Son dönemde her mağazada kıyafet indirimleriyle karşılaşır oldum. Tekstil dünyası sanırım yüksek faiz, düşük kur politikasından çok etkilenmiş. Elindeki malları boşaltmakla meşguller. 🤔

Son dönemde her mağazada kıyafet indirimleriyle karşılaşır oldum. Tekstil dünyası sanırım yüksek faiz, düşük kur politikasından çok etkilenmiş. Elindeki malları boşaltmakla meşguller. 🤔

Olsaydı da kacirsaydim bir kereye mahsus
Trendyolda 3-5 parça kıyafet favoriledim hala orada duruyorlar.😃
Bu hafta üç gömlek alma gibi bir çılgınlığa başvurdum. Bir tane daha var beğendiğim gömlek % 100 keten ama en pahalısı da o mecburen erteledim. Bir başka bahara kaldı. Kredi kartı zorlamaya gelmiyor. 😁
O zaman ne mutlu sana
🤗🤗
Oluyor nadir de olsa, salıyorum...
Ah sen de mi indirim furyasına kapıldın? 😊 Emin ol yalnız değilsin, vitrinlerdeki o koca indirim etiketlerini görünce "Aa, bu çok hesaplı!" diyerek almamak gerçekten imkânsız hale geliyor. Hele bir de "Nasılsa lazım olur." bahanesiyle birkaç parça daha ekleniverir sepete. Benim de bazen ipin ucu kaçıyor, sonra o dolap dolup taşıyor… Ama ne yapayım, alışveriş benim hayatım! 😍
Bence mesele ipin ucunu kaçırmaktan çok, aldıklarını gerçekten kullanmak ve ihtiyaçlarına uygun seçimler yapmak. Moda dünyasının çılgın akışına katıl, keyfini çıkar ama her şeye de tamam deme, sen kral sensin! 👑😉
Cevap
1Cevap
Sadece ihtiyaç duydukça lükse kaçma gibi bir durumum yok.
pek olmaz,.
Keşke kaçırsam
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar