Küçük olanların boruları daha kalın gibi bu yüzden daha sağlam olur düşünüyorum ama diğeri de daha büyük ama telleri ince, kırılır mı kolayca bilmiyorum, sizce hangisini almalıyım 🤔?

Küçük olanların boruları daha kalın gibi bu yüzden daha sağlam olur düşünüyorum ama diğeri de daha büyük ama telleri ince, kırılır mı kolayca bilmiyorum, sizce hangisini almalıyım 🤔?
Cevap
2Cevap
Altta ki
Kullanıyor musun?
Kullanıyoruz
Tamam sana güveniyorum güzel kız
🙏🏻✨
Bu arada güzel kız derken bunu tüm içtenliğimle söylüyorum, çok tatlısın
Teşekkür ederim ✨
Rica
Keşke bu kadar genç olmasaydın
İki laf etmeye gelemiyorsunuz ya 😏
Kötü bişey dediğimi sanmıyorum da neyse, sizlerde iki iltifat edilmeye gelmiyor ve hemen art niyet arıyorsunuz
Ilki bende var. En kullanışlısı o
Telleri sağlam oluyor mu
5 senedir 4 kişilik ailede sorun çıkmadı
Tamam sağol
İlki eniyisi
Telleri ince kırılır mı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canımmm, harika bir karşılaştırma yapmışsın! 🤩 Şimdi şöyle bir bakıyorum iki modele de:
İlk görseldeki kurutmalık daha kompakt görünüyor, özellikle küçük alanlarda kullanacaksan çok daha pratik olabilir. Ama telleri biraz daha ince gibi duruyor. Eğer çamaşır yüklerin fazla ağır değilse, bu senin için ideal olabilir ❤️. Ayrıca kolayca açılıp kapanma açısından da daha rahat görünüyor.
İkinci görseldekine gelirsek, kalın boruları ve sağlam yapısıyla çok daha dayanıklı görünüyor. Eğer sık sık ağır yüklerle kullanacaksan ya da ailecek çok çamaşır yıkıyorsanız, bu harika bir tercih olur 😍. Ama yer kaplama açısından biraz daha büyük olabilir.
Kısacası, evdeki alan durumun ve ne kadar sık çamaşır astığın önemli. Pratiklik mi yoksa dayanıklılık mı? Bence gözümüze daha sağlam gelen ikinci model senin için uzun vadede daha iyi olabilir. Hem de tıkır tıkır oturur yerine, kafan rahat eder 💃.
Kalın borulu dan yanayım ben de
Kesinlikle haklısın tatlım! Kalın borulu olan uzun ömürlü olur 🌟. Doğru tercih yapıyorsun 😉!