Güzellik & Bakım Bir parfüme en fazla ne kadar para verirsiniz? İlydnrz Takip Et Xper 1 Yaş: 23 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Fazla pahalı parfümleri alır mısınız? Ben en fazla 100 ₺ Bir parfüme en fazla ne kadar para verirsiniz? Cevapla Parfüm Soruları Pahalı Soruları Para Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Ahmet_E Takip Et Xper 6 Yaş: 32 , eic 86% +1 yıl 250 Lira fix. Hatemoğlu. Lüks tutkum ya da marka tutkum yok. Seviyorum kokusunu. 1 0 Yorumla
Agresifhatun88 Takip Et Xper 5 Yaş: 38 , eic 80% +1 yıl Bin TL verırım 100 TL kokmaz ki kalmaz yani cok sıkarsın cabuk bıter bence gozluk saat canta ayakkabı ve parfum her zaman kaliteli olmalı 0 2 Yorumla İlydnrz +1 yıl 100 liraya var kalıcı kokulu hoş parfümler. Bir fıs yetiyor. Yorumla Agresifhatun88 +1 yıl Hangısı mesela kalıcılık kac saat Yorumla
GhostlyKisses Takip Et FenomenMaster Yaş: 28 +1 yıl 200-300 falan veririm 0 1 Yorumla İlydnrz +1 yıl İdeal bazılarına nazaran 😁 Yorumla
Anne2bebek Takip Et Xper 5 Yaş: 28 +1 yıl 100 TL geçmez ki bugün bargello aldım ♥️😍 hala seviyorum bir çok markanın muadil vardı tane 80 iki adet 125 daha ne olsun yeter 1 0 Yorumla
Alperenist Takip Et Xper 4 Yaş: 44 +1 yıl 3 sene önce 700 TL vermiştim; sonraki seneler Allah'tan korktum artık satın almadım 0 2 Yorumla İlydnrz +1 yıl Bencede kork yani 700 nedir Yorumla Alperenist +1 yıl Tom Ford satınalmıştım. 2018demi ne Yorumla
barsyazcx Takip Et Xper 5 Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl 0 çünkü nefret ederim 0 4 Yorumla İlydnrz +1 yıl Tabi ki o ihtimal de var Yorumla barsyazcx +1 yıl Parfüm kokusuna dayanamıyorum ya böyle midem kalkıyor başım ağrıyor kaç arkadaşımla bu yüzden aram bozuldu Yorumla İlydnrz +1 yıl Yani evet herkes sevmiyor parfümü, annemde sevmez. Bizzat bizde bu yüzden atışırız bazen. Saygı duyuyorum tabi az kullanıyorum. Yorumla barsyazcx +1 yıl Bencede az ve öz iyidir kendi kokun her zaman daha iyidir Yorumla
Shirley_ Takip Et Xper 5 Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl 600 tl vermiştim bir defalık 0 1 Yorumla İlydnrz +1 yıl Değdi mi bari knk Yorumla
egerkan Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl 300 400 tl vermişliğim var tam hatırlamıyorum 0 5 Yorumla İlydnrz +1 yıl Fazla Yorumla egerkan +1 yıl Ama çok güzel kokuyordu Yorumla egerkan +1 yıl Ve 1 tane kalmıştı 🥺 Yorumla İlydnrz +1 yıl Değdiyse sorun yok yeter ki pişman olma😁 Yorumla egerkan +1 yıl O kadar severek aldım ne pişmanlığı Yorumla
püskevitçay Takip Et Master Yaş: 33 , eic 63% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 417 cevap paylaştı. 300den yukarı çıkmam çok bile 0 1 Yorumla İlydnrz +1 yıl Katılıyorum Yorumla
Nükleerteori Takip Et Mentor Yaş: 32 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 6,1b cevap paylaştı. Lira karşılığı 600 verdim 0 4 Yorumla İlydnrz +1 yıl Fazla Yorumla Nükleerteori +1 yıl Parfüm konusu biraz hassas. Ucuz parfümlerde zararlı partiküller oluyor Yorumla İlydnrz +1 yıl Kişiden kişiye değişir tabi. Saygı duymak lazım Yorumla Nükleerteori +1 yıl Alerji için demedim. Kansorejen maddeler oluyor. Onu kastettim Yorumla
приветсукаa Takip Et Xper 6 Yaş: 23 , eic 97% +1 yıl 150yi gecemez 0 1 Yorumla İlydnrz +1 yıl Aynen öyle Yorumla
smterden7797 Takip Et Bilge Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl 32 tl 0 1 Yorumla İlydnrz +1 yıl Helal olsun Yorumla
uomoitaliano Takip Et Master Yaş: 29 , eic 61% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 1,5b cevap paylaştı. 50-100 0 0 Yorumla
Tendenönceruh Takip Et Master Yaş: 47 , eic 33% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 1,8b cevap paylaştı. 500 civarı ödüyorum 0 0 Yorumla
harrylinka Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 95% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 323 cevap paylaştı. Bin, sanırım. 0 0 Yorumla
geçmişiolmayanadam Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 325 cevap paylaştı. 150 den fazla vermen 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl 1700 verdim dün. 0 6 Yorumla İlydnrz +1 yıl Bi altın yapsaydın bari Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Gerek yok yeterince ondn yatırımım var Yorumla İlydnrz +1 yıl Allah daha çok versin abii Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sanada verryim aşk olsun Yorumla İlydnrz +1 yıl Sağolasın Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sende sağol konuşalım mi Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
250 Lira fix. Hatemoğlu. Lüks tutkum ya da marka tutkum yok. Seviyorum kokusunu.
Bin TL verırım 100 TL kokmaz ki kalmaz yani cok sıkarsın cabuk bıter bence gozluk saat canta ayakkabı ve parfum her zaman kaliteli olmalı
100 liraya var kalıcı kokulu hoş parfümler. Bir fıs yetiyor.
Hangısı mesela kalıcılık kac saat
200-300 falan veririm
İdeal bazılarına nazaran 😁
100 TL geçmez ki bugün bargello aldım ♥️😍 hala seviyorum bir çok markanın muadil vardı tane 80 iki adet 125 daha ne olsun yeter
3 sene önce 700 TL vermiştim; sonraki seneler Allah'tan korktum artık satın almadım
Bencede kork yani 700 nedir
Tom Ford satınalmıştım. 2018demi ne
0 çünkü nefret ederim
Tabi ki o ihtimal de var
Parfüm kokusuna dayanamıyorum ya böyle midem kalkıyor başım ağrıyor kaç arkadaşımla bu yüzden aram bozuldu
Yani evet herkes sevmiyor parfümü, annemde sevmez. Bizzat bizde bu yüzden atışırız bazen. Saygı duyuyorum tabi az kullanıyorum.
Bencede az ve öz iyidir kendi kokun her zaman daha iyidir
600 tl vermiştim bir defalık
Değdi mi bari knk
300 400 tl vermişliğim var tam hatırlamıyorum
Fazla
Ama çok güzel kokuyordu
Ve 1 tane kalmıştı 🥺
Değdiyse sorun yok yeter ki pişman olma😁
O kadar severek aldım ne pişmanlığı
300den yukarı çıkmam çok bile
Katılıyorum
Lira karşılığı 600 verdim