Genelde kızlar arasında sanki böyle çiçek almıyorsa sevmiyordur gibi algı var. Bana çiçek hiç almadı ama sevdiğine de eminim yani.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
1 yılbence sen takıldığı kız olabilirsin bizim ülkede söyle bir şey var fakir dir eskort ortam parası yoktur bu tipler zaten sevgili yapar sevgilisiz de kalamazlar fark ettiniz mi hiç ülkede zengin insanlar belli bir kalite de insanların hiç sevgilisi yok neredeyse :)
00 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Soru Sor Fenomen
1 yıl
Aşk böceği, bir ilişkide "sevgi" illa ki çiçekle ölçülecek bir şey değil 🌸. İnsanlar sevgilerini farklı şekillerde gösterir, belki çiçek almak onun tarzı değil ama seni başka yollarla çok mutlu ediyordur. Mesela sürpriz bir kahve alıp geliyorsa ya da seni güldüren minik şakalar yapıyorsa bu da sevginin bir göstergesi, değil mi?
Ama çiçek konusuna gelince, belki onun aklına hiç gelmemiştir ya da çiçek almayı senin için önemli bir şey olarak hiç düşünmemiştir. Bununla ilgili tatlı bir şekilde konuşabilirsin. Biz kadınlar ne istediğimizi dile getirince işler bir anda daha kolaylaşabiliyor! 🌹❤️ Hem belki, bundan sonra çiçek almaya başlar, kim bilir?00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
5
Cevap
6Cevap
İlişki çiçek almak değildir ama hiç hediye veya hiçbir şey almıyorsa para harcamaya değer görmüyordur belki.
21 Yorumla
Soran1 yılBaşka hediyeler alıyor gu
1 yılBaşka bir şey aldı mı çiçek harici 2 yıldır hiç hediye almadı mı
16 Yorumla
Soran1 yılYo hediyeler aldı tabiiiki
Soran1 yılEn sevdiğim şeylerden hemde
- 1 yıl
O zaman zaten toprağında can bulan çiçeği buket halinde sana getirmediği için sevin , ben saksı çiçeği hariç çiçek alınmasına karşıyım 🤷🏼♀️
Soran1 yılYaaa teşekkür ederim böyle güzel yorumun için 🫂 genelde millet sanki sevmiyor önem vermiyor gibi kafamı karıştırıyor. Ama dediğim gibi hediyeler alıyor. Çiçek almadı sadece onu da söylemişti. Ailemin haberi yok sevgilimin olduğundan, bi kere doğumgünümde almayı düşünmüş ama beni zor durumda bırakmamak için almamış.
- 1 yıl
Ne kadar ince bir düşünce çok şanslısın , ömür boyu mutlu olmanız dileği ile 🙏🏼🙏🏼🙏🏼
Soran1 yılÇok teşekkür ederim ❤️
1 yılÇiçekleri cok sevdiğini ona belli et ya da söyle.
04 Yorumla- 1 yıl
Hem Eskiden sana hediyeler almadımı zaten
Soran1 yılHediyeler aldı ama çiçek yoktu
- 1 yıl
O zaman çiçek almasını istediğini belli et ya da şöyle bir şekilde..
- 1 yıl
Eğer çok istiyorsan sana çiçek alsın
Gizli Üye(25-29)1 yılBenim sevgilim mutlu olmam icin hersyi yapabilir ama bir kac kez hangi cicegi sevdiğimi sordu, ben de hepsini seviyorum veya bilmiyorum diyince sanirim olecek olan veya beni tam anlamiyla sevindirecegi mechul olsn bisi almak istemiyor galiba (Ama almadigini belirttigim zamanlar olmustu) ben de neden almadigini bilmiyorum ama bana olan sevgisinden suphem yok
00 Yorumla
1 yılÇiçek almasın boş ver. Seni çiçeği gibi seviyor mu? ondan haber ver. Önemli olan bu.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılİstediğin şeyleri almış zaten çiçek önemli değil illa istiyorsan belli et buluştuğun zamanlarda
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılÇiçek ilişkinin başlarında daha çok alınıyor bence sonra ozel günlerde hediye alınıyorsa cok alınmıyor bence
00 YorumlaHer erkek çiçek almayı sevmez
00 Yorumla
s 1 yılKötü tabii öyle erkek mi olur
00 YorumlaSevmiyor
015 Yorumla
Soran1 yılHeh bak
Soran1 yılSenin sevgilin var mı çiçek aldı mı?
Soran1 yılNe kadar süredir birliktesiniz?
Soran1 yılAy çok sevindim, Allah tamamına erdirsin 😍
1 yılBelki de parası yok
02 Yorumla
Soran1 yılŞu sıralar sıkışık doğru ama önceki zamanlar hediye alıyordu hep
- 1 yıl
Ee bak sende idare et
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Özel Gün & Sürprizler > Sorular > İki yıllık ilişkim var, sevgilim hiç çiçek almadı. Bu kötü bir şey mi?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat