1) Şahıs şirketi kuracağım home ofis mi daha avantajlı olur yoksa sanal ofis mi?
2) Sanal ofis açtım ama evi mi de ofis olarak kullansam sorun olur mu?
3) Şahıs şirketinde e ticaret ya da hizmet üzerine site açmak (eleboost örneğin) doğru olur mu?
4) Şahıs şirketi kurdum sanal ofis açtım ama ürünleri evden tedarik etsem bu yasal mıdır?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Home ofis daha avantajlıdır
nedir avantajları acaba?
Home Ofis daha avantajlı.
@2 Sorun olmaz.
@3 Olur, bir problem olmaz bildiğim kadarıyla
@4 Yasaldır, problem teşkil etmez.
Vergi Vereceksin, bunu minimuma indirmen için fiş toplaman gerekiyor gider göstermek için yani.
+ 1 sene bağkurunu devlet ödeyecek, avantaj.
Benim de şahıs şirketim var. Sorduklarını cevapladım varsa + / - aklına takılan bir şey sorabilirsin.
Evim kira bu yüzden stopaj vergisi alınıyormuş %20 brüt üzerinden sanal ofiste bu durum yokmuş, Yaşım 26 bazı vergilerden muaf oluyorum sanal ofis daha avantajlı olmaz mı o zaman bana kendinizden çıkardığınız kesinlikle tavsiye ettiğiniz şeyler nelerdir?
Sanal ofiste stopaj vergisi alınmadığını bilmiyordum. Öyleyse ''senin için'' tabii ki sanal ofis daha avantajlıdır.
Aslında tavsiyede bulunabileceğim öyle büyük bir olay yok. Şöyle ki ; kredi kartı ile yaptığın her alışveriş sonrası fişleri topla.
Ayriyetten bildiğim kadarıyla evinin kirasınıda gider olarak gösterebilirsin.
75 Bin Tl'ye kadar vergiden muafsın.
Bağkurunu 1 yıl devlet öder.
Devletin gözünde işletme sahibisin.
Sağlam, işini temiz yapan bir muhasebeci bulman şart. Şirketini o açacak çünkü. Onun yönlendirmesiyle bulunduğun ilçenin vergi müdürlüğüne gidip genç girişimci girişini yaptıracaksın. İlk şirketi açtırdığın da bağkur borcun gözükecek e devlette, panik yok vergi dairesine gidip muhasebecinin sana verdiği evrakları verdikten sonra onlar silinecek.
Bunlar önemli detaylar. Bu arada bazı muhasebeciler kendi gider vergi dairesine bazıları seni yollar, yani seni yönlendirir dedim ama kendi de gidebilir.
Genel olarak durum bu. Kazancın yüksek olacaksa sana en çok gider fişi lazım olacak.
+ bilmiyorum bankalara bakış açın nedir ama şahıs şirketi (vergi levhası) sahipleri banka gözünde bir adım öndedir. Mesela ben denizbank'a onay versem kredi kart limitimi 150k'ye çıkaracaklar
e ticaret üzerine düşünüyorum ürün al sat ve hizmet olarak yapmak planımda var. Düzgün bir muhasebeci bulmak şart gerçekten çok doğru. Bankalara bakış açım iyi genel olarak düşündüğüm bir iki banka var finansbank ve yapıkredi finansbank genç girişimcilere faizsisz kredi veriyormuş belli bir limiti var tabiki bu çok iyi bir durum devlet bankalarıda aynı durum geçerli kullanmak lazım. Araştırmalarımda evimi home ofis gösterdiğim zaman sitede oturuyorum sitede sorun olabilir deniliyor ve ev adresim ofis adresim olacağı için sorun yaşabilirsin deniliyor güvenlik açısından tarzı bu yüzden sanal ofis daha iyi gibi geldi bana.3500 tl kiram şu anda %20 stopaj vergisi alınıyor gereksiz para çıkacak cebimdem. Kosgeb belgem var oradanda hibe alma fikrim var ne dersiniz sizce?
Site, home ofis şirketini etkiliyor mu inan bilmiyorum. Onun haricinde e- ticaret şu devrin başını çeken meslek/işlerden birisi. En basiti amazon, trendyol gibi büyük online alışveriş sitelerinin birinde bir online mağaza açarak eğer fikrin de iyiyse güzel paralar kazanırsın. Banka kredisi, kosbeg'den hibe alma fikri mantıklı. E-ticarete sermayesiz girilmez çünkü. İlk zamanlar çarkı stabil döndürürsün. Daha sonra senin aleyhine dönmeye başlar hem kârın cebine kalır hem de bir yandan kredini ve ev kiranı ödersin. Bunun yanı sıra açacağın online mağazanın yanına güzel bir instagram hesabı gider. Bu da dışarıdan müşteriye kurumsal, güven hissi verir. Ben aynı zamanda sosyal medya işindeyim. Çağrı Taner, Cem varsay gibi insanlarla ticaretim oldu. İg'deki büyük hesapların çoğu bizim elimizden çıktı. Mağazana hesap açıp, uygun fiyattan reklam verdirmeyi düşünürsen yazabilirsin.
*Kosgeb. Klavye hatası
bana yardımcı olur musunuz