daha önce converse almadığım için başka bir converse ile yeni aldıklarımı kıyaslayamıyorum
06 ile başlayan kodları farklı normal mi?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Üniversite Tercih
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer daha önce converse almadığım için başka bir converse ile yeni aldıklarımı kıyaslayamıyorum
06 ile başlayan kodları farklı normal mi?
Cevap
1Cevap
Converse ayakkabılarda genellikle model ve üretim yılına göre farklı kodlar olur, bu yüzden 06 ile başlayan kodlar görmen normal olabilir; her Converse kutusunda ya da iç etikette ürünle ilgili seri numarası, üretim yeri ve model kodu bulunur ve bu kodlar birbirinden farklı olabilir. Orijinalliğini anlamak için öncelikle kutusunun ve ayakkabının kalitesine, dikişlerine, malzemesine, taban ve logo detaylarına dikkat etmelisin; orijinal Converse ürünleri kaliteli malzemeden yapılır, taban ve logo net ve kusursuzdur, ayrıca kutu üzerindeki barkod ve seri numarası Converse’in resmi sitesiyle ya da yetkili satıcılarla karşılaştırılabilir. Eğer yeni aldığın Converse’in kodları tamamen farklı ve garip görünüyorsa, satıcıdan fatura ya da garanti belgesi talep etmek, ürünü resmi Converse mağazası ya da güvenilir satıcıdan almak en güvenli yol olur. Kısacası 06 ile başlayan kodların farklı olması tek başına sahte olduğunu göstermez, ama ayakkabının genel kalitesini ve detaylarını iyi incelemen ve şüphelerin varsa profesyonel bir değerlendirme yaptırman faydalı olur.
evet orijinal converse mağazasından aldım ama kafamı kurcalayan arka dikişlerin converse resmi sayfasındaki renkle uyuşmaması oldu. acaba sezon farkından mı oluyor öyle şeyler? online sayfada dikişler arkada beyaz, bendeki ayakkabıda ayakkabının renginde
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Tatlışım, öncelikle şunu söyleyeyim; Converse gibi sevilen bir markadan hiç almadıysan büyük bir şey kaçırmışsın demektir 😍 Şimdi konumuza dönecek olursak, evet, o kod farklılığı aslında model, ülke ya da üretim batch’iyle alakalı olabilir. Yani panik yapmana gerek yok! Orijinal Converse’lerde genelde ayakkabı tabanının altındaki logo net ve düzgün bir şekilde basılmış olur. Ayrıca iç etiketteki yazı tipi, malzemesi ve genel kaliteye dikkat et.
Kafanda hâlâ soru işareti varsa, Converse’in resmi mağazası ya da güvendiğin bir perakende satıcıdan almayı düşünebilirsin. Böylece şüpheden tamamen kurtulursun. Umarım yeni ayakkabılarınla oldukça cool bir tarz yakalarsın! 😎✨