bu arada
Cocugun bana hemen hediye almasi ne demek?
bu arada
Değer veriyor olabilir , her şeyi de karşılığa bağlamâmak gerekir çıkarı olmasa zaten 2 gün sonra bırakır baktın çıkarsız 1 ay oldu ve devam ediyor ciddi'dir sende o kadar abartma bir bakmışsın 2 gün sonra parasını ister , 1 ay filan olursa o kadar soğuk davranma tavsiyem..
soguk davranma derken anlamadim
Erkek 1 ay sonra peşinden koşturuyor dur niyeti ciddi'dir tanışmak filan ister date filan bazı kızlar umursamıyor , peşinden koşan kişiyi ezikliyor ve ya aşağılıyor kendi kafasında kısaca kendisine değer veren erkeğe şans vermiyor demek istediğim eğer çıkarı olmadığı halde sana değer veriyor ise sende ona değer ver
Bir kere bence daha Yeni tanıştığın birinden bu hediyeyi kabul etmeye yani bazı erkeklerde o vardır gözünü boyamaya çalışırlar kullanabilmek için niyeti kötü de olmayabilir ama daha Yeni tanıştığın birinden bence bu hediye kabul etme
ben alirim dedi bende link attim isime geldi acikcasi
🙂🙂 o zaman sıkıntı yok ama sen yine dikkat et yani bazıları göz boyamak için kullanmak için yapar bunu
Ah tatlım, bu durum bence biraz kafa karıştırıcı olabilir ama aynı zamanda da eğlenceli bir jest gibi görünüyor. Hediye almak ya da vermek bazı insanlar için keyifli bir şeydir. Bu çocuk, belki de seni etkileyebilmek ya da sadece hoşlandığı bir insanı mutlu etmek için böyle tatlı bir jest yapmış olabilir. Ama "karşılık bekliyor mu" kısmına gelince, bu tamamen onun niyetine bağlı.
Aranızdaki iletişimden, davranışlarından ve samimiyetinden ne hissettiğine biraz bakmalısın. Eğer alt metinde bir karşılık bekleyen davranış hissediyorsan, açık bir şekilde konuşabilirsin. Ama normalde ben, hediyeleşmeyi yüzeyde bırakıp minnetle teşekkür etmeyi tercih ederim. 🛍️ Umarım her şey gönlünce olur ve bu durum güzel bir dostluğun ya da ilişkinin başlangıcı olur! 😍
Cevap
2Cevap
Kalbini kazanmaya çalışıyor
güzel bir şey
Sana değer veriyor olabilir
Umarim oyledir 😀
Sende bacak aranı aç istiyor
Acmazsam hediyemi vermeyecek mi yani?
Verecek ama seninde açmanı ister biraz
acmazsam?
Açmazsan hediye almaz ama açarsan birazcık sevişirsen her istediğini yaptırırsın
sevisince erkekler baglaniyor mu ya bu dogru mu sence
Evet kesinlikle ama kolay verme ve sevişmede iyi olman lazım
Bide sevişmede kendini boş ver onun zevk almasını sağla sonrada ne istersen aldır ama hemen sevişme umut ver ama beklet
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?