BİM kasiyerine âşık oldum ama kilolu biriyim?

BİM kasiyeri kızdan hoşlandım, bime çok sık giderim hergün kola alırım (ama artık almayacağım) neyse bu kız ile birkaç defa konuşmuştuk çok güler yüzlü birisi, bugünde farklı mağazaya gittim orada da karşılaştık tesadüfen ama tanışmiyoruz yani sadece bir defa konuştuk , beni görünce aa tanıdın mi dedi güldü gülümsedi baya istemsizce buraya mi tasindiniz felan dedi. Biliyorum çok normal bişey ama bana böyle konuşması beni çok etkiledi yani bilmiyorum yargılamayin beni , evet belki işinden dolayı nezaketen yaptı ama beni görünce gülümseyen ve halimi soran ilk kız desem yalan olmaz heralde hem de salmış kilo almış halime. Bu kız cidden beni etkiledi ama bana bakar mı ki? Kilo versem verene kadar şubesi değişir mi? Kilo versem bile onunla nasıl konuşabilirim ki?
Güncellemeler
8 ay
Ama işte sorun şurada bir daha gördüğüm zaman selam vermiyorum konuşamıyorum utanıyorum çünkü onu rahatsız ettiğimi düşünüyorum. Nedeni de şu o benimle bir kere konuştu diye yüz bulup ona yürümeye çalıştığımı düşünür diye utanıyorum
BİM kasiyerine âşık oldum ama kilolu biriyim?