Çiçek, advent calender, peluş ayıcık, balon, blind box, istedim diye çok şey istediğimi söyledi nişanlım?

Diğer kızlara herhangi bir günde sürekli ama sürekli alınan şeylerden sadece 1 kez bana alınmasını istedim, ben senden daha çok isteyen hiçbir kız görmedim dedi bana? Her şeyi istiyorsun dedi. TikTokta görüyorsunuz zaten kızlara neler alındığını, gördüğümde repostluyordum ve çok şey istediğimi söyledi. Halbuki bir tanesini bile yapmadı. 2 kez buket aldı, onlar da gerçek çiçek değildi, biri evlilik teklifinde, diğeri de nişanımızda. Sevgililer gününde gezdik, yedik, abur cuburlar aldı ama bir tane çiçek almamasina bozuldum diye çok şey istediğimi söyledi. O bir çiçek bizim bütün gezmemizi etkileyecek değil ya? Ya ben haklı miyim yoksa haksız miyim, onun bu davranislarini nasıl duzeltebilirim yardımcı olur musunuz.

Güncellemeler
7 ay
Bu arada kendisi bana telefon, fotoğraf makinesi, pahalli kolye, yüzük almış insan. İhtiyacım olan şeyleri almak istiyormuş, çocukça şeyleri değil.
Güncellemeler
7 ay
Ya ben ondan pahalli şeyler istemedim hiçbir zaman, ama kendisinin görünce aklıma sen geldin diye alınan şu küçük hediyelerden çok istemiştim ama o gereksiz buluyor, bunun için üzüldüm.
Çiçek, advent calender, peluş ayıcık, balon, blind box, istedim diye çok şey istediğimi söyledi nişanlım?