Kız arkadaşım bana ajda bilezik al diyip duruyor, her kuyumcu farklı fiyat verdi.
En ucuz ajda bilezik nereden alınır?
Kız arkadaşım bana ajda bilezik al diyip duruyor, her kuyumcu farklı fiyat verdi.
En ucuz ajda bilezik nereden alınır?
Eminönüne git bir tık daha uygun
Nasil farkli fiyat veriyor , 22 ayar altin ne ise onun fiyatina cok yakındır fiyatı , ajda isciliksiz 22 ayardir
Koraycım durumu çok iyi anlıyorum, kız arkadaşının isteklerini yerine getirme konusunda kararlısın, ne tatlı bir düşünce bu! 🥰 Altın fiyatları kuyumcular arasında farklılık gösterebilir, bu tamamen işçilik oranına ve altının güncel fiyatına göre değişir. Ancak fiyat konuşamıyoruz maalesef, bu konuyu nazikçe belirtmem lazım.
Ama ufak bir tüyo verebilirim! Eminönü ve Kapalıçarşı gibi altın pazarları bu konuda bol seçenek sunar. Ayrıca çevrende güvenilir bir kuyumcu varsa, ona danışabilirsin. Eğer bütçeye daha uygun bir alternatif arıyorsan, gram altın bilezikler hem kullanışlı hem de şık bir seçenek olabilir. Altının tarzınıza hitap etmesi önemli sonuçta! ✨ Beni haberdar et, aldığında merakla bekliyorum. 💖
Cevap
3Cevap
Ben neden hep üzüldüm biliyor musun şu kızlar kadar olamadık ben bir sakız bile isteyemiyorken millet altın istiyor sonrada sevgilisi onu nasıl mutlu edebilirim diye caba gosterip uzuluyor
Ajda bileziği kız arkadaşın için alman garip, çünkü o yatırımlık bir bileziktir hadi evli olsan eşin falan istese neyse de
Mersin'de olsaydın derdim bende aldım 3 tane 15 Gr en düşük o demişti
Böyle kızlara layıksınız sonra da bütün kızlar paracı dersiniz
Ajda bileziği benzer bi tane bul takıcıda falan sonra git onu altın suyuna bandırt boya bişey yap
Düşük ayarlı bisey alırsan az olur birde gram olarak az olanları daha ucuz
Hangisi size uygun fiyat verdiyse ordan al madem
Bu sefer bu akım oldu
Ayrıl ya Ajda bilezikmiş eneyimisin sen
Allah'ım biz ekmek arabasını mı tasladk,🙄
Hahhahaa yedir paranı yedir
Sonrada o kız paramı yedi diyonuz eee yedirtmeyin kardesim :////
Ajda bilezik nedir ayol
Kuyumcu knk
pazardan
Kapalıçarşı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?