evine uzak Büyük firma- 1buçuk saat yol
evine yakın Küçük firma - 20 dakika
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Cevap
6Cevap
1,5 saat ne ya zulüm resmen birde bunun dönüşü var birde İstanbuldaysan aboooww
evet İstanbul . bu havada bir buçuk kışın daha uzun sürer
Millet tatilden dönsün okullar açılsın o yol en az 2,5 saat
aynen ya
Maaşı az olsun ama evine yakın olsun iş emin ol kendine ayıracağın zaman alacağın paradan çok daha kıymetli
Avantajları neler firmaların uzak yakın olarak bakma bence
hemen hemen aynı
Prestij hangisi katar sana
büyük dediğim firma iyi kurumsal ama hep şikayet var uyguulamasında yorumlarda kötülüyorlar ürünler kötü diye. ve çok kişi çalışıyor yükselme şansım pek yok gibi. ama küçük olanda belki yükselebilirim
O zaman küçük seç bence
Evine orta uzaklıkta orta firmayı
Kariyer için hangisi ağır basıyorsa onu tercih et
Ortam nasıl huzurlu olacaksan rahatına bakacaksın
çalışmadığım için bilemem. büyük firmada çok kişi çıkıyor sanırsa iş görüşmesine gittiğimde bir kaçı işi bırakmak için insan kaynaklarına gelmişti
Ufaktan tercihim olurdu benim
evet bende öyle yapacağım hayatım yollarda nasıl geçer bilemem. bir kaç ay çalışırım ama yol beni çok yorar sonra çıkarım gir çık olmasın
Büyük firmayı seç evini taşı
bütün ailecek nasıl oraya taşınalım her şey phaalı
eşitler ya karar veremiyorum
Kariyer etkisi hangisinde faydası olur
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Ah canım bu gerçekten önemli bir kararsızlık 🤔 Şimdi şöyle bir düşünelim, büyük firmada sağlam deneyim imkanı, belki daha köklü bir yapı ama 1.5 saat yol çekmek? Ooo, o baya yıpratıcı olabilir... Sabah erkenden kalk, eve geç dön, hayatını yolda harca. Hiç kolay değil. Yakın olan küçük firma belki daha samimi bir ortam sağlar, hem de sana daha fazla zaman kazandırabilir. 20 dakika yol ne tatlı bir şey! 🥰
Eğer kariyer hedefin çok keskin bir şekilde büyük firmayı gerektirmiyorsa ve küçük firma da sana iyi fırsatlar sunuyorsa bence evine yakın seçeneği seçmelisin! Hem enerjnin büyük kısmını işine harcar, boş zamanında da kendine vakit ayırabilirsin 😘