Düğün öncesi altın almaya kimlerle gidilir?

Merhabalar, düğün arifesindeyiz. Nişanlımla önceki hafta bilezik modeli seçtik paramıza göre 8 adet 15 gramdan bilezik olarak karar kıldık. Ancak geçtiğimiz hafta biz nişanlımla birlikte ayakkabı bakarken altınları alalım diye nişanlımın ablası ve babası geldi. Girdik öyle böyle derken ne seçtiğimiz model ne de gram oldu. 8 adet 10 gram ile çıktık. Ben ablası ve babası olduğu için orada hiçbir şey demek istemedim. Eve döndüğümde konuyu kısaca anlattım. Büyük bir tepki ile karşılaştım,

1- neden yalnızdın. En kötü yengeni çağırabilirdin. Çünkü eğer o ailesi ile ise sende öyle olmalısın. Senin orada tek olman onların bizi ciddiye almadığını gösterir.

2- hem bilezik modeli hem adeti hem gramı siz ikiniz seçtiniz. Bizim için önemi yok ama son duruma bakılınca siz ikinizin kararınızın hiçbir önemi yok. Biribirinize verdiğiniz sözü siz tutamadınız.

Gibi gibi. Açıkçası ailem paradan tamamen ayrı olarak hem bana verilen sözün daha yolun başında tutulmadığını hem de ailemizin ciddiye alınmadığını düşünüyor. Sizce bu sorun mudur?

Düğün öncesi altın almaya kimlerle gidilir?