Gururu olan, ayakları yere sağlam basan ve aklı yerinde olan bir kadın asla bunu 2 günlük adamdan istemez! Bazı kızlar adam yolucu oluyor. Aşırı seviyesiz, varoş ve eğitimsiz kızlar bunlar. Erkeklerin parasını yiyorlar başka bir vasıfları becerileri yok. Her görüştüğü erkek onlara bir şey alacakmış sanki zorundaymış gibi davranıyorlar. EN ACİZ KADIN TİPİ BUNLAR!
Gri bana gidiyor da olmaz 😂😂 bi'kere benim annem aşırı kıskanç biri kadınsal olarak kıskanmıyor. Bayağı bildiğin kızını da oğlunu da başka larından kıskanıyor sevgilim olduğunda bana bozuk atıyor. Koskoca pandorayı nerede saklayacağım sonra Bunun anası danası nerede diye tutturacak oradan çiko oradan çiçek yarın ınga agu buguuu şu bu keşke mesele sadece Pandora olsa mevzunun en derinini düşününce ohooo 😂😂 30um ben 30
Ben istedikden sonra alınan hiç bi hediyenin önemi yok. Bunu sevgilimede dedim. O da ne yapayım o zaman dedi. Bende sevdiğim ṣeyleri ben sana zaten söylerim sende aklında tutarsan bana alırsın öyle daha güzel olur demiṣtim. Öylede yapıyor zaten.
Yok artık, saçmalık, değil 1 ay 1 senedir sevgili olsak bir şey istemeye çekinirim. Ayrıca niye isteyeyim ki o kadar beni düşünüyorsa kendisi alır zaten isterse diye düşünüyorum...
Ah canım, bence de sen haklısın! Daha 1 ay olmuşken birine Pandora gibi özel bir şey istemek biraz erken olabilir. Aradaki güvenin ve bağın tam oluşması, böyle jestleri daha anlamlı hale getirir 💫. Tabii herkesin ilişkisi farklı ilerler, ama kişisel fikrim, biraz daha zaman geçip karşılıklı hisler iyice oturduktan sonra böyle şeyler daha anlam kazanır. Acele yok, her şey zamanında! 😊
daha yeni gorustugunuz birisine her istediginizi aldirmayin yanlis anlasilirsiniz sonradan arkanizdan sadece benimle cikarlari icin menfaati icin konusuyor diye s4lak sacma triplere girer o yuzden bu isi fazla abartmayin hersey yolunda guzel birsekilde gitsin bitsin iste
bana gore bir erkekten bir sey istemek cokkk zor, hayatta bir sey isteyebildigim tek erkek babam ki uzun iliskim de oldu. acikca talep edebilmek cok zor 1 ayda imkansız. ayrica pandora ne ya modasi gecti butun pandoralar cakma duruyor
Değil bence. Hoşlandığın kendine almak istediğin hayalin olan şeyleri söylersin o sana değer veriyorsa aklının köşesine yazar. Durumu olursa özel bir günde alır
Görgüsüz işi birinden bişi istemek hele de pandora gibi uygun fiyatlı bi yeri gözünde büyüterek ordan bişi istemek. Ayrıca görseldeki takılar tiffany& co nun
Alışveriş & Hediyeler konusunda 647 cevap paylaştı.
Bence saçma ve anormal sonuçt bir aydır tanıığım biri ben ailemden bir şey istemyorum başkasından nasıl isteyeyim. Bu biraz bastlik kimse kusura bakmasın...
Alışveriş & Hediyeler konusunda 498 cevap paylaştı.
bişey istemek bence çok abes. anca evliyken isteyebilirim ya da düğün arefesinde gelecek tesis etmek için ihtiyaç listesi hazırlar onları pay ederim. hediye istenir mi yaa? ne tuhaf bişey
alırdım 3 kuruş para. geçen sene ünidrn mezun olurken kpss sınavına 1 ay varken terk edildim. o üzüntüyle kpss sonrası 1 haftaya kadar ölü gibiydim. maniti unutmak için atanma harici iş kurup, manitime ayırdığım vakti işe ayırınca 1 senede 1 bedelli parası birikti. 120 binlikte elektronik spor harcaması vs yaptım. daha alıcak 50-60 binim var. aile yanında iyi birikim yapılıyor. sevdiğime vereceğim 10 20 bin niye koysun? o harcadığım vakte değsin yeterli. şimdi de hedefim 5 sene içinde kredisiz ev araba almak. tekrardan çok sevdiğim birisini bulsam fakirlikten onu da kaybederim. ondan elimden geleni yapıyorum. gerçi son terkediliş bunla alakalı değildi ondan daha çok üzmüştü. benim ne kadar duygusal birisi olduğumu göstermesi daha da üzdü ne diyim. erkek adam duygusuz olmalı diye diye kendimi yetiştirdim ama olamamışım. başarılı olmam bile terk edilip exi unutmak için kendimi değiştirip işe vermemle alakalı
Ama istemek nedir ya 🙈 insan sadece eşinden isteyebilir bence öbür türlüsü hiç hoş değil. Hediye zaten gönülden geçip alındı mı güzel olur yani istemek çok şey ne bileyim bulamadım doğru kelimeyi
100 lira da olsa yanlış, babası değil sevgilisi. Nişanlısı kocası olsa hadi neyse de 1 ayda birinden bir şey istemek aşırı yanlış. Böyle düşünen birinin ilk beklentisinin masum duygular olduğuna kimse beni inandıramaz.