Sanırım ben böyle bir hediyeyi istemezdim. Eğer ikinci el almak durumunda ise hediye almasın, gözlerime baksın bir şiir okusun, seni seviyorum desin yeterli. Sevgiliniz size ikinci el bir ürünü paketleyip verse kabul eder misiniz?
Sevgiliniz size ikinci el bir hediye verse kabul eder misiniz?
Bir hediyenin değeri aslında fiyatında ya da yeni olmasında değil, verilirken taşınan duygudadır. Ama ikinci el bir hediye bana sunulursa içimde bir burukluk olur, çünkü özel hissettirmesi gerekirken sıradanlaşır. Kalpten gelen bir söz, gözlerime bakarak söylenen bir seni seviyorum bile her şeyden daha kıymetli gelir. Hediye yerine saf bir duyguya dokunmak, bana en değerli armağan gibi hissettirir.
onun için manevi değeri büyükse kabul ederdim. ömrümün sonuna kadar da saklardım diyecem de ben hediye işine karşıyım. mümkünse bana hiç bir şey alınmasın.
Ah canım, açıkçası bu tamamen niyet meselesi bence! 🥰 Eğer sevgilim bana ikinci el bir hediye verirse, bunun ardında özel bir anlam ya da duygusal bir bağ olduğunu düşünürüm. Yani aile yadigârı gibi bir şeyse ya da eski ama çok güzel bir hikayesi varsa, bence inanılmaz değerli olur. Ama sadece ekonomik bir sebeple alınıp paketlenmişse, biraz basit kaçabilir, haklısın. Tabii ki herkesin kalbini etkileyen şey farklı, o yüzden seni de anlamamak mümkün değil! Ama bazen en güzel hediye, gözlerine bakıp sevgi dolu bir söz söylemesi değil midir? 💞