+1 yılBence kuzum bunun direkt belirli bir cevabı yok. Belki sen ona çiçek sevmediğini hissettirmis veya onun almama gibi bir algıya kapılmasına sebep olmuşsundur. İnsanız. Farkında olmadan bazen neler yapıyoruz.. ya da belki cidden o alma gereği duymamıştır hiç. Ama bunu ona sor mutlaka. Çünkü içinde kalmış. Ve lütfen o kaba bir tepki verirse kendini ona ezdirme. Sana çiçek alıp bebekler gibi sevecek pek çok erkek var.. Böylesi güzel bir olasılığı unutma.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılYani illa ilişki de çiçek alınacak diye bir zorunluluk yok ama istiyorsan Tatlı bir dille çiçekleri falan çok sevdiğini söyle hâlâ anlamıyorsa zaten o erkek için uğraşmaya değmez sjdkd
00 Yorumla
+1 yılÇocuk hiç bir şey hediye etmedimi yoksa sade çiçekmi hem Çiçek şartmı ya ne bilim çiçekleri severim de 2 gün sonra solcak şeyi veresim gelmiyo birlikte çekildiğimiz bi resmi çerçeveletip vermek bana daha cazip geliyo baktıkca hatırlatacak manevi değeri olan bir şeyler
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
u +1 yılSeven insan hediye alır arkadaşım parasi vardi yoktu tartışılır yoldan çiçek koparır gider yine verir... almıyorsa vardir bir sıkıntı
00 YorumlaBu çiçek takıntısı nedir anlamıyorum bazıları hem boşa para verme çiçeğe der sonrada 1 kere bile çiçek almadın diye başının etini yer
00 Yorumla
+1 yılÖküz dür ondan dır yedeksindir ondandır değer vermiyordur ondandır parası yoktur ondandır cimri dir ondandır.
00 YorumlaHer şeye eyvallah diyen hiç trip atmayan hiç mızmız olmayan bi kizsindir kesin sen
00 YorumlaDüşüncesiz öküzler çok maalesef. Prenses gibi olmadığın ilişkiyi salla gitsin bebeğim
00 Yorumla
+1 yılTarih öncesi devirlerde yaşıyor yontulmamis bir odun demekki ayrıl gitsin 4 yıldır aklın nerde
00 Yorumla
+1 yılSevgilim yok ama en son sevgilime gül almıştım o da onları gül reçeli yapmış ben şimdi bidaha nasıl alayım bu kıza çiçek 😂😂
00 Yorumla
+1 yılÇiçek gibi kız oldugun için
10 Yorumla
+1 yılGerek duymamıştır almak zorunda mı
00 Yorumla
+1 yılKendisine sor.
Burada senaryo çok.00 YorumlaOha 4 senede bir kez bile almadiysa biraz garip
00 Yorumla
+1 yılseni önemsememis belliki
00 Yorumla
+1 yılÇicrklerin koparilmasina kiyamiyordur belki
00 Yorumla
+1 yılAyıp etmiş nezaketsizlik yapmış
00 Yorumla
+1 yılSen al ver eşek değilse anlar utanır
00 Yorumla
+1 yılRomantık degıldıraklına gelmiyordur
00 Yorumla
+1 yılBende he rbulusmada alırdım kakdus ama değmezmiş
00 YorumlaBiz nerden bilelim sevgilini en çok sen tanıyorsun
00 YorumlaAyrıl bunebicim asktir
00 Yorumladysuncesiz iste
00 Yorumla
+1 yılDeğişikmis
00 YorumlaSevmiyordur seni ya da başka birine aliyordur.
00 YorumlaOdun olduğu için olabilir
00 YorumlaOyle sey mi olur düşüncesiz herifmis
00 YorumlaSormak lazim
00 Yorumla
+1 yılÇiçeği sensin zaten
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılMagarada yetismiş hayvan
00 Yorumla
+1 yılSöyle sende
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri