Boyum 173 kilom 78 evet biliyorum kiloluyum. Fazla kiloluyum hatta biliyorum. Peki kilolu kızların sevgilisi olamıyor mu? Oluyorsa nasıl olabiliyor? Diğer fiziksel özelliklerimde işte beyaz tenli güzel yüzlü güzel saçlı birisiyim. Yüze baksan tamamda fizik fazla kötü. Kilolu kızların sevgilisi olabiliyorsa nasıl oluyor?
Cevabın nedir?
+1 yılTakinti yapmaniza gerek yok bakimli sempatik biri olduktan sonra neden olmasin ama sağlık ve ileriki yaşlarda kötü olmamasi adina diyet yapmalisiniz en son ilişkimin bittiği sevgilim kiloluydu bakimli giyinmesini bilen ve sempatik birisiydi sevgi olduktan sonra görmüyosunuz böyle şeyleri kafaniza takip üzmenize gerek yok kendinizi akışına birakin göreceksiniz faydasini kendi ayagiyla gelecek sevgili :)
02 Yorumla
Soran+1 yılSevgili geliyo ben dalga gçip gönderitorum ya da kanka oluyoz
- +1 yıl
gönderirseniz olmaz tabiki :) sizi tercih eden ve sizdede bir elektrik oluyosa şans vermelisiniz herşey daha güzel olcaktir emin olabilirsiniz...
En İyi Cevaplar
- Aile & Toplum konusunda 493 cevap paylaştı.
+1 yılBence kadınlarda en şansız kesim kilolu olan kesimdir. Neden diye sorarsan ben çirkin bir kızın sevgilisi olduğunu gördüm ama kilolu bir kızın en az kendisi gibi kilolu bir erkek dışında sevgilisi olduğunu görmedim. Açık söyliyim ben de bu halimle 100 kilo bir kızı sevgili diye yanımda dolaştırmazdım. Hayatın acı gerçekleri.
12 Yorumla
Soran+1 yılhaklısın ne diyim
- +1 yıl
Kim aksini iddia ederse yalan söyler.
+1 yılKilon fazla değil ki ben 95 kiloyum kimse inanmaz mesela benim bu kiloda olduğuma. Orantısız mı Kilon bu kadar takma ya. Benim bile sevgilim var yani senin de olur sadece doğru kişi çıkmamıştır karşına.
11 Yorumla
Soran+1 yılOrantısız değil aslında baya iri duruyorum genel olarakn
Yaww esra erolu ac izle ozguvenin tavan yapar ya. Yuzune tukurmeyecegin tiplere talip geliyo yok boyle bisey allah affetsin djxjxjcj
32 Yorumla
Soran+1 yılyarın deniycem bak bunu
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
9
Cevap
42Cevap
+1 yılolabiliyor. olamıyor diye nerden çıkardın. geçen de bir tane gördüm de. çocuk gerçekten yakışıklı idi. yanında da tatlı kilolu bir kız vardı. gayet de sevilir. karakter ön planda oluyor hiç olmazsa. lakin kilo vermek için uğraş verin. sağlık için kötüdür hanımefendi.
01 Yorumla
Soran+1 yılSağlık yüzünden veremiyoeum zaten
Birine bağlanırsan yani aşık olursan o aşkın için herşeyi yaparsın hatta zayıflarsın bile sadece yeterki vazgeçme seviyosan peşinden koş. Nerden eminsin diceksen bundan 4 5 sene önce tam 95 kiloydum seviyodum bağlanmıştım o kadar diyettir yaramazken 95 ten 72 kiloya düştüm şu an 21 yaşındayım 75 kiloyum boyum 1.86 . Yani demem odurki sadece eş arama (:
04 Yorumla
Soran+1 yılSeninle konuşmuştuk daha önce hatırlıyorum
Soran+1 yılKilo
+1 yılbelki her erkek kilolu kızları sevmez ama birisi çıkar karsına tum erkekler gelse o etmez benim kız arkadasımda kiloluydu ama onemli olan iyi insan olması gerirsinin bir onemı yok
05 Yorumla
Soran+1 yılHerkes iyi kızsın diyor duup durup iyi değilde zayıf kız olmak daha önemli şu an benim için
- +1 yıl
kilo vermek cok zor bır sey değil istersen program yazabılırım ama zayıflamaya fıt olmaya bu kadar takma ınsanlar senı ılk gorduğunde vucudun yerıne karakterının on plana cıkması cok daha iyi bir şey
Soran+1 yılVücudum da önemli
- +1 yıl
iyi sen bilirsin programı burdan mı yoksa özelden mi istersin
Soran+1 yılBurdan atsan çok iyi olur :)
+1 yılGüzel kızların en yakın kankası , ve onlara erkek ayarlamak ile yükümlüsün , güzel kızın sevgilisiyle buluşmasında senide yanında götürüp ezikleyeceği kızlardanmısınız kızlaştırabilemediklerimizdenmisiniz?
02 Yorumla
Soran+1 yılYüz güzelliğine bakıyorsak her türlü beni güzel bulurlar özgüvenimi yükseltmiyo bu ama yüzüm güzel. Güzel kızların en yakın kankası değilim de kankalarımda güzeldir yinede yolda cafede bana daha çok teklif gelir onlara erkek arkadaş ayarlamam çok saçma zatrn krndileri ayarlasın erkek kankam çoktur tüm teklif edenlerlr dalga grçip bir şekilde kanka olurum güzel kızın sevgilisiyle buluşmasındaki esik çirkin kız olmam ve kızlaştıramadıklarınızdan olsam hiç teklif gelmez.
- +1 yıl
Aferin , senle soru cevap gitmeyeceğim , patates
önce zayıflamayı denesen o daha kolay olmazmı sence evet vardır hoşlanan bana saçma gelsede ama bu halde az bir kitleye hitap edersin ve ii bilini bulma ihtimalin düşer zayıfla bence
02 Yorumla
Soran+1 yılZayıflayabilsem zayıflarım bir neden varki zayuflayamıyorum değil mi
+1 yılBen 90 kiloydum 166 boyundaydm sevgilim oldu snra icime ask geldi 45 kilo verdm :) 5 senede tabi ayrıldık tek yarari kilo verdrmek oldu
03 Yorumla
Soran+1 yılVay be o sevgiliden o aşktan istiyom
- +1 yıl
Tavsiye etmem hayatimi mafetti :)
Soran+1 yılolsun mutlu oluğun anlara ve verdiğin kilolara değer
173 e 78 kilo? Çok mu fazla?
ideal kilondan 14 kg fazlasın.
Çok kötü bir fiziğin yoktur diye tahmin ediyorum.
Neden olmasın ki...02 Yorumla
Soran+1 yılİnasanların deyişiyle çok kötü değilde iri duruyorum
+1 yılBende kiloluyum ve cok yakisikli karizmatik beni cok seven 4 senelik iliskim var hic dokunmaya bile kiyamaz pofudugum tombisim diye sever beni kilo verince agzima siciyo
08 Yorumla
Soran+1 yılÇocuk sorunlu
- +1 yıl
Neden?
- +1 yıl
Asil marifet kusurlariyla sevmektir ve o cocuk beni gormek icin her hafta ankaradan istanbula geliyor sevmek kusur tanimiyor.
Soran+1 yılKilo verince kızması falan garip yani genele uymayınca sorunlu oluyor ondan ama sorunlu olanlar farklıdır farklılık iyidir hakaret değil yani
Soran+1 yılBişey demedim ki mutlu olun. sorunlu derken sadece alışılmışın dışında anlamında
- +1 yıl
ben sana boyle alistim boyle sevdim boyle asik oldum boyle de sevmeye devam edecegim diyor
Soran+1 yılMutluluklaaaarrr hiç sorunsuz yaşayın :))))
- +1 yıl
Darisi basina
Aile & Toplum konusunda 354 cevap paylaştı. Çok ta kilolu değilsin. ayrıca zayiflarsin neden bu kadar uzuyorsun kendini
10 YorumlaValla sevgilim olsun kilolu fark etmez fizigi yeter gogusleri dolgun ve yatakta sinir tanimasin evlenirim de
00 Yorumla
+1 yılabi dalga mı geçiyosun ya bir kızın türkiyede sevgili bulamama ihtimali diye bir şey yok her türlü bulur damacana bile sevgili buluyo
20 Yorumla
+1 yılKilolu erkekle birliktede olabilirsin veya kilolu seven biiride olur
01 Yorumla
Soran+1 yılKilo sevilir mi ya. Kilolu erkeklerde oluyo da ben kimseye sevfili gözüyle değil direk kanka klarak bakıyorum artık bir kere kanka olunca da sevgili olmuyor
Valla arkadasım bu devirde nefes alsa yeter diyen bir sürü erkek var secme secilme hakkı eskide kalmıs :) bulursun rahat ol aşına ekmegine bak... o seni gelir bulur cırpınma cok daha fazlası icin... ve kendine bak kadın gibi bak
00 YorumlaŞimdi bu bilgilerle karar vermek zor sen en iyisi güzelce bir fotonu postlayıver.
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,3b cevap paylaştı. Olur neden olmasın. Kendine güven ve barışık ol kimse 4x4 lük değildir
00 YorumlaHim bulursun ya mesela bak bn hafif sisman balik etli kizlardan hoslaniyom bunu hep bursa solemisidr ama karsima bir turlu hafiif sismann biri cikmadi.. Gorupte napiyon emir demedi..
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 5,3b cevap paylaştı. sen kiloyu takıntı yapmışsın o yüzden manita bulamıosun
01 Yorumla
Soran+1 yılBiliyorum
+1 yıl1 ay once sorsaydin bu soruyu sevgiliniz olmaz derdimde ama 1 ay once kilolu kizin yaninda yakisikli bir cocuk gorunce inanmaya basladim.
03 Yorumla
Soran+1 yılOnu bende gördüm ve kız baya kiloluydu benim gibi değil ve güzelde değildi çocuk fazla iyiydi elele tutuştular arkadaş kuzrn falandırlar dedim öpüştüler hala o olayda başka bir iş var diyoum imkansız gibiydi
- +1 yıl
aşkın gözü kör derler bilemicem okadarını.
Soran+1 yılO kadar kör değildir ya da ikisinin beraber fotoğrafı yoktur tam inceleyememiştir
+1 yılbence yalan neden olmasınki sevgilin sen dürüstsen kendine güveniyorsan olur herşey kilo değildir güzelim dürüstlüktür ve yalan konuşmamaktır tamam
04 Yorumla
Soran+1 yılYa şimdi teklif geliyo ben dalagaya alıyorum mal mısın falan ditoeum bazen herkes iyi kızsın iyi kızsın eski sevgilime platonik olarak sevmeye devaö ediyodum o gün karşılaşınca ben itiraf ettim o da hala seni seviyorum dedi dalgaya aldım kendime füvenim yok ki haklıyım
- +1 yıl
be güzelim nediğim sana boyuna göre kilon iyi bence ama sen kendine güvenmiyorsun sanırım
Soran+1 yılEvet özgüven eksilerde
- +1 yıl
o zaman Allah yardımcın olsun
Kilolarini prblem yapma , basarabilecegine inaniyorsan spora basla hayatinda bircok sey degisecektir.
02 Yorumla
Soran+1 yılSpor yapamıyorum sağlık problemleri yüüzneen kendimi zorlayamıyorum diyet ve çok az spor onun için çok yavaş verebiliyorum
Kendn gbi kilolu biriyle olabilir genelde ole oluyor cunku
00 Yorumlaolur niye olmasın erkekler balık etli kız seviyor zaten
02 Yorumla
Soran+1 yılBen balık etli değil kiloluyum
+1 yılBen sana bulacam söz :D arkadaşım var nefes alsın yeter diyo ne dersin Ahahaha :D
13 Yorumla- +1 yıl
Ahahhaaha
- +1 yıl
Şımarık kızlara kapak yapma ödülünü de sana veriyoruz
www.yilmaz-reklam.com/.../kristal-plaket11112.jpg - +1 yıl
Eyvallah kardeşim :) en delikanlı adam ödülünüde sana verelim
Kilolu kız çok berbat ya ben olmaz yani yok oluru yok
02 Yorumla- +1 yıl
Büyük konusma sekerim
- Aile & Toplum konusunda 710 cevap paylaştı.
+1 yılkilolu kızlardan hoşlanan erkekte var mesela ben :)
02 Yorumla
Soran+1 yılNeden sorunun ne yanlış anlama tamam tercih falanda saçma bence
- +1 yıl
kadın dediğin kilolu olacak bence öyle hoşlanıyorum yani nedenini bilmiyorum :)
kilo vermen yararına olur kilou bir kızı hiç bir erkek kabul etmez
00 YorumlaBazılarının sadece fantazisi olarsın geçici yane kilo ver
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılşimdi burdan sevgili olalım diyen erkekler olacak mesela deneyecek misin onlarla?
01 Yorumla
Soran+1 yılHayır
Oluyor olabilmiyorsa nasıl oluyor olursa olmasın :)
03 Yorumla
Soran+1 yılTam benim kafa
Soran+1 yılSaol aende
Gizli Üye(36-45)+1 yılBen sempatik, sicak kanli bulurum hem boyun uzun gayet hossundur eminin. Yasin kac?
012 Yorumla
Soran+1 yıl18 yaş
Cevap sahibi+1 yılCiddi iliski mi dusunyorsun, iliskiden beklentilerin neidr?
Soran+1 yılEğlenmelik... bakıyım başka bişey armaıyorum ya brni anlamaya çalışsın saçmaladıpımda garipsemesin saçmalasın eğlenelim falan filan bide sarılalım
Cevap sahibi+1 yılNerdensin peki
Soran+1 yılAnkara
Cevap sahibi+1 yılMuhtemelen saglik sorunlarindan dolayi boylesindir ama seni boyle kabul edecek birlikte herseyi paylasip mutlu olabilecrgin insanla keyfini yasa, kilo icin uzulmeye degmez.. Durumun nasil sehir disi gezmelere gonderir mi ailen gel Kocaelide gezer egleniriz mutluluga cok ihtyacin var belli
Soran+1 yılAilem ben onların ailesi gibiyim kendilerinden çok güveniyorlar bana her türlü gezerimde hava soğuk
Cevap sahibi+1 yılEheh super iste, hava soguk olsa nolur..
Imkanin varsa gunu birlik iki uc gunluk kacarsin, slklca giyinir takiliriz.
Cok merak ettim seni, lise son mu?
Soran+1 yılEvet
Cevap sahibi+1 yılGizliligi kaldirirmisin?
Soran+1 yılHayır zaten öylesine konuşuyoz tanımadığım biri için neden tutuyum kocarliye falan gidiyim
Cevap sahibi+1 yılTanimadigin icin degil, sohbetinde keyfli konusmak icin istemistim bunu senden.
+1 yılKilo değil de senin sorunun yanlış zamanda yanlış yerde olmak bence.
00 Yorumla
+1 yılolur neden olmasın kilon için sevecekse hiç sevmesin.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen de aynı durumdayım senin gibi yorumlarda yüzüm güzel demişsin. cok merak ettim seni :)
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSen gizliden yazdığın için yazıyorum. Böyle bir kız neden beni hiç bulmak diye aklımdan çok geçti
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 2,3b cevap paylaştı. Diyet spor bu kadar zormu yapmak
02 Yorumla
Soran+1 yılZor değil şimdi olay şu. Sağlık aorunlarından dolayı kendimi zorlayamıyorum zorlamayınca fazla terleyemiynce spor olmuyor diyet ise fazla yavaş bir kaç kilo verdim zaten ama çok yavaş
+1 yılGenelde tercih edilmiyorlar
21 Yorumlateklifleri kabul etmen gerek
01 Yorumla
Soran+1 yılDalga geçiyorlarmış gibi geliyor hadi baızlarını anlıyorum onlarda kilolu ama yakışıklı tatlı çocuk geliyo iyi kzısın vs diyo hı hı tabi dalga geçme diyebilrim o durumda sadece
+1 yılseçici olmazsan neden olmasın.
03 Yorumla
Soran+1 yılSeçicilik değil dalga geçiyorlarmış gibi geliyo tpi baya iyi birisi gelip bana senden hoşlanıyorum diyince twk düşünebildiğim şey normal olarak
- +1 yıl
özgüvende şart tabi.
Soran+1 yılO yok hemde hiç
- Aile & Toplum konusunda 2,6b cevap paylaştı.
+1 yılboyunda iyiymiş aslında :D
00 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 8b cevap paylaştı.
+1 yılBoyu boyuna huyu huyuna. :) Olur.
00 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 360 cevap paylaştı.
+1 yılValla bende kiloluyum bir ara zayiflarim :D
04 Yorumla
Soran+1 yılTembelsinsin sağlıklı olsam bir dakika yerimde durmam yürümek yerine koşarım falan da Allah yanlış kişilere dağlık vermiş gibi bir şey ya
- +1 yıl
Cok asiri kilolu degilsin ki her ay 3 kilo versen 5 ayda gayet iyi bir fizigin olue
Soran+1 yıl5 ayda fazla
- +1 yıl
Hersey hemen olmaz
Kilo ver neden vermiyorsun?
01 Yorumla
Soran+1 yılSağlık aoeunlarından dolayı spor yapamıyorum diyetlede yavaş yavaş vereniliyorum
Aile & Toplum konusunda 2,6b cevap paylaştı. Oda kilomu la :)) iyisim iyi
02 Yorumla
Soran+1 yılTabi ya kilo nerde hani fazladan 20 kilo nerdeki zaten
Gel tanisak tombul seviyom ben
00 YorumlaKiloya kadar birsürü etken var , olur yani yakma
00 YorumlaNed3n olmasın ki bence kötü düşünme ;)
00 Yorumla
+1 yılburada bulursun pamp kesin bilgi.
00 Yorumlayuh şişko gel beni yeni
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılnefes al yeter diyenlerden seç gitsin:p
01 YorumlaAile & Toplum konusunda 701 cevap paylaştı. Neden olmasın
00 Yorumlaçok fazla
10 Yorumla
Devamını Gör(36)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı