Alışveriş & Hediyeler konusunda 1,3b cevap paylaştı.
en kaliteli alışveriş sitesi. çok reklam yapmıyor ondandır belkide. prime üyeliğim var ürüne göre pazar bile sipariş versem ertesi gün geliyor. müşteri hizmetleri daha iyi
nasıl yani alışveriş sitesi mi açacaksın? bu öyle kolay değil. alışveriş sitelerinin sahipleri sağlam insanlar zengin insanlar. ya da zamanında bu işe başlayıp şimdi köşeyi dönenler. amazon kalitesinde açman için amazonun sahibi gibi dünyanın sayılı zenginlerinden olman lazım. sana örnek vereyim gecenlerde şarj kablosu aldım ama yanlış almışım suc benim bende iade etmek istedim iade kabul edildi ve ürünü fiziksel olarak göndermenize gerek yok denildi. evet belki 30 liralık bir şey ama benim gibi yüz kişi olsa 3 bin yapar buda amazona koymaz. ama sen zengin değilsen bunu ödemezsin. diğerlerinin ödemediği gibi. ürünler indirime giriyor bunu yapanda alışveriş siteleri. bunuda karşılayabilmen lazım
hepsiburadayı kuran doğan boyner. n11 doğan gurubun trendyolu kuran amerikalarda okumuş ailesi nedir onu bilmiyuorum. eğer sene 90 ların sonu 2000 başı olsaydı bunları zengin olmadanda kurup zengin olurdun ama şimdi bunlarla rekabet aşırı zor. mesela gittigidiyor bile bunların yanında söndü kapatıldı. yine böyle bir şey kurabilirsin ama bi sektör ya da çeşit üzerine olabilir. türkiyede olmatyan ya da az olan şeyler
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Türkiye için bilmem de benim en sevdiğim alışveriş sitem
Bir fikrim var bkrmsn d, m
en kaliteli alışveriş sitesi. çok reklam yapmıyor ondandır belkide. prime üyeliğim var ürüne göre pazar bile sipariş versem ertesi gün geliyor. müşteri hizmetleri daha iyi
Amazon kalitesinde uygulama başlatsam tutarmı
nasıl yani alışveriş sitesi mi açacaksın? bu öyle kolay değil. alışveriş sitelerinin sahipleri sağlam insanlar zengin insanlar. ya da zamanında bu işe başlayıp şimdi köşeyi dönenler. amazon kalitesinde açman için amazonun sahibi gibi dünyanın sayılı zenginlerinden olman lazım.
sana örnek vereyim gecenlerde şarj kablosu aldım ama yanlış almışım suc benim bende iade etmek istedim iade kabul edildi ve ürünü fiziksel olarak göndermenize gerek yok denildi. evet belki 30 liralık bir şey ama benim gibi yüz kişi olsa 3 bin yapar buda amazona koymaz. ama sen zengin değilsen bunu ödemezsin. diğerlerinin ödemediği gibi. ürünler indirime giriyor bunu yapanda alışveriş siteleri. bunuda karşılayabilmen lazım
Yani çok zengin mi olmak lazım diyosun
hepsiburadayı kuran doğan boyner. n11 doğan gurubun trendyolu kuran amerikalarda okumuş ailesi nedir onu bilmiyuorum. eğer sene 90 ların sonu 2000 başı olsaydı bunları zengin olmadanda kurup zengin olurdun ama şimdi bunlarla rekabet aşırı zor. mesela gittigidiyor bile bunların yanında söndü kapatıldı. yine böyle bir şey kurabilirsin ama bi sektör ya da çeşit üzerine olabilir. türkiyede olmatyan ya da az olan şeyler
20 milyar dolara Türkiye'de bu iş yapılırmı sence
Kimde 20 milyar dolar varki :)
Pardon 20milyon dolar
çok zor gibi biraz nadir olan bir şey olması lazım. çünkü zamanında ucuza açanlar kaymagını yedi
en başarılı olanlardan biri aslınada
Evet geçenlerde mont aldım
Bilmem ki
Evet yaptım çok memnun kaldım
Sen kimsin özele g. el
yapmadım
Yapmadım
Evet, Aboneyim.😊
Amazon tarzında uygulama geliştirsem tutarmı