Özellikle kadınlar için günlük hayatı en çok kolaylaştıran teknolojik ürünler hangileri?

Kızlar ben aslında teknolojiye çok meraklı biri değilim, hatta uzun süre akıllı saat, şarjlı diş fırçası, yüz buhar aleti falan gereksiz diyordum. Ama aldıktan sonra hayatımı çok kolaylaştırdığını fark ettim. Şimdi de çeyizime ve kendime yatırım olsun diye hem teknolojik hem de hayatı kolaylaştıran ürünleri araştırıyorum. Mesela Air Fryer, Thermomix, robot süpürge gibi şeyleri öğrendim. Bunun dışında özellikle yüzüm için akıllı cihazlar çok ilgimi çekmeye başladı. Foreo, LED maske, mikro akım cihazları (NuFACE, Foreo Bear) ya da UFO 2 gibi akıllı maske makineleri varmış. Bunları hem mental olarak kendimi daha değerli hissetmek için hem de çeyize eklemek için düşünüyorum. Siz bu tarz ürünler hakkında ne düşünüyorsunuz, kullanan var mı?

Özellikle kadınlar için günlük hayatı en çok kolaylaştıran teknolojik ürünler hangileri?