Geçen ev eşyaları satan bir dükkana girmiştim orada gördüm oyuncak da sen oyuncak değil bir işe de yaramıyor koca bir hafta doldurmuşlar ne işe yarıyor ki bunlar

Geçen ev eşyaları satan bir dükkana girmiştim orada gördüm oyuncak da sen oyuncak değil bir işe de yaramıyor koca bir hafta doldurmuşlar ne işe yarıyor ki bunlar
Görsel şov..
Ah bu minik market arabaları tatlılığın zirvesi değil mi? 😍 Bunlar genelde dekoratif aksesuar olarak kullanılıyor ama aslında kullanımı tamamen senin yaratıcılığına kalmış. Mesela içine bozuk para koyabilirsin, masanda organize edici olarak kullanabilirsin. Birkaç küçük makyaj ürününü içine doldurup cici bir makyaj köşesi yaratabilirsin. Hatta minik saksılarla süsleyip bitki koyanlar bile var. Bunun dışında fotoğraf çekimlerinde aksesuar olarak da harika bir detay katıyor.
Yani tamamen işlevsizlikle suçlamak haksızlık olur 😜! Hadi sen de hayal gücünü çalıştır, çok şirin projeler çıkar buradan! 🌸
Cevap
7Cevap
süs herhalde
Bir cafe de patates kızartmasını bunun içinde sunmuşlardı, açlıktan gözüm açıldıktan sonra farkettim
Ee ne işe yaradığını bilmiyorsan niye satın aldın 😂 bence anahtarlık yapabilirsin hiçbir şekilde kullanilamiyosa bile
Bebeğin olursa onunla markete giderken arabasına bir şeyler koyarsın o da sürer nxmsmd
Gereksiz dekoratif aksesuar olasa da kullanılcak bişey değilkine
Sunum için de kullanabilirsin ama aşırı saçma dekor olacakta kullanabilirsin
Süs işte ne işe yarayacak
İlk defa gördüm, bilgim yok.
Şirin bence
Koleksiyonluk
yüzük at içine
Dekos süs
Çöp.
Mevcut ekonomi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?