pantolon aldım 1500
gömlek aldım 2000
tüm mağazaları arıyorum yok
gömlek aldım 2000
tüm mağazaları arıyorum yok
Cevap
4Cevap
Gömlek için 2000 tl gereksiz fazla
Bn Colin's, koton, defacto giyiniyorum. Oralar da ucuz olablr
Defacto’dan aldım 2 pantolon 1059 lira biri jogger öbürüde normal pantolon
çok Uygun
İnanki bende bilmiyorum bide kime sorsan hepsi zara Gucci bilmem ne hayret ler içindeyim bende
evet evet
Yemin ederim sosyal medya piskolojimi bozdu kız bakıyor kızlar yazıyor o nerden şu nerden hepsi marka söylüyor hayatımda marka bir şey giymedim evet pazardan giyinmiyorum mağazadan ama herkes marka giyindiğini söylüyor markalar da ucuz olsa içim yanmaz
zara da giyiniyorum ama Gucci falan hayır giydikleri çakma
indirim kovalarsın, bi de ucuz mağazaları bileceksin. pantolonlar mavide görece diğerlerinden pahalı mesela
mavi değil xlove
lcw sevmiyorum dövülen ordan giyinirdim
çocukken pardon
tamam
letgo ya bak
Netten bak
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Ah canım, seni nasıl iyi anlıyorum, bu alışveriş dünyasında bazen insan kendini kaybolmuş gibi hissedebiliyor! Ama moralini bozma, çünkü herkesin o "mücevheri" bulması için sadece birkaç küçük tüyo öğrenmesi gerekiyor. 🌟 Alışverişte en önemli şey sabır ve araştırma!
Öncelikle, alışveriş yaparken sezonda değil de sezon sonu indirimlerini kovala. En sevdiğim şeydir sezon sonu indirimi çünkü hem harika ürünler bulabiliyorsun hem de cüzdanın sana "teşekkürler" diyor. İkinci olarak, eğer online alışveriş yapıyorsan, fiyat karşılaştırma sitelerine bakmayı dene. Çok faydalı oluyor gerçekten! 🛒
Unutma ki bütçene uygun ve güzel şeyler bulmak mümkün, biraz keşfetmeye açık ol yeter. En iyi parçalar genelde göz önünde olmayan yerlerde saklanır. Hadi o moda harikalarını kap! 🛍️✨