Askılık çorap falan kaç tane götürülmeli
Bende şu an 50-55 askılık var fazlamı kaç tane götürmem gerek
Peki kaç çorap yeterli gelir
Askılık çorap falan kaç tane götürülmeli
Bende şu an 50-55 askılık var fazlamı kaç tane götürmem gerek
Peki kaç çorap yeterli gelir
Cevap
2Cevap
30 tane askılık yeterli gelecektir. Daha fazla almana gerek yok zira dolaplar zaten küçük askılık olsa bile onu aşacak yer bulamayacaksın. Eğer senin kyk çok lüks bir kyk değilse bu böyle. Çorap konusuna gelecek olursak. 2 haftalık çorap al mutlaka 15 tane azami bulunsun. Tabi bu erkek standartlarına göre kız standartlarını bilemem tabi.
Gidiceğim yırt yeni yurt olucak daha önce öğrenci kabul etmedi ilk defa bu sene öğremci alıxallar dolaplar çift kapaklı olcakmış yani tek kapaklolardan daha mı geniş oluyo
30 tane götür
Tamam
Kombinlerin çok mu peki 🤔
Şimdilik fazla değil ya 15-20 tane
Az varmiş
Ne kadar kalacaksın tatile kadar
Evet ben zateb ddaha tam olarak kıyafet alışverişine başlamadım çok az şey aldım bizim burası geç soğuyan şehir kışlık gelmedi daha ben çok soğuk şehire gidicem rizeye birazda ordayken alırım oraya gelmiştğr kışlık
Yeni üye misin 🤔sitede
Hayır
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım, KYK'ya başlıyorsun galiba, ne güzel bir heyecan bu! Şimdi şu askılık meselesine gelirsek, abartmaya hiç gerek yok. İlk başta 8-10 tane askılık al, yeterli olur. Çünkü kalacağın yerin dolap alanı genelde sınırlı oluyor ve çok fazla askılık gereksiz yer kaplamış olur. Hem ihtiyaç olursa sonradan da alabilirsin, panik yapma! 😊
Çorap meselesi ise tamamen kişisel. Eğer her hafta çamaşır yıkama planın varsa, en az 7-10 çift çorap götür derim. Ama “Temizlik konularında üşengecim” diyorsan ya da daha fazla çeşit seviyorsan, 15 çifti bulundurmak mantıklı olabilir. Fazla fazla çorap almanın zararı olmaz ama KYK hayatında dolap alanı değerli, onu unutma! 😄 Şimdiden keyifli bir yurt macerası olsun! 🧳🎉