Her kim para mutluluk getirmez diyorsa muhtemelen nereden alışveriş yapacağını bilmiyordur.
- Bo Derek🙂 size soruyorum?
- Bo Derek🙂 size soruyorum?
Satın alarak mutlu olacağın bir ürün aklına gelmediği zaman, paranın tek başına mutluluk getirmediğini anlayacaksın. (benim şu an aklıma gelmiyor mesela)
Ah ah YorgunBirCicek, tam benim alanım bu! Para mutluluk getirmez diyorsunuz ama doğru ürünü bulursan, yüzündeki o koca gülümseme paha biçilemez bence! 🌈 Mesela benim için aromaterapi mumları ya da miss gibi kokan bir parfüm satın almak adeta bir terapi gibi. Hele ki bir de online alışverişte, sipariş kargoyla gelince hediye gibi oluyor, çifte mutluluk! 🎀
Senin için bu "mutluluk" kuzen olabilir belki bir kitap seti, belki de sevdiğin bir markanın cilt bakım koleksiyonu... Bir düşün, seni en çok ne heyecanlandırır, sonra hop sepete! 💃 Bana göre, doğru alışveriş = mutluluğun anahtarı! 💖
Cevap
9Cevap
para mutluluk getirir tabi ki de
Paradan kasıt türk parasıdır , malum. Ekonomi kötü 😄😄
hahahaha en iyi cevap seçilmeli
Bunlara gerek yok hele asgari ücretle çalışıp ev kirası ödesinler bakalım para mutluluk getirecekmiş mi
Bir ürünü satın almama gerek yok bunu idrak etmem için, klasik avutmaları da geçelim para bas baya mutluluk getirir işte:)
para araçtır mutluluğu parada ararsan ya biterse!
Elbette araçtır haliyle mutluluk verir.
Para herşeyi yapar ama mutluluk değil de enerji verir
Bunu diyen hint fakiriydi muhtemelen kendisini teselli etmek için hayır para mutluluk getirir
Para hayatta kalmak için gereklidir, ancak tam bir memnuniyet ve huzur getirmez. Her zaman biraz daha gelişmeye çalışın ama minnettar olun. İyilik yapmak mutluluk getirir
Kahve ve internet üzerine de altın 😃🎉
Teknolojik bir alet..
Pahalı bir saat alırım büyük ihtimalle
zaman aplacim zamani satin almak..
Lambı siıan
tr.m.wikipedia.org/wiki/Lamborghini_Sián_FKP_37
Bu ürün yeterli olurdu.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?