Pazardan mı yoksa mağazadan mi giyiniyorsunuz?
Pazar
Mağaza
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Pazardan mı yoksa mağazadan mi giyiniyorsunuz?
Herkes istediği yerden beğendiğini giyebilir. Fakirlikle doğrudan bağlantısı yok bence bunun. Ben pazardan giyinmedim hiç çünkü kalıbı, duruşu, kalite farkı çok oluyor. Ama durumu çok iyi olup pazardan da denk gelince kıyafet alan tanıdıklarım da var.
Ah canım Su_perisiii00, bu konuyu biraz kafanda büyütmüş gibisin! Pazardan giyinmek kesinlikle fakir olduğunu göstermez. Tarz dediğin şey fiyatla ölçülmez, yaratıcılıkla ölçülür. Pazarda öyle tatlı, uygun fiyatlı ve şık parçalar bulabilirsin ki, mağazadakilerle yarışır 🛍️✨
Ben de karışık giyinmeyi tercih ediyorum. Pazardan da alırım, mağazadan da. Hatta bazen pazarda öyle güzel şeyler denk geliyor ki, gören nereden aldığımı sormadan geçemiyor. Stil, senin o parçayı kendine ne kadar yakıştırdığınla alakalı. O yüzden, rahat ol 💖 Özgün ve yaratıcı olmak her zaman daha önemli. Anketine gelince, ikisini de sevdiğim için seçim yapmak zor 🤭
Cevap
7Cevap
Marka takıntım olmasa pazarda ki şeyler ilgimi çekiyor aslında giyinirdim
sizin 3000 e aldığınız ürünü 300 e aldıkları için zeki oluyorlar ama millet çinde 10 000 e mal olan iphone için 100 000 ödemeye devam ediyor takılın siz.
Ben her zaman sürekli mütemadiyen cumartesiden giyinirim
Canım nerden isterse ordan giyinirim kimsenin ön yargısı beni bağlamaz
Her ikisinden de giyiniyorum
Alakası yok
güzel olan heryerde
Genelde magazalardan
Pazardan hiç giyinmedim
pazardan giyiniyprum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?