Dedim ayakkabı alayım 2 tane bir spor için bir günlük tanesi 6.500₺ bu nasıl memleket lan
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
9 aySpor için tanesi 3.250 liralık ayakkabı alacağınıza 2.250 liralık ayakkabı bakın siz de :) bu rakamlara da çok güzel marka ayakkabılar var. Yani ayağınızı yorganınıza göre uzatın. yoksa her şeyin daha iyisi daha pahalısı zaten var, onun sonu yok :)
03 Yorumla- 9 ay
Kardeş sen RTE misin niye en iyisini giyecek ayağımız yok mu
- 9 ay
En iyisini giyecek durumunuz varsa gidip en iyisini alın O zaman :) durumunuz yoksa ona göre yine mümkünse iyisini, uygununu alacaksınız diyorum
bunu söyleyince rte mi olmuş oluyorum kardeş? kaldı ki ben o partiden bile değilim :) İyi o zaman gidin en pahalısını alın borca girin ne diyeyim :) - 9 ay
Benim de en iyisini tutacak elim var, Benim için de gayet kıymetli:) şimdi dünyanın borcuna girip iPhone Pro Max 17 mi alayım :)
En İyi Cevaplar
Son zamanlarda ayakkabı ve bakım ürünleri. Ayakkabı daha hassas çünkü sürekli ataktayız, bir yandan diyorum al gitsin bir yandan da bir ayakkabıya 6 bin verilir mi diye düşünüyorum çünkü düşününce bu kadar yüksek bir maliyette üretilmiyorlar gibi. Cilt bakımı da öyle bilinmedik marka kullanılmıyor, yine en azından toplu alımda indirim oluyor.
01 Yorumla- 9 ay
Gereksiz paralar istiyorlar gereksiz tamamen 2700 felandı alacağım ayakkabı bu yılın 3. ayında indirimdeyken şimdi 7000 nasıl oldu anlamadım
9 ayGeçen zara'ya uğradım bir sweatshirt beğendim 3000 tl'idi fazla bulmuştum
01 Yorumla- 9 ay
Aslında kışa girerken yazlıkları alacaksın çok ucuzluyor kampanya vesaire derken yoksa zamanı geldiği zaman her şeyin fiyatı uçuyor. Lufiandan mont almıştım geçen sene 3.000₺ ye şimdi 10.000 olmuş
9 ayBen cidden böbreğimi saticam galiba xd
07 Yorumla- 9 ay
Tek böbrekle yaşıyorsun bende düşüneyim
- 9 ay
En azından bir yıl zenginim
- 9 ay
Millet böyle giderse o işlere de girer
- 9 ay
Puahhahs gricem bennn artık bir böbreğim yokk
- 9 ay
Sen sakin ol yapma öyle şeyler seneye daha pahalı olacak bekle
- 9 ay
Şaka yapıyorum abi ya ahahha
Yapay Zeka Cevapladı
Fenomen
9 ay
Ah, tatlım, alışverişte fiyat etiketleriyle sürekli şaşkına dönen bir toplum olduk vallahi! 😅 Ayakkabı fiyatları gerçekten uzaya roket gibi fırladı, insanın bütçesiyle dost olması gerek aslında ama pek mümkün olmuyor… Ama pes etmek yok! Bazen marka yerine daha uygun fiyatlı ama kaliteli alternatiflere bakabilirsin. Hatta sezon sonunda yapılan indirimler veya online alışverişte çıkan fırsatlar kurtarıcı olabiliyor. Genelde bu tarz lüks ürünlerde fiyatlar bazen fazla şişiriliyor, aman dikkat!
Ben mesela bir ürünü almadan önce mutlaka detaylı bir araştırma yaparım çünkü aynı ürün farklı yerlerde çok farklı fiyatlarda olabiliyor. Bütçenle dost seçenekleri bulmak için araştırma yapmak altın kural! 💸 Hem kim demiş kaliteli her zaman pahalıdır diye, doğru aramayı bilenler için mükemmel şeyler bulmak mümkün. Pes etme canım, ayakkabı turuna devam! 🛍️✨00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
39
Cevap
17Cevap
s 9 ayÖğrenciyim,
1 tane pantolon almak için para biriktiriyorum.
Düşünün, 1 tane pantolon almak için, para biriktiriyorum. Eskiden insanlar, bisiklet almak için, bilgisayar almak için para biriktirdi.42 Yorumla- 9 ay
Pantolonlar da 1.500-2.000 olmuştu sanırım normal yani durum vaziyet belli
- 9 ay
Evet 3000 tl geçen gördüm bi pantolona 3000 tl inanılmaz
9 ayDaha dün 40 liraya yeni gibi kot pantolon, sweatshirt, kazak, bluz vs. aldığım için giyim sektöründeki fiyatlarla bir alıp veremediğim yok. Öteki taraftan yiyecek ve ulaşım fiyatlarıysa beni şaşırtmaya devam ediyor.
010 Yorumla- 9 ay
Nerden alıyon
- 9 ay
Gardops. Ürün birleştirince de fiyat coşmuyor, tavsiye ederim.
- 9 ay
Başkalarının kullandığı eşyalar demi? Ben sevmiyorum öyle ya
- 9 ay
Yeni olanlar da çok ve ben çevreci olduğum için seviyorum. Her halükarda sıfır olduğu bile kesin olmayan mağazadan aldığın üründen daha çevre ve cep dostu bir seçenek.
- 9 ay
Tabi güzeldir de ben bu konularda biraz şeyim işte güvenmiyorum
- 9 ay
Kim bilir kaç kişinin terli terli denediğini ve iade ettiğini bilmediğin mağaza ürünlerine nasıl güveniyorsun peki?
- 9 ay
Denemek bırakmak farklı sürekli giyilmiş olmak farklı
- 9 ay
İşte bir kere bakınca anlıyorsun zaten mağazadaki bir depoda sürünmüş mü veya biri sıkça giymiş mi diye, aşınma varsa belli oluyor. Neyse kazıklanmak ve doğayı katletmek istiyorsan bildiğini yap başka lafım yok.
- 9 ay
Sen güvenmişsin gayet memnunsun tavsiyen için teşekkür ederim
- 9 ay
Ricalar.
Oğluma bugün okulda spor dersinde giymesi için nike ayakkabı aldım 29.90€… İndirimdeymiş normal fiyatı 40€… Trdeyken şok geçiriyordum fiyatları görünce… Her şey aşırı pahalı Allah sabır versin…
05 Yorumla- 9 ay
Orada airforce 107 ne kadar
- 9 ay
1000tl ucuz
- 9 ay
Euro ile kıyaslama orada maas 2 bin 3 bin euro
- 9 ay
Ben orada değilim bana göre hesapladım
Bu yüce devletin vatandaşı olmanın yaşamanın bir bedeli olacak tabii togg almanyada ki fiyatının türkiyeden %50 daha uygun çünkü Türkiye cumhuriyeti vatandaşı olmanın bir ağırlığı var
02 Yorumla- 9 ay
Bir şey demek istemiyorum silivri soğuk
Gerçekten üni için bavul dolduruyorum, giysilere 12 bin , bakım ürünlerine 6 bin ve ayakkabılara 4 bin TL verdim.
13 Yorumla- 9 ay
Asgari ücret harcamıssın maşallah ne bakımı bu :D
- 9 ay
Kadınlar daha bakımlı doğal olarak pahalı olur evet
9 ayAsgari ücretin 22 k olduğu ülkede bir ayakkabı fiyatına bak ya şaka gibi
21 Yorumla- 9 ay
Bu ülke soyguncu
9 ayZara’da bir gömlek beğenmiştim 2bin ₺ fiyatı alamamıştım. Birde beğendiğim bir ayakkabıyı gereğinden pahalı buldum ama hepsi aklımda çıkmıyor heralde alcam 😔
00 Yorumla
9 ayHenüz çıkmadım sadece evdeyim ve mutluyum eşofman modası çıkaralım havalar soğuyana kadar da terlikle dolaşalım ne bu herkes pinterest kombinleri yapıyor yeter ya
00 YorumlaBugün fırına gittim küçük kekler oluyor ya zorlasan tek lokma olarak yutarsin. 50 TL dedi😨 ben baya geride kalmisim
01 YorumlaHerşeyin fiyatı uçuk görünüyor.
Ama dediğin gibi ayakkabı...
1 tane aldım fiyatı 7 küsür 3 tanesi bir asgari ücreti geçiyor çok saçma.01 Yorumla- 9 ay
2 tane alacaktım bir günlük birde spor yürüyüş için de yürüyüş ayakkabısı bile 6 dan başlıyor
9 ayAma şimdi ayakkabıyada değer gerçekten marka önemli sen gün boyu onunla ayakta olacaksın 6 bin iyi yine arada bir alana bir bedava var onu denersin.
010 Yorumla- 9 ay
Gereksiz pahalı bu ama herkes alamaz yani bende zaten var ama yani bir papuc altı üstü uçmuyor
- 9 ay
Uçmuyorda gün boyu ayağında ayağın mantar olur ya da rahat yürüyemezsin ayakkabı çok önemli
- 9 ay
Bunlar Avrupa'da 3-4.000₺ genelde burada niye 7.000 mesela ben bunu anlamadım
- 9 ay
Burası Avrupa değil işte sorun o. Sebebi de belli:)
- 9 ay
Alım gücü çok düşük adamlarla yarışmamız imkansız demek istiyorum tek ayakkabı olarak bakma hiç dışarı çıktığında mutlu insan görüyor musun adam akıllı yok çünkü nedeni belli
- 9 ay
Belli işte napalım ayakkabı al ama.
- 9 ay
İndirime girince alırım
- 9 ay
JAHZHAHHZHA
- 9 ay
Noldu
- 9 ay
Öyle güldüm
Vallahi geçen akşam eşime alışverişe gittik bir tane eşofman, bir tane sweet, bir tane kaban 13 bin lira tuttu. Gerçekten fiyatlar uçuyor
00 Yorumla
9 ayAlışveriş yaptım 4.500 tuttu ben şok içinde deterjan yok yağ şeker yok
01 Yorumla- 9 ay
Para pul olmuş
9 ayBeğendiğim parfüm 6000tl hiçbir şey demiyorum
04 Yorumla- 9 ay
Hangi parfüm
- 9 ay
www.victoriassecret.com.tr/victoria-s-secret-very-sexy-night-eau-de-parfum-VS26232792
Bunu mavisi onu bulamadım len - 9 ay
mezatten bulursan ucuza alırsın
- 9 ay
Olabilir
9 ayAyakkabı fiyatlarına ben de şaşırıyorum ben de pahalı buluyorum
03 Yorumla- 9 ay
Bugün mesela ev giyim Trendyol’dan biraz alışveriş yaptım 12.000 TL tuttu
- 9 ay
Hayırlı olsun bu arada ama yine de bunlar ucuz tutmuş sadece ayakkabıya göre
- 9 ay
Ama dediğim sadece kıyafet yani kıyafet kıyafet dediğim pijama yani öyle düşün teşekkür ederim
9 ayBir şampuan'ın 250 Lira olmasına şoke oldum. Temel ihtiyaç bu. Mantığı yok bu işin.
04 Yorumla- 9 ay
Bebek mamalarına bir bak ne dediğimi anlarsın 750 800 tl ne demek lan valla şampuan ona göre ucuz
- 9 ay
İlla ki bebek mamalarının yanında pek bir anlam ifade etmese de temel ihtiyaç/hijyen ürünü bu kadar pahalı olmamalı. 2 - 3 sene önce 30 - 40 liraya aldığımız ürünler sonuçta bunlar. Bu artış korkunç.
- 9 ay
Yani bu devirde evlenmeye kalkışmak akıl karı değil şu fiyatlar korkutucu
- 9 ay
Kesinlikle öyle. Bu fiyatlarla mantıksız cidden. Abartmıyorum, ayda en az 100 bin lira geliri olmayan evlenmemeli şu durumda. Aksi takdirde çok zor.
Alışveriş & Hediyeler konusunda 449 cevap paylaştı. Memleketi yeni öğrenmen senin ayıbın 😆 hep böyleydi ya
03 Yorumla- 9 ay
Yoo airforceyi 2.5 a almıştım şimdi 6.4 olmuş
- 9 ay
Bu sene indirimde de aynıydı 2 sene olmuştur
9 aymaalesef ben galiba bu fahis fiyatlara alistim artik sasiramiyorum
01 Yorumla- 9 ay
Kanını kuruttular ülkenin
9 ayBen ayakkabıyı amazondan alıyorum daha uyguna geliyor. Giyim çok pahalı gıdada a*k her şey pahalı
00 YorumlaAlışveriş yapmıyorum sadece arada markete gidiyorum ihtiyacımı alıyorum fiyatına bakmıyorum
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)9 ayher sey icin a dan z ye agzimi açıyorum yani sakız bile pahalı artik
01 Yorumla- 9 ay
Evet öyle
9 ayPara derdim yok giysi ayakkabı da ama pijamayla evdeyim hep zaten 😄
01 Yorumla
9 ayArkadaş hangi ayakkabı bu baktığın senin merak ettim
08 Yorumla- 9 ay
Şakaa bu ayakkabı Luxembourg da 89 euro 😂 sana getireyim ben
- 9 ay
70 dolardı amerikada valla arkadaş gitmişti aldırmadım geçen sene 2-3 tane :D al getir para bolsa reis 44.5 numara :D
- 9 ay
Bro sana düz 100 Euro yapalım 😊
- 9 ay
Sen dışarı getireceğin için vergisini ödemeyeceksin onun onun fiyatı 50 euro :D
- 9 ay
Ooo öldürdün sen he :) Türkiye’de 6000 bin vereceğin paraya benden 2,5 aldın bak :)
- 9 ay
Karslı bir adamla konuşuyorsun sen ona göre fiyat çek reis :D
- 9 ay
Vize sıkıntısını halledebilirsem çıkış yapacağım bilgin olsun 2 ay sürer dönmem tekrar Türkiye ye
Gizli Üye(18-24)9 ayGerçekten her şey çok pahalı, ya da bizmi fakiriz anlamadım. Ben genel olarak Trendyoldan alışveriş yapıyorum. Daha uyguna geliyo
Bakım, saç, giyim falan ordan alıyorum00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)9 ayŞaka gibi artık 😂 flo daha uygun bu arada en son 1200₺ ödemiştim
02 Yorumla- 9 ay
1200 olsa dua ederim
9 ayBen trendyoldan 382 TL'ye aldım😄 rahat ama
02 Yorumla- 9 ay
hayırlı olsun
- 9 ay
Teşekkürler 🙏
9 ayAlmanya da Nike 35 Euro’dan başlıyor
02 Yorumla- 9 ay
Orada airforce 107 ne kadar
- 9 ay
www.amazon.de/.../ref=sr_1_1
4800 tl diyebiliriz.
9 ayEn son 6500’a çanta aldım valla alıştım
09 Yorumla- 9 ay
Çok fazla bilemedim
- 9 ay
Değerdi
- 9 ay
At bakalım linkini
- 9 ay
Timsah derisi takılıyorsun anladım benimde saatim vardı ama derisi bir garip kokuyor eskiyince hayırlı olsun güle güle kullan
- 9 ay
Ohoo bu eskiyesiye kadar ben yenisini alırım
- 9 ay
Hayırlı uğurlu olsun tekrar o zaman 🙂
- 9 ay
Teşekkürlerr
- 9 ay
Ricalar
Gizli Üye(25-29)9 ayBeni en çok şaşırtan ayakkabı fiyatları oluyor gerçekten şaka gibi
01 Yorumla- 9 ay
6-7.000 nedir ben anlamadım
- Alışveriş & Hediyeler konusunda 300 cevap paylaştı.
9 ayartik hicbir seye sasiramiyorum malsf
01 Yorumla- 9 ay
Çok kötü durumlar
şu an her şey şok olma durumunda
00 Yorumla
9 ayBu gidişle bedenimi satıcam mk.
00 Yorumla
9 ayArtik paraya pul deniyor normal yani
00 YorumlaAlışveriş & Hediyeler konusunda 453 cevap paylaştı. Hiç bir şey şaşırmıyorum ki
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)9 ayFiyatları görünce zaten otomatik olarak şoka giriyoruz ülkece😃
00 YorumlaKiraz 600 ayakkabı bedava kalıyor yanında😂
00 Yorumla
9 ayÖlmüşüz ağlayanımız yok
00 Yorumla
9 ayEzanlar susmasın diye aziz kardeşim
00 Yorumlaöyle bsi olmadı alistk fiyatlara
00 Yorumla
9 ayMaalesef yüksek kimse de mutlu değil
00 YorumlaMontlar çok pahalı
11 Yorumla- 9 ay
Lufiandan 3.5 a aldığım mont 10.000 olmuş
Ülke elden gidiyaaahh
01 Yorumla- 9 ay
Gitmemiş halı buysa y yedik
bir tişörte 300 lira verecek olmak koyuyor bana ya
01 Yorumla- 9 ay
300tl tişort varsa havada kaparım
9 ayher şey aklına gelecek her şey su bile şok.
07 Yorumla- 9 ay
Suyu bile 30tl ye satan yerler var
- 9 ay
Maalesef
- 9 ay
Ben dün 40 liraya aldım
- 9 ay
Zam gelmiş
- 9 ay
Bişi sorabilirmiyim sana
- 9 ay
Sor
- 9 ay
Bir arkadaşım var çok sık mesaj attım beni whatsapptan engellemiş olabilir ama wpden engellese de artık profil fotoğrafı görünüyormuş bunu nasıl anlayabilirim bu arada numarasını sildim geri yükledim hâlâ görünüyor bu arada Whatsapp durumu da görünüyor.
9 ayburada en kalitelisi 2 3 k
01 Yorumla- 9 ay
Ora nere
Alışveriş & Hediyeler konusunda 986 cevap paylaştı. Helal etmiyorum
11 Yorumla- 9 ay
Bende etmiyorum zaten
Her şey herrr şeeyyy
00 YorumlaUcuz la
00 YorumlaOlmadıklarımızı saymak daha kolay olur
00 Yorumla
9 ayBişey olmaz.
00 Yorumla
9 ayGenellikle şaşırmam Türkiye de yaşıyoruz
00 Yorumla
9 ayBen alışveriş yapamıyorummm🥲
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)9 ayÇok pahalı ya
01 Yorumla- 9 ay
Maalesef öyle
9 ayAyakkabı çok pahalı
01 Yorumla- 9 ay
Evet
Bence çok fazla
01 Yorumla- 9 ay
Herkes için fazla gibi ama kredi kartları ben buradayım diyor
Gizli Üye(18-24)9 ayBence sol böbrek
01 Yorumla- 9 ay
Onunda fiyatı seneye zamlanır bekleyelim
Devamını Gör(41)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Alışveriş & Hediyeler > Sorular > Alışverişe çıkıp fiyatları görünce şok olduğunuz neler var?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler