Çamaşır makinesi, televizyon, cep telefonu, bilgisayar, akıllı süpürge, akıllı cam temizleyici, bulaşık makinesi, mikrodalga fırın gibi elektronik ürünler arasında işinizi en çok kolaylaştıran, size yardımı en çok dokunan elektronik ürün nedir?
Size en çok yardımı dokunan elektronik ürün nedir?
Olmazsa olmaz bir açıdan bakarsam, insan vücudunda kalbin fonksiyonu gibi; cevabım kesinlikle bilgisayar olur.
Zira bütün işimi onun sayesinde yapıyor dolayısıyla bütün gelirimi onun sayesinde kazanıyor ve yine dolayısıyla diğer olası bütün elektronik cihazları da onun sayesinde satın alabiliyorum.
Tabiki telefon ve dolu bir cuzdan alo kızım neredesin neden geç kaldın ütü çamaşır bulaşık hepsi seni bekliyor süpürge vs akşam biz dışarda yiyeceğiz sen kendine yemek yaparsın benim gömleklerini utulemeyi unutma masanın üstüne para koyuyorum ne. lazimsa marketten alırsın üstü sende kalsın tertemiz güzelce bırak akşamda taksi cagir otobüsle gitme evine ben seyahate çıkıyorum Paris moda haftası başlamış boxer alıp döneceğim 😂
Merak ettiğin bir şeyde Birinin sesini duymak için İşyerinde herhangi bir iş için Arkadaşlarına ulaşmak, bilgi alıp vermek için Bilgi depolama, Banka işleri, Müzik, film, dizi, video izleme
İnternet & Teknoloji konusunda 476 cevap paylaştı.
Şimdi normalde bulaşık, çamaşır makinesi derdim ama ben zaten o işleri pek yapmadığım için bana çoookkk büyük faydası olmuyor. Ben her işimi telefondan hallederim o yüzden emektar telefonum tabi ki
telefonum canım, yoldaşım, aşkım, sırdaşım 😂neyse uzatmim telefon benim herşeyimmm her anımda yanimda olan beni tek bırakmayıp sırtımdan bıçaklamayan tej kişi
@heartoffire keyifli günler bir yerden tanıdık geliyor fakat bir türlü cikartamiyorum eskilerden sanırım sitede ihtihar eden bir arkadaş vardı onu hatırlattı 😂
İnternet & Teknoloji konusunda 494 cevap paylaştı.
Çamasir kurutma makinesi çünkü çamaşır asma ve toplama derdi yok. Makineden al makineye at ve sonra cikart ütüle. Diğer türlü makineden çamaşırı cikart çamaşırı as, kuruyunca topla iki üç işten kurtarıyor...
Bulaşık makinesi çamaşır makinesi cep telefonu buzdolabı hepsi bence olmazsa olmaz günümüzü kolaylaştıran bence en iyi teknolojik ürünler hepsi diyorum ben
İnternet & Teknoloji konusunda 542 cevap paylaştı.
Benim en çok kullandığım elektronik ürün telefon çay ve kahve makinesi robot süpürge katı meyve sıkacağı ve mikrodalga bu ürünleri çok seviyorum bana çok yardımı dokunuyor