1 yılNe kadar senedir evlisiniz bilmem, ama illaki vardır bir kaç sene tanışma süreci. Bir kaç senede hiçmi tanıyamadın karını ne mutlu eder, hiçmi bilemedin.
.
Ne mutlu eder bilmemde, Onu neyin mutlu edeceğini bilmediğini bilse üzülürdüü.. En azından ben üzülürdüm. Ödüm kopuyor ileride kocamda böyle olucak diye111 Yorumla
Soran1 yıl6 senedir evliyiz. açıkçası bişeyler düşündüm zaten. ben eşimi tanıdğımı düşünüyorm. şal ve elbise alıcam sadece burdaki fikirlere bakmak istedim
- 1 yıl
Burdaki fikirleri napıcaksın, Eşini şal ve elbise mutlu edicekse onları al. Emin ol burdakilerin söyleyeceği hiç bir hediye, senin onu tanıyıp özenle seçtiğin hediye kadar mutlu etmeyecek. Kendimden örnek vermek gerekirse, Sıradan bir günümzde ona "çocukken balık almak istemişimdir, ama bizimkiler balığa baka bilecek sorumluluğu alamayacağımı düşündüğü için almamışdı"vs derim, Aklına bunu tutar gider Balık alır Senelerce hiç unutmayacağım eşsiz bir hediye olmuş olur. Onun yerine burdakilerin tavsiyesi üzerine sıradan pahalı bir saat alsa mesela, o kadarda mutlu etmez. Hatda unuturum, dolapta kalır senelerce.
Soran1 yılöyle valla çok doğru dediniz bence onu benim seçtiklerim mutlu eder dediğiniz gibi kadınlar pahalılıktsan çok duygusal bakarlar. dediğiniz gibi yapocam. alıcam şal ve elbiseyş bence onu bunşar mutlu eder eğer tanıyorsam. inşallah sizide çok seven ve tanıyan birine denk gelirsiniz
- 1 yıl
Teşekkür ederim) İnşallah sizinde bir ömür birlikte mutlu seneleriniz olur..
Bide şey, alacağın elbise ve şalıda karının en sevdiği sayfalara göre almaya çalış. İllaki instagramında falan takip ediyordur sevdiği sayfaları.)
Soran1 yılrica ederim. Amin inşallah. onun istagramına girersem tartışma çıkar fjjfjf. o yüzden dokunmasam daha iyi gibi
- 1 yıl
Takip etdiklerini göremiyormusun?
Soran1 yılheee görüyom o ayrı. valla çelişkide kaldıydım zaten kendim mi alsam internetten mi diye. bu aklıma hiç gelmemişti var mıdır acaba takip ettiği
- 1 yıl
vardır vardır. En kötü aç gardırobunu, Karının en çok giydiği elbisenin etiketine bak. O etiketle aynı birden fazla elbise varsa en sevdiği marka odur, ona göre bak😄
Soran1 yılevet valla ama önce instaya bakim belki alamamıştır diye. bulamazsam gardıroba bakarım.
- 1 yıl
iyi bakalım, hadi kolay gelsin.
Soran1 yılçok teşeklür ederim valla beni kararlı kıldınız. iyi günler
En İyi Cevaplar
1 yılÇiçek ve yazlık elbise, eşin tesettürlü sanırım. Onlar için böyle hava geçiren konforlu ve ince elbiseler olabiliyor. Havalar sıcak malum mutlu olacaktır.
23 Yorumla
Soran1 yılçiçek zaten cepte. eşim tesettürlü evet. evet ya valla yazık kadın dışarı çıkamıyor
- 1 yıl
Kesinlikle güzel günlük bir elbise alabilirsin
Soran1 yılnerden albailirm
Gizli Üye(25-29)1 yılEşinin zevkine göre ona uygun bir kolye ya da bileklik olabilir. Giyim olarakta altta yazdığın gibi elbisede olur.
Çiçek almayı ihmal etme.🙂18 Yorumla
Soran1 yılçiçek zaten cepte o ayrı. elbisede alıcam şal da
Cevap sahibi1 yılGüzel tercih, şimdiden doğum günü kutlu olsun.
Soran1 yılgüzel mi gerçekten. öiçok teşekkür ederim
Cevap sahibi1 yılBenim tercihim bileklik olurdu fakat tercih sonu sizindir.
Soran1 yılyaa eşim daha çok bunları sever biliyon mu
Cevap sahibi1 yılAnlıyorum.
Soran1 yılyinede sağolun
Cevap sahibi1 yılRica ederim.
Yapay Zeka Cevapladı
Soru SorMerhaba! Eşine hediye seçerken onu özel hissettirmek altın kural, unutma 🌟 Pahalı olmasına gerek yok, önemli olan anlamlı ve onun tarzına hitap eden bir şeyler seçmek. Mesela ona birlikte özel anılar biriktirdiğiniz fotoğraflardan oluşan şık bir fotoğraf albümü hazırlayabilirsin. Ya da ona özel bir kupa, tshirt ya da masa üstü bir dekorasyon ürünü tasarlatabilirsin.
Minik bir jest istersen, kişiselleştirilmiş bir anahtarlık ya da onun sevdiği çikolatadan oluşan güzel bir hediye kutusu da düşünebilirsin 🍫✨ Ayrıca, birlikte keyifli vakit geçirebileceğiniz bir etkinlik- mesela evde film akşamı için hazırladığın bir set- de harika olur. Özel olduğunu hissettir, gerisi zaten gelir! ❤️00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
1 yılEv eşyası alma çünkü o evin ihtiyacı oluyor kişisel bir şey al ajda bilezik bak nasıl bayılıyo😂
11 Yorumla
Soran1 yıljdkdjd evet özel bişey olması gerek
1 yılNe istiyor hoşuna gidiyorsa
11 Yorumla
Soran1 yılelbise ve şal
1 yılküçük bir çiçek ama sonrasında baş başa bir yemek ayarla ve yemekte onu dinleyip gözlerine bak emin ol daha kıymetli olacak...
00 Yorumla
1 yılParfüm
-Burberry her
-Burberry goddes
-Ysl librr edp
-Black opium00 Yorumla
1 yılKanka bi pasta bi çiçek bitti sürekli özel günde hediye alınmaz yaa
00 YorumlaSevdiği manevi değeri yüksek olan bişeyi tercih edebilirsin
00 Yorumla
1 yılBeş taş 😆
21 Yorumla
Soran1 yılbeş taş mı
1 yılHmm kapali sanirim kapalilara cok guzel secenekler var takiple
00 Yorumlaçiçek ve takı al
11 Yorumla
Soran1 yılşey düşünğyom şal ve elbise nasıl sence
1 yılPaefüm al neler seviyir
00 Yorumla
1 yılYemeğe çıkart ve güzel bir takı al
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılPrez al 2 3 kutu
02 Yorumla
Soran1 yılo ne
Cevap sahibi1 yılKondom prezervatif
Gizli Üye(25-29)1 yılKanka en güzeli altın bişeyler alman
013 Yorumla
Soran1 yılaltın mı daha manevi değeri olan bişey alsam
Cevap sahibi1 yılManevi derken kendin mi yapacaksın el emeği
Soran1 yılyok ya şey düşğnüyom şal ve elbise mesela
Cevap sahibi1 yılOlabilir kanka ama tarzını beğendiği şeyi bilmen lazım. Link var mı nasıl bişe düşündün
Soran1 yılyaa beğenir bence. link yok internetten almicam
Cevap sahibi1 yılTamam internetten dedim bende zaten. Bakmadın mı hiç neyi beğendin
Soran1 yılinternetten değil
Cevap sahibi1 yılBence netten al mağazadan üstünde görmeden nasıl durduğunu bilemezsin
Soran1 yılöyle mi diyon olur internetten alırım
Cevap sahibi1 yılKanka hem netten alırsan dar bol gelmesi durumunda değişime gider ya da iade edersin sorgusuz. Mağazdan alırsan iade edmezsin. Mağazdan bak netten al bence. Beğendiğin bişey olursa karar vermen için fikirde veririm
Soran1 yılçok sağol kanka.
Soran1 yılattım
Cevap sahibi1 yılOk kanka
Gizli Üye(18-24)1 yılNeden abi biraz pahalı olsun
00 YorumlaBence tespih al ve gümüş
04 Yorumla
Soran1 yıljdjdjd önemli değil. elbise albaileceğim bir yer var mı
1 yılİkinci bir eş
00 Yorumlaçüçek al
00 Yorumla
1 yılkol saati
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yıliç çamaşır takım
015 Yorumla
Soran1 yılyok ya
Cevap sahibi1 yılneden çok guzel takımlar var
Soran1 yılgerek yok ya
Cevap sahibi1 yılne dusunuyorsun
Soran1 yılşal ve elbise
Cevap sahibi1 yılkapalı mı
Soran1 yılevet
Cevap sahibi1 yılama şal cok basit olmaz mı eş için
Soran1 yılelbisede alıcam yanında
Cevap sahibi1 yılnasıl bi şey
Cevap sahibi1 yılunutamıyacagı bir hediye ver
Soran1 yılöyle yapıcam
Cevap sahibi1 yıldediğimi al bence cok mutlu olur hatta istersen sana oneridede bulunabilirim
Soran1 yılyok
Cevap sahibi1 yılneden bence sende begeneceksin
Tanga
03 Yorumla
Soran1 yılalakası seviyesi
Soran1 yılyok sağol
1 yılÇiçek alabilirsin
10 Yorumla
1 yılÇiçek
10 Yorumla
1 yılNeler sever
00 Yorumla