8 aySevgiliyken ben, bunu normal bulmuyorum. Gerçi ben, evlilik dışı cinsel ilişkiyi de normal bulmuyorum. O yüzden senin tabirinle abartılı, benim tabirimle sapıkça buluyorum. Ha herkesin düşüncesi farklı. Yani evlenince alırsın, nişanlılık döneminde evliliğe bir adım attığın için alıp evliliğe yatırım yapmış olursun. Anlarım da sevgiliyle ayrılmayacak olduğunun garantisi yok. Şimdi dersin “ Evliliğin de garantisi yok.” diye ama evlilik daha ciddi bir ilişki türü. Sorarsak herkes ciddi. O zaman bir onunla sevgili olup ayrılınca veya ayrılmadan yerini ayarlayıp hemen başkasına koşan kişiler kim?
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
8 ayYorumlara kahkaha attım yaa 🤣🤣 biri annesi babası yok mu demiş🤣🤣🤣🤣 abi bence almalısın hatta çok iyi fikir iç çamaşırı bakiyormussunuz ztn, şahsen ben de iç çamaşırı koleksiyonu yapıyorum sevgilin de seviyorsa neden olmasın, al sen arkandayım😌
30 Yorumla
Gizli Üye(30-35)8 ayHerkese bu düşünce lazım. Ama ben şahsen yanında başka bir şey daha isterdim. Mesela şık bir takı. Yanında iç çamaşırı. Bence daha hoş.
31 Yorumla
Soran8 ayOlabilir tabiki
8 aySen yazılanlara bakma içinden ne geliyorsa o şekilde hediye al bence hoşuna gidecektir, çünkü üstünde görmek istediyin iç çamaşırı sonuçta ve sormayı unutma hoşuna gitmese deyistirebilir diye, ve çiçek verirken benim dediyim şekilde verirsen çok hoşuna gidecektir, sadece bir kırmızı gül al ve ceketinin içine koy önünü kapat hediyesini verdikten sonra rica et ceketinin sürgüsünü acabilirmi diye parmağını bir yere sıkıştırdın acıyor misali oda ceketini açtığı zaman gülü görecek ve hoşuna gidecek çünkü ben burada birine yaptım şaşırdı ve çok hoşuna gitti
00 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Bence hiç abartılı değil! 😊 Üç yıldır ciddi bir ilişki yaşıyorsanız, bu tarz bir hediye özel ve romantik bir jest olabilir. Tabii ki partnerinin tarzını, zevkini ve rahat hissedeceği şeyleri göz önünde bulundurman önemli. Seçimini biraz şık ve zarif bir parçadan yana yaparsan gayet anlamlı bir hediye olacaktır. Şimdi, kaliteli malzemelerden yapılmış, şık bir sete göz atma zamanı! 🌟👍
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
31Cevap
Bence hoş olur, neden olmasın. Abartılı olacağını sanmıyorum. Zaten ciddi ve uzun süreli imiş ilişkiniz.
Sadece önerim, mağazadaki kadınlardan fikir al mutlaka, rahatsız eden vücudu tahriş eden bir şey almamak için.30 YorumlaSeks hayatınız varsa olabilir ama yanında başka şeylerde olsun
21 Yorumla
Soran8 ayOlabilir tabiki
8 ayYo bence kararında bir hediye, uzun zaman olmuş birbirinizin zevkini bilmeniz daha da güzel
12 Yorumla
Soran8 ayYorum için teşekkür ederim
- 8 ay
Rica ederim
8 ay3 yıllık bir ilişkide tabiki seks , cinsellik konuşuyor ve hatta yasiyorsunuzdur da muhtemelen. Ve gayet de alınabilir bir hediye
40 YorumlaYoo neden abartı olsun ki eğlenceli bı iliskiniz varsa karşı taraf uyumlu ve mutluysa bence gayet güzel hediye
40 Yorumla
Gizli Üye(25-29)8 ayAlabilirsin ama sadece iç çamaşırı alma. Sonuçtan ikiniz için bir hediye sadece onun için değil
25 Yorumla
Soran8 ayÇiçek tabiki olcak
Cevap sahibi8 ayHayır ya onlar fix zaten. Başka bişey de al. Tamamen ona özel bişey
Soran8 ayNey mesela
Cevap sahibi8 ayOnu sen bileceksin. Mesela ben sevgilime parfüm aldım yatakta kullanması için ama bir de dışardayken bir ayakkabıyı cok beğenip almamıştı onu aldım
Soran8 ayİyiymiş güzel
8 ayPamuklu ya da bambu gibi doğal kumaşlardan yapılmasına dikkat et.
20 Yorumla
8 ayCiddi ilişkin olup olmadığı önemli değil
Cinsel partnerin olup olmadığı önemli
Cinsellik yaşamadığın bir kıza böyle bir hediye tabikide olmaz
Ha ama cinsellik yaşadığın biriyse bana göre yine normal değil ama belki normal karşılanır
20 Yorumla
8 ayÜç yıl ciddi ilişki ye tabi yeterli iç çamaşırı alınabilir
20 Yorumla- Alışveriş & Hediyeler konusunda 326 cevap paylaştı.
8 ayBana göre abartı sevgilim bana alsaydı artık eski sevgilim olurdu
21 Yorumla- 8 ay
Yaani bencede
Belli bir samimiyet olmalı abes değil kadını da rahatsız etmiyorsa
20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)8 ayDeğil aksine hoş, aradaki sevgililik ilişkisi bunu gerektirir
56 Yorumla
Cevap sahibi8 ayAy o resim ve öyle çok güldüm🤣 bu KS de çok fena
Cevap sahibi8 ay@mrtbey38 değilim
Cevap sahibi8 ay@mrtbey38 yazan aralık
8 ayBunu sorguluyorsan eğer evlendiğinizde alırsın, riske girme boş yere.
10 Yorumla
8 ayAnne donu alın bence havalar soğuk.
Sırf ana sayfamdan gitsin diye yorum yapıyorum.10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)8 ayYani kız ev kızı ise..
Aşırı baskı altındaysa..
Mesela hala çekmecelerini anası yerleştiriyorsa (Ki amaç kontrol etmektir)
O zaman çekmeceden bir g-string çıkınca evlenecek bir kız arkadaşın kalmayabilir gibi geldi bana...
02 Yorumla
Soran8 ayKimse kimsenin. Birşeyini karıştırmiyor
Cevap sahibi8 ayOrasını bilmem.
Ben tipik bir Türk ailesinden bahsettim
Gizli Üye(18-24)8 ay3 yıl olduysa bence normal yani sanki bişiler yaşamadiniz
30 Yorumla
8 ayBari takım bişey al altlı üstlü geceliği sabahlığı olan benimki bana sadece altını alıp getirdi suratına yapıştırdım o tangayi
11 YorumlaKaç yıllık sevgilisiniz illaki bişeyler yaşamışsınız. Yoksa böyle düşünmezdin al gitsin
12 Yorumla
Soran8 ayYani
8 ayEsenyurt Havaalanı Nafta Pilot
Yavrum sen okayle alayım sana kilot
Geldim kanala selamünaleyküm
P. ç etti sigarayı yol aldı Bilo... 😂😂12 Yorumla- 8 ay
Aklıma bu şarkı geldi. 😁
- 8 ay
Ama bence evlenmeden asla öyle bir şey yapma, çünkü her ne kadar uzun süredir sevgili olsanız da bu aranızda büyük sorunlara yol açacak bir yanlış anlaşılmaya sebep olabilir.
8 ayo daha çok kendine yatırım gibi oluyor ya iç çamaşırından özel gün hediyesi mi olur
11 Yorumla
Soran8 ayÖzel gün değil normal alıyorum ben
Bence evlendikten sonra bu tarz hediyeler almalısın. Görüştügün kişi tesettürlü , cinsel hayatta önem vermeyen bir kadın olabilir.
00 Yorumlaİçinden öylesine geldiyse ilişkinizin dinamiği de buna müsaitse, normal bir zamanda olur. Ama özel bir kutlama ya da günde verilmez bence.
00 Yorumla
8 ayEğer daha önce cinsel ilişki yaşadiysan bu kadınla o zaman alabilirsin yoksa kötü hissettirebilirsin bunu ona yapma
00 YorumlaBen kabul etmem sahsen sevgilim alsa
37 Yorumla
Soran8 ayNeden
Soran8 ayNiye sebep ne
- 8 ay
Kız senin kocan yok mu
- 8 ay
@Shelby_dbakir yok arıyorum ama bulsana bana
- 8 ay
Kriterlerin ne söyle bakalım @fesfs
- 8 ay
@Shelby_dbakir Yaani evi olsun yazlığı olsun arabası olsun çiftliği olsun makinesi fazla dönmesin, biraz da çökük olsun
m 8 aySoğurdum ben olsam iç çamaşırı sevgiliyken alınmaz şu fantaziden kurtulun artık.
10 Yorumla
8 ayCinsel hayatınız varsa bu kendine hediye almak oluyor esasen :D
00 Yorumla
8 ay3 yıl olmuş canım abim, Canın ne istiyorsa onu al :)
00 Yorumla- Alışveriş & Hediyeler konusunda 763 cevap paylaştı.
8 ayİç. Çamaşır yanında çiçek bir kutu da çikolata götür bari
00 Yorumla
8 ayEvli degilsen alman hic hos karsilanmaz sen kimsin sapik der o iliskiyi bitirirdim ben.
09 Yorumla- 8 ay
3 yıldır sevgılıyız dıyor ya adam yenı birine ya da sokaktakı kısıye almıyor ki evlıler gıbı artık nerdeyse nıye bu kadar cinsellikte hassasınız siz bi yurt dışındaki kızların heyecanı fantezılerıne bak bıde bızımkılere bak 3 yıllık sevgılısıne sapık dıyor 🤦♂️🤦♂️ doğduğum coğrafyaya edeyim
- 8 ay
Pardon da kimseyi tanimadan boyle ifadeler konusmaniz saygisizca siz kim olabiliyorsunuz da beni bu kaliplara sokmaya calisiyorsunuz evet kadinlarda da suc var fakat hitap etmeniz yanlis ayrica 3 yil bile sevgili olsa gidipde ic camasiri hediyesi alamaz evlilikte diledigini alabilirsin.
- 8 ay
Bana degilse bile dusuncelerinizi kendinze saklayin ve bu sitede takilan herkesi boyle goruyorsaniz sorun ben de ddgil o zaman sizde. Burasi ayri bir dunya degil instagram Twitter da ayni terane
- 8 ay
Saygisizliga tahammulum yok ayrica karsinizda ki bir insan bir robotla konusmuyorsunuz. Tanimadiginiz insanlar hakkinda konusurken atip tutmayin
- 8 ay
Size karsı bır sey degil bu farkındaysanız genelleme yaparak konuşuyorum, din toplum örf adet bır sürü ülkedeki alışkanlıklar ve toplum genelek görenekler yüzünden şu hediye bıle 3 senelık bır ilişkide çok ayıp gıbı görülüyor, bunu bır Norveç bır Fransa gıbı ülkedeki insanlar arasında olsaydı karsı taraf gayet eğlenceli ve samımı bulup sevgılısıne teşekkür ederdi ama bizim burada sapıklık bıle denenebiliyor, demek ıstedıgım her şey yasak her şey kasıntı bu ülkede sadece bu konuyla alakalı değil
- 8 ay
Biliyor musunuz umrumda erkeklerin akli u*ckurunda ve evet sapiklar ister alinin ister alinmayin daha fazla da yazmayin
Gizli Üye(25-29)8 ayOfff keske bana alsan
512 Yorumla- 8 ay
Niye iç çamaşırı mı lazım sana
Cevap sahibi8 ayİhtiyaç değilde fantezi olsun diye neden olmasın
- 8 ay
Hımmm iddiaalı
Cevap sahibi8 ayKesinlikle
- 8 ay
Ben alıyım canım sana
Cevap sahibi8 ayAlsana
- 8 ay
Gördüm tamam
Soran8 ayYok artık ahaha
Cevap sahibi8 ayNeeee😂😂😂
Soran8 aySoruyu begenirmisin bir şey sorucam
- 8 ay
Hediye alındı mı merak ettim son durum ne😄
8 ayGiyerken o mutlu olur çıkarırken sen. Çok anlamlı bence sjdjr
00 YorumlaBunu ters anlayan karidan bı s2m olmaz haberin olsun 😉
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)8 ay3 yıllık sevgilimden böyle bir hediye alsaydım benim hoşuma giderdi. Özellikle pembe kırmızı gibi renkler tercih edebilirsin. Pembe tatlış olur. Kırmızı iddialı.
30 YorumlaBen soğurdum alırsa sevgilim bana iç çamaşırı
13 Yorumla
Soran8 ayNeden ki
Soran8 ayAnladım ama biz birlikte bile seçiyoruz o yuzdne tercih ettim
8 ayDaha başka birşeyler dusunemedin mi çok romantiksin ahjjjjjj😃
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)8 ayBen sorun etmezdim, sevgilinin bakış açısına bağlı
12 Yorumla
Cevap sahibi8 ayBence almalısın, daha romantik olur hem
Soran8 ayAlcam zatem
Gizli Üye(18-24)8 ayBaşka alacak hediye mi kalmadı
110 Yorumla
Soran8 ayKalmadı ya
Cevap sahibi8 ayAğır abazasın herhalde
Cevap sahibi8 ayO değilde kız arkadaşın nasıl kabul etti bunu ge****lı falan herhalde
Soran8 ayBence konuşmalarına dikkat et biz kendimiz bile seciyoruz bazen
Cevap sahibi8 ayAy etmezsem ne olur, git kız arkadaşına kitap falan al bari azıcık genel kültürü artsaydı, bu zekayla fazla yaşamaz o, ayrıca ne kadar saçma sapan bir şey çamaşır bakmak ne demek abi bu kızın annesi babası yok mu
Cevap sahibi8 ayAnnesi bugün ne yaptın kızım dediğinde erkek arkadaşımla çamaşır bakmaya mı gittik diyor
Cevap sahibi8 ayÜlke sizin gibiler yüzünden yoldan çıktı iyice
Soran8 ayTamam iyi akşamlar sana
Cevap sahibi8 ayUmarım senden yol yakınken ayrılır
Soran8 aySenin gibi herşeye on yargili bakmıyor
Aranızdaki ilişkiye göre değişir. Cinsellik oldu mu ya da konuştunuz mu?
12 Yorumla
Soran8 ayEvet konuşuyoruz
- 8 ay
Konuşmanız yetmez ona bakarsan her tanıştığım kızla konuşuyorum ben. Eğer birlikte olduysaniz alabilirsin yoksa kötü hissettirebilirsin ona. Sevgini vermen lazım bu kötü hissettirmeyi hak etmiyor bence o kadın.
Gizli Üye(18-24)8 ay3 yıl çıkıyormuşsunuz ya 3 adet al bari
11 Yorumla
Soran8 ay5 tanede alirim
Al içinden geldiyse
20 Yorumla- Alışveriş & Hediyeler konusunda 308 cevap paylaştı.
8 ayUzun süreli ilişkilerde olur tabi ki
20 Yorumla
8 ayevet abarti olur. normal bir zamanda al onu dogum gunu daha özel bir gundur ve daha duygusaldir.
00 Yorumla
8 ayİç çamaşırı asıl hediyeye eşlikçi olmalı bence
10 Yorumla
8 ayDaha önce cinsel birliktelik yaşadınız mı
10 Yorumla
8 ayNeden olmasın 3 yılı geçmiş olabilir.
10 YorumlaKral bu hikayeyi çocuklara anlatmasaydin
10 Yorumla
8 ayEvli değilsen ve cinsellik için birlikte olmuyorsanız abartı değil bildiğin saygısızlık ahlaksızlık.
10 Yorumla
8 ayBence çanta al
10 YorumlaBir sürü şey varken niye iç çamaşırı alasın
11 Yorumla- 8 ay
Belki aralarında libidosu yüksek bir ilişki var?
Almistim tum sehir erkek leri gormus camasiri bir ben Gormemistim ustunde
20 Yorumla
8 ayBence zamanı gelmiş
21 Yorumla
Soran8 ayGeldi zaten ama maddi sıktılar var sadece
8 ayHerkes normal karşılamış heleki kadınlar vay be saygı duyuyorum ama bn karsilamazdim
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)8 ayalma diyenler manyak mi 3yılllık ilişkiniz zaten var ilişkide yaşamışsınız al gitsin oneri olarak victoria secrettan gecelik falan al bence cok iyi oluyor
00 YorumlaEvet (kız arkadasinsa al abartı değil )
14 Yorumla
Soran8 ayTeşekkürler
Soran8 ay☺️
seks oldu mu
16 Yorumla- 8 ay
Pp nerede çekildi
Soran8 ay@black_ww yani
Soran8 ayOldu
Soran8 ayNe gibi takip attım ordan şöyle istersen
8 ayBaşka alınacak şey mi kalmadı böyle hediye mi olur
01 Yorumla
Soran8 ayKalmadı çünkü
Kime alıyorsun ona mı kandine mi iyi düşün
00 Yorumla- Alışveriş & Hediyeler konusunda 766 cevap paylaştı.
m 8 ayCiddi ilişki diyor bide
00 Yorumla
8 ayTerbiyesizce ve saygısızca bir şey
05 Yorumla- 8 ay
Detayı okumadım pardon, normal olabilir o zaman al
- 8 ay
ne alaka adamın 3 yıllık sevgilisi :D
- 8 ay
Dedim ya detayı okumadım pardon diye! 😠
- 8 ay
ikinci mesajın sonradan çıktı onu görmemiştim
- 8 ay
Okey
- Alışveriş & Hediyeler konusunda 1,2b cevap paylaştı.
8 ayAlsın yok demem
00 Yorumla - Devamını Gör (43)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne