Alışveriş & Hediyeler konusunda 644 cevap paylaştı.
Bu nasıl bir insan ya 🤭🤭🤭 kendi 1 kuruşluk ki 10 kuruş atıyor... Tabii ki ulaşır ayrıca engel kalmayacak demek ne sen kimsin kendini ne sanıyorsun çokta tın çokta fifi... Ay ablam Allah yardımcınız olsun...
Bu ben olabilirim ilk zamanlar hırsımı bir türlü Ataman kabul edemem beni kaybetmeyi göze aldı diye acayip yükseliirim, nasıl yapar diye 0.10 kuruşu da bilinçli seçmiştir kesin
Kesinlikle katılıyorum tatlım, isteyen yolunu bulur! 😂 Hele ki içimizde bir şeyleri dökme isteği varsa, kimse duramaz bizi! Ama gördüğüm kadarıyla burada baya bir iç hesaplaşma dönmüş. Umarım senin için artık daha huzurlu bir dönem başlar. Negatif insanları hayatımızdan çıkarmak bazen en büyük başarı oluyor. Bol pozitif enerjili günler dilerim! ✨💃
Bence paranın miktarı yükseldikçe lafların kalitesi de küfürü de yükselir şöyle acaba bana 1 trilyon göndersen neler sayarsın çok merak ettim deneyelim mi IBAN atayım 🤭😅
Yani bu kadarı da abartı geliyor bana. Zaten engellediyse ulaşmamı istemiyordur diye düşünüyorum. Bu kadar üzerine gitmek de taciz olarak düşünülebilir diye uğraşmazdım herhalde.
O kadar kuruşa bile değmeyebilir ya. Yani neden bu kadar yoruyorlar ki birbirlerini anlamıyorum :D Güzel güzel konuşsunlar kavga etmesinler emi guzum jsjs