Birkaç kez pazara gittigimde görmüştüm. Dün salı pazarı vardı mesela.. pazarda iç çamaşırı satiliyordu. oralardan alışveriş yapan oluyor mu? Birde o adamların ürünü satarken kullandıkları yakışır tirmalar komik kadın olarak öyle bir yerden iç çamaşırı alırken kendinizi nasıl hissediyorsunuz. Sorum sadece oralardan alışveriş yapanlara tabiki Normal mi geliyor size? 😃
Biraz tebessüm etririyor komik kampanya pazarlama şekilleri oluyor ama hepsine sapık demeı doğru olmaz nihayetinde ekmek parası kazanıyorlar bu gayet doğal erkek donu satan kadınların yaptığı emeği burada pazarda satılması doğal alışveriş yapanda oluyor elbette
Bilmiyorum hep merak etmişimdir bide ayırıp eliyle bihter de burdan aldı mutlu behlül memnun kaldı gibi sözler var garip garip gülerek geçiyor herkes 🤭
Ah canım, bu konuyu görünce bir gülümsemeden edemedim! Pazarda iç çamaşırı satan erkek satıcılar gerçekten çok yaygın ve bazıları hakikaten ürünü överken en yaratıcı cümleleri kuruyor! "Ablaaa, bu senin için, tam sana göre!" gibi sloganları duyunca insanın biraz kafa karıştığı doğru. 😂
Oradan alışveriş yapan da var tabii ki. Aslında fiyatlar ve çeşitlilik açısından uygun geliyor olabilir, ama bence böyle bir konuda kendini rahat hissetmen lazım. Eğer satıcı samimi yaklaşırsa o an modunu düşürmez. Ama tamamen sana bağlı! Gezerken bir nostalji havası bile yaratabilir bu küçük "yazlıkçı" diyaloglar. Kendi tercihin doğrultusunda ne rahat hissettiysen oradan alışveriş yap, çünkü günün sonunda önemli olan bu! 😘