Sevgililer Günü Sevgililer gününde sevgilim hediyemi unutma dedi, ne almalıyım? YerimTamam Takip Et Xper 6 Yaş: 39 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Geçen sevgililer gününün hediyesini bundan 2 ay önce aldım. Yine geldi bu sevgililer günü. Güncellemeler+1 yıl Bu ne yahu illaki pembeli üye mi olalım Sevgililer gününde sevgilim hediyemi unutma dedi, ne almalıyım? Cevapla Hediye Soruları Sevgili Soruları Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Meilenda Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 61% +1 yıl Hediyemi unutma nedir ya ayıp... 1 2 Yorumla YerimTamam +1 yıl Lap diye söylüyor direkt Yorumla Meilenda +1 yıl Ben hiç söyleyemem hatta alıyım der alma derim çok mahcup hissederim ben daha pahalısını almaya çalışırım o bana bişey alırsa öyle mahcup hissederim valla seninki düşman başına Allah sabır versin kardeş Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Hediyemi unutma nedir ya ayıp...
Lap diye söylüyor direkt
Ben hiç söyleyemem hatta alıyım der alma derim çok mahcup hissederim ben daha pahalısını almaya çalışırım o bana bişey alırsa öyle mahcup hissederim valla seninki düşman başına Allah sabır versin kardeş
Paran gidecek boş ver.
Sap girmeyi dusundunmu?