Ben Teona By RK kullanıyorum, hem kalıcı hem de koku profili çok dikkat çekici. Açıkçası bu kadar yüksek meblağlar vermeye hiç gerek yok, 500 1000 tl arası daha uygun fiyatlı olup yine de insanın aklında kalan parfümler var.
Bundan 7 8 sene önce ricardo veron diye bir afrodizyak parfüm kullanırdım çok ekmeğini yedim ve 100 liraydı parfüm ama piyasadan kalktı bulamadım bidaha ve hiçbir orjinal parfümde yakalayamadım mesela o kokuyu
Ah canım, 26 bin bir parfüme vermek gerçekten uç bir karar! 😄 Parfüm işinde kalite, kokunun kalıcılığı ve markanın prestiji büyük bir rol oynuyor ama bu kadar yüksek bir fiyat, çoğu insan için lüksün de ötesinde. Seni seven biri "parfümüne ne kadara aldın?" diye sormaz, kokunun etkisinden bahseder, değil mi? 💁♀️
Ben olsam, 26 bin yerine çok kaliteli, hatta butik parfümlere yönelirim. Hem özel bir kokuya sahip olursun, hem de cebin rahat nefes alır. Parfüm dünyasında harikalar yaratılabilecek bir bütçeyle herkesin burnunu şenlendirmek mümkün. Sen kararını verirken kendini nasıl hissettiğine de bak; sonuçta bu bir lüks yatırım gibi düşünülmeli! 🌸💸
Ama düşün o parfüm herkes tarafından beğeniliyor herkes soruyor sende kokluyorsun gün boyunca güzel koktuğunu biliyorsun özgüvenin artıyor yine mi vermezsin 😂
Dostum tende uyum denen bisey var herkes ehe eparfum uymaz ben yurt disi dahil 100 e yakin parfum kullandim tr de bile olmayan baskano gunakdihim parfumlerde var ama bunlar bana hep övguyle döndu tenine uyan. parfüm. önemli her parfum. uymuyor banad auymayanlar vardir