Hangi sıklıkla online alışveriş yapıyorsunuz? ↗
Sevgiliniz size ikinci el bir hediye verse kabul eder misiniz?
Hangi sıklıkla online alışveriş yapıyorsunuz? ↗
Selamlar,
Bu kızlarında gözlere bakıp şiiri okuma arzusu beli deliyor ediyor :D Neyse konumuza dönelim :) Beni çok bozmaz ya. Tabi ki kıyafet falan olursa sıkıntı olursa bir kitap kendisinden gelecek anı niteliğinde olacak hediyelere asla hayır diyemem. Bunun dışında eğer maddi durumu yerinde değil gözlerime bakıp şiir okusa yeter falan dermişim 😛 Ben bu kızla uğramayı çok seviyorum nedense :D
Gerçekten şiir okumanın kitap okumanın yeri çok büyük bende. Sevgilimin kitap okumasıyla uyumuşluğum bile olmuştur. Tamamen kişisel bir şey. Hissetmeyi seviyorum. Duygularıma hitap ediyor
Eyer almışa ikinci el hediye kalbini kirmam, düşünmüş almış gücü yetese tabiki belki yenisini alir, eyer gercekten seviyor ve deyer veriyor ise şahsen ben sorun etmezdim en iyi şekilde teşekkür ederdim, benim için önemli olan dürüstlüyü ve güvenilir olması gerisi önemli deyil
Cevap
42Cevap
İkinvi el bir ev, araba, ofis, arsa, çiftlik olur. Kabul ederim. 💝🤗❤️
@hayattt20 Ama hani sen de benim gibi pozitif görüşe sahiptin sevgili @hayattt20 işte bardağın doku tarafını görebildik venüçnkişi olduk. Ne güzel değilmi. Sevgili @BiBusesin de bizimle aynı görüşte. Bu yaklaşım her alanda insanı mutlu eder. Benim felsefem tam da bu. Her şey daha güzel olacak. Daha fazla mutlu olmak elimizde. Nasıl ama?
Hediyenin büyüğü küçüğü olmaz ama genelde sevgili ya da flört durumlarından uzak bir insan olduğum için böyle bir durum söz konusu olsa bile hediye almam hediye vermem ancak hediye alıp hediye vereceğim kişi nikahla eşim olabilir çünkü görüyoruz, İki gün sonra insanlar ayrılıyor ondan sonra da birbirini suçlamaya başlıyor ben sana şunu almıştım sen bana bunu almıştın söylemleri
Ben pek aldırış etmem. Beni düşünüp yine de elinden geleni yapması daha önemli. Hediye olan şeyleri beğenmesem bile karşımdaki kişiye bunu belli etmem. O an ki şartları belki de müsait olmadığı için öyle düşünmüş olabilir. Ya da zor bir durumundayken borca girip de öyle yapmıştır. Her şekilde kabul ederim.
Ben şimdiye kadar 3 arkadaşıma ikinci el Hatta belki de daha fazla bir hediye verdim Hepsi de hayatlarında Aldıkları en güzel hediye olduğunu düşündüklerini söylediler Bence hediyenin taşıdığı anlam önemli yeni olması eski olması ucuz olması pahalı olması bir şey ifade etmiyor Bir Anlamı Olmalı hediyenin o anlamda kişiden kişiye değişir
Çok saçma bir düşünce nedemek 2. el kabul etmem? gidip de 2. el kıyafet , kolye vs olmaz ama elektronik bir ürün olabilir. Telefon , bilgisayar , tablet vs. önemli olan içinden geçmesi.
Sanırım senin duyguların tamamen duygusal!
Vintage bir eşyadan bahsediyorsan alırım. Onun dışında kullanılmış ürünleri kendim de tercih etmem. Saat, çanta ya da herhangi bir eşyanın vintage olanı benim için de özel olur. Koleksiyonlar benim de ilgimi çekiyor çünkü.
Merhaba güzelim🌹
Bu hediyeye bağlı ikinci el bi telefon ya da araba olsa kabul ederim ama bunların dışındakileri kabul etmezdim.
Zaten sevdiğim, güzel kızım tutup 2. El hediye alıp bana vermez🌹
İkinci el okey ama ne? Güzel bi vintage kıyafet mi? Veya 100 yıllık bir porselen bebek mi? Asırlık bir yüzük mü? En sevdiğim yazarın ilk basım kitabı mı mesela? Çok düz düşünmemek lazım.
İkinci el hediye istemezdim ben.. Maddi değeri önemli değil benim için hediyenin.. Ufak bir şey bile yeterli olabilir, mühim olan bana hissettikleri ve hissettirdikleridir.. Keyifli günler..
İkinci el alacağına. Bir çiçek versin. Neden ikinci el diye düşünürüm. Ve saçma bulurum. Hiç almasın daha iyi...
Kendi kullandığı bir şeyi hediye ediyorsa seve seve kabul ederim, ama diğer türlüsünü bilemedim..
zaten bir insan neden böyle bir şey yapar ki?
Hediyenin ikinci eli olmaz ki... hadi antika olur manevi değeri yüksek bi şey olur o olur
Paket yapmamış olursa ve anlam bakımdan bi değeri varsa sonuçta kız arkadaşım veriyor arkasında başka bişeymi arım alırım elbet
Hediye bu sonuçta, ay yok ben bunu beğenmedim yenisi al bana diyecek halim yok herhalde
Fark etmez ya kurban olduğum düşünmüş hediye etmiş ikincisini üçüncüsünü düşünmem öyle.
Kesinlikle kabul etmem
Insan sevdiğine 2. el hediye alırmı?
Yani işimi görüyorsa takılmam bu detaya. Kendim ikinci el alabiliyorken, sevgilim neden almasın? 😉
Hediye hediyedir keşke hediye veren bizi seven birisi olsa da késke bozuk yırtık hediye verse
kendi kullandığı birşeyi verirse kabul ederim ikinci el örn. saat bileklik kolye sweat kitap gibi
İkinci olması daha iyidir. En azından ucuzdur kabul ederdim.
Ikinci el ;anne ananeden kalma bir yüzükse o zaman da bu cumleyi kurmazdin bana göre. Dusunsene annen evlenecegin kadina ver diye ogluna bi onceki kusaktan bir hediye vermis 🙊sen odunluk yapip aaa bu ikinci el mi diyceksin😉
kabul ederim ama neden aldığını da sorgularım kendi içimde..
Fark etmez 50 doları geçmediği sürece alırım.
tabiki kabul ederim o almış sonuçta ne olursa kabul ederim zehir olsa içerim hesabı
Hediyenin büyüğü küçüğü olmaz düşünmüş getirmiş önemli olan ufak veya büyük seni düşünmesi
Hediye hediyedir tabi kabul ederim
Ondan gelecek her şey mutlu eder
Ederim tabi. Ondan gelicek her şeye kabulüm
Bana imzalı bir kitap alınmıştı. Buna ne dersin?
Sümer tableti hediye edecekse kabulüm 😆
Alırım , hele kendınden bır şeyse offf
Eğer antik veya aile yadığarı bi şeyse evet
Genel olarak hediye kabul etmiyorum.
Hic almasin daha iyi ikinci el hediye mi olur
Tozlu ve küflü olursa daha makbul olur
İkinci el hediye ilk defa duydum kim verirki ?
Hediye kabul etmem ben
Bozlurum ama çok kafaya takmam
İkinci el araç olabilir 🤣🤣🤣
kırmamak için alırım ama ne olduguna baglı
Aldığı hediyeye bagli
Hayır kabul etmem
hayır sanırım kaul etmem
Kitap falansa olmaz
Evet
Hediye sevmem almam da vermem de
Kitapsa oluru var
Alacak gücü yoksa