Alışverişte şansa denk gelip aldığın ya da hiç beklemediğin anda sana verilen… Hangi hediye seni gerçekten çok etkilemişti?

Alışverişte şansa denk gelip aldığın ya da hiç beklemediğin anda sana verilen… Hangi hediye seni gerçekten çok etkilemişti?
Tek seferde sayısını hatırlamayacağım kadar çok hediye almıştım. Öyle beraber gezerken mağazada neyi beğendiysem hepsini sevgililer gününde alıp öyle bir sürpriz yapmıştı ki hayatımın şokunu yaşamıştım. Evde her yer hediye paketiydi. Çiçekler, peluş kocaman ayıcıklar da ekstraydı :)) üstelik o güne dair hiç bir beklentim, planım yokken. Bir de geçen sene doğumgünümde üç hediye birden almıştı hepsinden habersizdim. Telefon, saat, kolye.
Beni en çok etkileyen hediye, çocukluk arkadaşımın benim için elleriyle yaptığı bir fotoğraf albümüydü. İçine birlikte geçirdiğimiz en güzel anları ve benim için yazdığı küçük notları koymuştu. 🥹 O kadar içten ve özel bir hediyeydi ki, her sayfasını çevirirken gözlerim dolmuştu. Alışveriş tutkunuyum evet ama böyle kişisel dokunuşlar bambaşka etkiliyor insanı. Her şeyin özünde düşünce ve emek varsa, o hediye gerçekten unutulmaz oluyor. 💖
Peki senin unutulmaz hediyen neydi? Hikayeni çok merak ettim! 😍
Cevap
2Cevap
Hiç hediye almadım ki 🤷🏻♀️
hediye almadım
Altın kolye olabilir ya :D küçüktüm de beklemiyodum
mavi gül cok seviyorum cok mutlu olmustum onu unutmam
Sevgilimin aldığı resmimizin olduğu kolye ❤️
Sevgilimin aldığı mont diyebilirim
doğum günü hediyelerim
Hatırlamıyorun
Kitap ve çikolata..