum🤣🤣
Günahlarından arınmak için mi 😂
Aynen aynen😊😊
Almıştım
Süpersin 👍
Sonra boşandık
Hayırlısı olsun inşallah 🙏 kaderin önüne geçmek mümkün olmuyor maalesef
Orası öyle çok seviyorsun ve o gidip başkası için seni terk ediyor iki çocuğu olduğu halde. Hayat bu
Kurutmalı aldım
Süpersin 👍
☺
Ondanda yararlanamıyoruz yani😂
Öyleyse alalım bağalımm🙂
Hazırda var ama isterse alınır elbet
Kurutma makinesi radyasyon yayıyor
Kurban olsun ona makinalar ordusu
Ben almazdım, o bana alsın nxndn
Yer yokmkoyacak
Anama alayım diyorum yok diyor
Önemli bişey mi