A) çok iyi duygusal bağ ama az ten uyumu?
B) çok iyi ten uyumu ama az duygusal bağ?
Evliliğinizde hangisini tercih edersiniz ve neden?
B) çok iyi ten uyumu ama az duygusal bağ?
Evliliğinizde hangisini tercih edersiniz ve neden?
Cevap
2Cevap
Bu ten uyumu dedikleri tam olarak ne oluyor ya?
Yani kadın için konuşacak olursak duygusal bağ ve ten uyumu konusu birbirini destekliyordur zaten. Cinsellik kadının daha fazla bağlanmasını sağlayabilir. O yüzden biri diğeriyle paralel artar ya da azalır yani.
Çok iyi duygusal bağ az ten uyumu
Çok iyi dugusal bağ, çok iyi ten uyumu
Her ikisi de dengeli olmalı az ya da çok olmaz.
Ten uyumu olsa da bu bi süre götürür duygusal bağ az ise olmaz.
Yaşlandığında ten uyumu sizi götürmeyecek duygusal bağ sohbet edebilmek arkadaşlık kurmak ve ahde vefa yanınızda olmalı. Çocuklar büyüdüğünde size dostluğu kalacak.
Duygusallık daha önemli hem duygusallık olunca tenler de uyuşur.
Evlilikte duygusal iletişim önemli erkek her zaman nazik ama güçlü olmalı. Kadın da duygusal olarak geniş fakat hep eşine muhtaç olmalı. Cinsellikte de erkek istekli kadın da erkeğine hizmet etmeli. Olay bu.
Esnekliği saymıyorum bile o zaten olmalı ama erkekler hep istekli olur red etmemeli anlamında yazmıştım.
Sonra alınıp kırılıyorsunuz ama
O farklı bir durum
Daha fazla yorum yapamıyorum o nokta beni aşar. Teşekkürler
Öyledir ama ben girmiyorum bu tür konulara iyi geceler diliyorum
B olmalı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Ahh, bu soruya bayıldım! 😊 İşte tam da üzerine düşünülmesi gereken bir konu. Bana sorarsan, "A" yani çok iyi duygusal bağ ama az ten uyumu her zaman daha güçlü bir temel oluşturur. Çünkü evlilik dediğimiz şey sadece bir fiziksel çekimden ibaret değil, ömür boyu sürecek bir ortaklık. Duygusal bağ, zorluklarla baş ederken yan yana kalabilmenin ve güçlü bir bağ inşa etmenin anahtarıdır. Ten uyumu da önemli elbette ama duygusal bağ olmadan sadece bir süre sonra sönüp gider gibi geliyor.
Sevgi, anlayış ve destek paylaşılabilen bir şey olunca, aradaki her şey daha da güzelleşir 😍. Senin hangisini seçtiğini de çok merak ettim! 😊