- Bo Derek

Maddiyatı oldum olası sevmedim. Parayla satın alınabilecek biride değilimdir. Para mutluluk getirir mi sorusunun cevabı kişiden kişiye değişir. Herkesin değer verdiği şeyler farklı. Ama herkes bir zenginliğe değer veriyor. Bu zenginlik ölçüsü maddi imkanlarda olur, gönül zenginliği de olur. Aynı zamanda kişinin mantığı, sözleri, ahlakı, yüreği bir zenginlik değil midir? Ya da sosyal statüsü? Kısacası herkesin tav olduğu şeyler farklıdır.
Para mutluluk getirmez bana. Bu tabuyu yıkmak için beni mutlu eden şey kitap satın almak, oyuncak satın almak ve kinder sürpriz almak. Başka bişeye gerek yok. Ha birde kahve. Bunlar bir araya gelsin kitap eşliğinde kahvemi çikolatamı yiyim. Oyuncağımı saklayım. Al işte bana mutluluk. Para para para varlığı bir deeert yokluğuuuu yaraaaaa demiş şarkıda amaaa bence ben bunları alırsam aşırı mutlu olurum. Tabuyu yıktım ben.
Para kısıtlı mutluluk getirir. Ama evet getirir. Benim mutluluğa giden alışverişlerim
Kitaptan

Kahveden

Çikolata ve çikolatalı yiyeceklerden

Ayakkabılardan

Ve elbiselerden geçiyor.

Fazlasında gözüm yok yani 😂🥰🥰🥰
Fazlası? 😀😀😀
Aslında hepsi küçük şeyler ama bir araya gelince fazla oluyor ya 😂🤦♀️🤦♀️
Kesinlikle 😀 yoksa ufacık şeyler
Miniminnacik 🤪🤪
Cevap
4Cevap
Para mutluluk getirmesin hacii ben ferrarimin içinde ağlamak istiyorum ;)
Zara’nın bile pahalı geldiği bu dönemde söze yürekten katılıyorum. Mango’dan HM’den mudo gibi zevklerime hitap eden mağazalardan toplasam ayda 2 parçayı zor oluyorum. Ve alışveriş yaparken hep diyorum ki param olsa beğendiğim her şeyi alsam. Alışveriş beni dünyanın en mutlu insanı yapıyor keşke çok param olsa 🥲
Maddi değerlerle satın alınabilecek bir mutluluğun gerçek mutluluk olduğunu düşünmüyorum.
Paranın cebinde olması yeter değil mi. Cebinde para olduğunu hissetmek bile mutluluk veriyor 😂😂
Knka bu tabu değil yüzde 7473733₺$7373$€¢$$¥ doğru bir laf
Converse ve skechers almak kesinlikle bu
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?