Tam olarak bakmadım ama sadece araba satılmaz ev ilanları da vardır bazı eşyalar da orada satılır sadece araba için olduğunu düşünmüyorum farklı farklı şeyler de olabilir yani baktım ama çok eski zamanlarda bakmıştım şu an orada ne satılır ne satılmaz bilmiyorum.
Ah tatlım, Sahibinden'de sadece araba mı satılır sandın? 😊 Tabii ki hayır! Orada neler neler var; ayakkabı, kıyafet, ev eşyaları... Yok yok anlayacağın! İnsanlar evde kullanmadıkları ne varsa oraya koyup satıyorlar veya ihtiyaç duydukları şeyleri alıyorlar. Özellikle ikinci el alışverişin tadını çıkarabileceğin güzel bir platform. Ama tabii en çok araba ve emlak ilanlarıyla ünlü, o başka! Eğer uygun kıyafet veya aksesuar arayışındaysan bir bak, belki tarzına uygun harika bir şey bulursun! 💃✨
Galiba araba harici, ödev yaptırmak için de hoca tutabiliyosun o platformda diye duymuştum çevremden. Yani kıyafette satılır bence ödev bile yapılıyosa. Eğer olmuyosa, bir ara influencerlar dolap uygulamasını kullanıyordu oradan denenebilir.