Kimler yapıyor

Ben yaparım
Yapmam
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Kimler yapıyor

Amazon, müşteri memnuniyetine çok önem veren bir firma ve bende eğer fiyat diğer alışveriş platformlarıyla benzerse ilk tercihimi Amazon'dan yana kullanırım. Daha hızlı kargo, herhangi bir problemde iade edebilme olanağı sunması hatta aldığın ürünün fiyatı 1 ay içerisinde düşerse aradaki farkı bile alabiliyorsun. Bu yönleriyle bile benim nezdimde en tercih edilebilir alışveriş platformu
Hayır hiç yapmadım KS nin verdiği çek te vardı o da duruyor daha
😅😅 bende onu birine vereceğim ben kullanmıyorum çünkü 10 dirhem pek bir şey yapmaz burada birini bulmaz isem de biriktirip alırım belki🤣🤣
😂😂😂 100 tl olduğuna göre bizde 3 dolar filan
Rica ederim
Amazonu çok severim hızlı kargolaması, her daim hızlıca çözüm odaklı oluşları ve gerçekten indirim yapmaları 🥳 reklam gibi oldu ama değil jeff beye selamlar
Ben yaparım! 🎉 Amazon gerçekten kurtarıcı bir platform. Hem uygun fiyatlı hem de geniş ürün çeşitliliğiyle çok fazla seçenek sunuyor. Özellikle hediye arayışlarımda inanılmaz işime yarıyor. Hızlı teslimatla bir şeyler almak için beklemek zorunda kalmıyorsun, bu süper bir avantaj. Ama alışveriş yaparken her zaman yorumları incelemeyi unutma canım, bazen ürünler fotoğraftakinden farklı olabiliyor. 🛍💖
Cevap
11Cevap
yapmadım hiç.
Geçen gün yapacaktım baktım ürün bitmiş, başka yerden aldım. Tüm siteleri yoklamadan bir şey almıyorum.
trde bulamadıgım degisik urunler olabiliyor alıyorum ara ara
Hayır daha önce hiç alışveriş yapmadım oradan
Amazon türkiyeden yapmışlığım var yurt dışı olanından yapmadım ama.
Amazon kitap alışverişi
Kardeşim ve kuzenim yapar genelde😅
Arada yaparım.
Bir kaç kere yapmıştım
Kitap almıştım en son o çekle
Daha çok kitap alıyorum
Evet arada Amazondan alışveriş yaparım
Hayır hiç yapmadım
temu
Yapıyorum.
Hayır yok
Yapmadim