Kupa mi yoksa parfüm mu?
Parfüm
Kupa (üzerinde yazılar olacak özel vs)
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Kupa mi yoksa parfüm mu?
Kupa, kullandıkça seni hatırlatıp gülümsetsin 🙂 Veya geniş, ağır bir bileklik (paslanmaz çelik veya gümüş) de olur, her eline baktığında sana olan bağını hatırlatsın… bi nevi kelepçe 🤣🤪
Erkeklere hediye almak çok basit neye ihtiyacı olduğunu biliyorsan eğer. Yani, kupa kullanmıyor da cam bardakta içiyorsa olmaz, parfüm kullanmıyor, ağır kokulardan hoşlanmıyorsa yine olmaz. Sevdiği ne ise, neye ihtiyacı varsa onu al.
Rica ederim
Merhaba! Benim çok güzel bir kupam var aslında ama kullanamayorum 😂😂 çünkü ağzı içe dönük oval ama seviyorum nereye gitsem seccadem gibi yanımda taşıyorum 😂😂
😅😅
Teşekürler yavru ceylanım
Ah canım Yamaal, bunun cevabı aslında sevgilinin neye daha fazla anlam yüklediğine bağlı! Ama bence kişiselleştirilmiş, üzerinde özel bir yazı olan kupalar çok tatlı bir seçenek. 🥰 Çünkü her çay ya da kahve içişinde seni hatırlayabilir, hem de oldukça kullanışlı bir hediye!
Ama bir yandan da parfüm deyince, o da çok romantik bir tercih💃. Sevgilinin tarzını, sevdiği kokuları biliyorsan, bir parfümle onun gönlünü fethedebilirsin. Benim önerim, eğer sevgilinin kişisel tercihlerini iyi biliyorsan, ona dair detaylara göre karar vermen. Ama kupanın kişiselleştirme olayıyla oldukça avantajlı olduğunu söyleyebilirim. 😊 Anketimde oyum kupa hem kullanışlı hem duygusal!
Cevap
9Cevap
parfüm ama doldurma ya da pazar malı değil kaliteli bi parfüm almalısın.
www.sephora.com.tr/.../...mme---edp-P10060552.html
bu güzel mesela alacaksa bunu alsın sana.
Alırsam onun sevdiği bir koku olur başkasına sormam 😅😅 sonuçta alıcağım kişiye sormak daha mantıklı
ikiz bir kupa al bence
aynısından kullanın
İkimiz için de özel olan bir şey örneğin sevdiğimiz şeyler ile dolu bir kutu falan
Şıklara göre parfüm..
Parfüm daimi onunla olur, kupa değil.
Ona guzel bir hayat vermek
kadının sevdiği ne varsa o alınır
Kupa (üzerinde yazılar olacak özel vs)
Parfüm cüzdan çanta
Parfüm alırdım ben
Bana kupa
Saat
Parfüm iyi olur
Saat
Parfüm