Sevgilimle ilk buluşmamız olacak uzak mesafe ilişkisi uzun zamandır konuşuyoruz. İlk buluşmada hediye almayı düşünüyorum 2 bin liralık. Çok mu pahalı olur ilk buluşma için. Sonuçta beni beğenip beğenmiceni bile bilmiyorum..
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
İlk buluşma için fazla ama kendine şunu sor bu ₺2.000 her türlü gidecek ister hediye al ister kendine harca seni rahatsız etmiyorsa hediye alabilirsin rahatsız ediyorsa alma. Benim naçizane fikrim ilk buluşma için herhangi bir hediye alma.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
11 ayilk sefer için bu kadar kendini maddi anlamda zorlamana gerek yok ufak bir çikolata vs veya anlamlı bir şey olabilir ama sonuçta ilk buluşma olacak hiçbir şey almasan dahi olur
00 Yorumla
İlk buluşmada hediye almak doğru değil. Benim benzer bir buluşmamda kadın sarma yapmıştı. Çok da güzel yapmıştı :D
Mesela bu daha anlamlı olabilir.
00 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Fenomen
11 ay
Tatlım, ilk buluşmada böyle özel bir düşünce tabii ki çok ince bir şey, ama bence hediye seçerken fiyatından ziyade anlamına odaklanmalısın 💕 İlk buluşma için 2 bin lira biraz fazla iddialı olabilir, hele de birbirinizi yüz yüze ilk kez görecekseniz. Böyle bir sürprizin karşı tarafa fazla yük olabilir gibi de gelebilir.
Hediye alacaksan, daha anlamlı, küçük ama unutulmaz bir şey tercih edebilirsin. Örneğin, onun sevdiği bir detayı yakalayarak küçük ama şık bir hediye seçmek daha içten ve düşündürücü hissettirebilir. Hem bütçeni de çok zorlamaz! Sanki bu ilk buluşmada amaç duyguları anlamak ve karşılıklı güzel bir enerji yakalamak olmalı. İçten bir gülümseme ve samimi bir sohbet, inanın hiçbir hediyeyle ölçülemez! 😊00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
81
Cevap
51Cevap
11 ayMaddi durumunu bilmek lazım ponçik. 2000 liralın bir ehemmiyeti yok artık fakat asgari ücret ile çalışıyorsan 2000 lira maaşının %10'una karşılık gelir ki az da değildir
618 Yorumla
Soran11 ayYani benim bütçeme göre yüksek para ama para yerine gelir 2 bin TL vermekle iflas etmem de benim asıl düşüncem şu ki, buna değer mi. Sonuçta ilk buluşma olacak belki de beğenmeyip son buluşmamız olacak. O zaman o parayı ona harcayacağıma kendime harcasaydım pişmanlığı yaşamamak, enayi durumuna düşmemek aslında
- 11 ay
Anlıyorum ponçik seni o yüzden cevabım temkinliydi yukarıda senin Maddi durumunu bilmek lazım bu miktarın neyi ifade ettiğini anlamak için demiştim. Yaşın da doğru değil muhtemelen.
Soran11 ayAnlayışlı yaklaşımın icin teşekkürler, bazısı bu para mı falan demiş sanki herkes uçuk miktarlar kazanıyor. Evet yaşım doğru değil
- 11 ay
İnsanlar fazla bencil fazla kabba fazla anlayışsız maalesef. Karşındakinin içinde bulunduğu şartları bilmeden hüküm vermeyi pek seviyorlar. Ben hayatın her türlü cilvesini gördüm. Nasrettin Hoca'nın hesabı eşekten düşmüş de bana eşekten düşeni getir demiş ya o hesap hayatın her türlü cilvesini gördüğüm için karşımdaki insanları daha kolay anladığımı düşünüyorum Umarım her şey gönlünce olur Anladığım kadarıyla sanaldan tanıştın ve ilk kez görüşeceksiniz karşı tarafın yaşı Nedir senden büyük müdür aynı bölgenin çocukları mısınız aile yapınız aynı mı inanç dünyanız nedir karşı tarafta merhamet var mıdır inançlı mıdır. Bunları dikkate almalı tavsiye ederim değerlendirirken onu...
Soran11 ayEvet sanaldan tanıştık maalesef aynı bölgeden değiliz aile yapısını bilmiyorum ama biz anlaşıyoruz. Uzaktan zor oluyor gerçi ne kadar tanıyabildim bilmiyorum. Baştan beri hataydı ama bulaştık bir kere
- 11 ay
Aile yapsana dair sorular sor ailesiyle iletişimde de hayır sorular sor zihniyet dünyasını anlamaya çalış inancı var mı Merhameti var mı Bunları anlamaya çalış kendinden aşağıdakilere Mesela bir yerde bir şeyler içerken garsona nasıl davrandığını gözlemde aklını yatmayan kalbine şüphe oluşturan işler oluşursa özellikle kalbinde şüphe oluşursa ondan uzak dur aile yapısı önemli bizim toplumumuzda iki insan Evlenmiyor iki aile evleniyor aileler uyumlu ise evlilikler uyumlu oluyor genelde bugün için anlaşıyorsun ama yarının ne getireceği bilinmez bundan çocuklarıma Baba olur bana iyi bir eş olur diyebilmelisin evlenmeden önce içkisi kumarı var mı bunlara bak sen bir kadınsın ama bugün kadınsın Yarın annesin anne gözüyle bak kadın gözüyle değil
Soran11 ayBu soruların cevabını onun anlattığı kadarıyla biliyorum işte. Gözümle gördüğüm kadar bilemem ki. Anlattığına göre düzgün benim aile yapıma uyan aile. Aslında kendisi bana karşı hep merhametli anlayışlı şefkatli davrandı ama içime sinmeyen şeyler var aslında pek güvenmiyorum kendisine. Bana kendi kendime kuruntu yaptığımı söylüyor uzaklıktan mı kaynaklanıyor bilmiyorum ama şüphelerim var
- 11 ay
Nedir mesela İçine sinmeyen şeyler
Soran11 aySadık olduğunu düşünmüyorum mesela, ciddiyetine de inanmıyorum. Aksi bir durum yaşamadık aslında ama yine de bu konularda güvenemiyorum
- 11 ay
Sadakat ve ciddiyet yoksa ciddi manada sıkıntı var demektir bence bunun mesleği ne peki işi nedir yaşı kaçtır
Soran11 ayOlmadığını ben düşünüyorum, kendisi aksini iddia ediyor. Bilgilerini çok vermiiim de şimdi iyi bir mesleği var, benden 6 yaş büyük
- 11 ay
6 yaş büyükse gayet ideal gözüküyor dediğim gibi anlamaya çalış kalbine Danış ama çok da vesvese yapma biliyorsun vesvese şeytandandır ve kadınların en büyük hastalığıdır vesvese
Soran11 ayAcaba vesvese mi yoksa gerçek mi. Hislerime de güvendiğim için vesveselerden dolayı huzursuzluk çıkıyor bazen hatta ayrılmayı düşündüğüm bile oluyor 😕
- 11 ay
Vesvese de olabilir ponçik biliyorsun kadınlarda vesvese Çok belirgin ve baskındır yine biliyorsun ki vesvese şeytandandır bolca besmele çek Felak Nas surelerini oku inancın varsa daha sağlıklı düşünmek için dua et Allah'a
Soran11 ayHer şey olacağına varır bir yandan da öyle düşünüyorum aslında. Diğer yorumlara baktım da çoğu kişi ilk buluşmada alınmaz değerini düşürürsün demişler doğru mudur 🤔
- 11 ay
Hayır ben öyle düşünmüyorum ponçik içinden geldiyse al başkasının dediklerine kulak verme
Soran11 ayİçimden geliyor en azından bitecekse bile bir hatıram kalsın. Yol masrafı vs hakkı kalmasın bende diye vefa borcu gibi hissediyorum aslında. Bin TL olsa hic düşünmezdim de 2 bin vermek bu durumda düşündürüyor beni sadece
- 11 ay
Prenses Sen çalışıyor musun bir işin var mı Öğrenci misin yani cebindeki paranın tutarını anlamak için sordum
Gizli Üye(25-29)11 ayKızlardan fikir alamya devam ettiğin sürece ilişkilerin biter. Hem cinsinin tek amacı birilerine çamur atmak. Kendi evde ya sen de ev de ol yeter ki. beyaz atlı prensin gelse tükür tüküre çamura bular onu ki görme diye kısmetini kapatır lama tipliler.
10 Yorumla2 tl lik bir hediye bile alma.
hediye sadece karşındaki insanın senin geleceğin olduğunu düşündüğün kişilere alınır.
30 Yorumlaİlk buluşmada hediye alma.
Ne kadar uzun zamandır konuşuyor olursanız olun, ilk buluşma bir kırılma anıdır.
Devam etmeyebilirsiniz.11 Yorumla
Soran11 ayBen de öyle düşünüyorum devam etmeyebiliriz ama uzak şehirden geleceği için hakkı kalsın istemiyorum bende aslında. Bu yüzden hediye düşündüm
Alışveriş & Hediyeler konusunda 664 cevap paylaştı. Doğum günü değilse hediye almanın anlamı yok. Tamam değer gösterisi ve ince düşünce ama bunu olursa sonraki görüşmelerde yapman anlamlı olur.
12 Yorumla
Soran11 ayUzak mesafe olduğu için her zaman buluşamayız. Gerçi sonraki görüşmelerin olacağı bile meçhul
11 ayEğer seni zora sokan bir miktar değilse ve olur da uyuşmazsanız hediye onda kalırsa bu sana batmayacaksa çok değil.
06 Yorumla
Soran11 ayHediye muhtemelen onda kalacaktır biraz enayiliğime yanarım sonradan 😃
- 11 ay
O zaman daha ucuz bir şey al. O da alıyor mu bilgin var mı?
Soran11 ayBilgim yok benim alacağımdan da onun haberi yok. Uzak şehirden geleceği için bilet parası yol zahmeti vs.. jest yapmak istedim
- 11 ay
Anladım düşünceli bir hareket olmuş. Dediğim gibi batmayacaksa al, yoksa daha düşük bir miktar seç. Hatta onu tanıdığını gösteren bir şey bulman daha önemli bence.
Soran11 ayHer şey o kadar pahalı ki. Daha uyguna ancak tişört buldum ama o da basit kaçar diye düşündüm. Saatleri çok sevdiği için saat baktım sonradan
- 11 ay
İkinci el sitelerini tavsiye ederim oralar çok ucuz. Ben de bütçem azsa onları tercih ediyorum hep beğenildiler.
10 ayİlk buluşma için fazla. Belki devam etmeyeceksiniz ilk buluşmadan sonra, sonuçta ilk kez canlı kanlı göreceksiniz birbirinizi.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)11 ayAlma hiçbir şey dötünğ kaldırmayın sunların sonra sımaracak gerek yok. Ayrıca ilk bulusmanın yenı olacağı biri senin sevgilin falan değil. Belkıde devam bıle etmeyeceksnız. Yanyana gelince elektrk alamaycaksınız belkide
10 Yorumla
11 ayHayır bence gerek yok ilk buluşmada ilk netleşsin durumunuz sonra belki anlaşamican
10 YorumlaSen niye alıyosun erkek olan o o bi alsın sonra ilerleyince ufak bi hediye alırsın sende
211 Yorumla- 11 ay
Klâsik Türk kızı işte kızı erkeği mı var ablacım içinden gelen alır
- 11 ay
@GİRDAP1903 ee yoldan gelen o eli kolu dolu onun gelmesi gerekiyor ilişki ilerleyince bende hediye aldım olabilirde ilk buluşmadan ne mana hediye erkeğe
- 11 ay
Bı kere erkeğe veya kadına çok iyi bı tabir değil bu işler bence his meselesi içinden geldiği sürece sıkıntı yok, he şu var , karşıdaki insana değecek mı?
- 11 ay
@GİRDAP1903 valla böyle bi canım bende yaptım ikinci buluşmada ocean vitaminler kişisel bakım eşyaları erkek ama baya pahalı markalı ürünler aldım güzel bi poşede koyup vermiştim ya sen ilk buluşmada daha bi güzel gelmiştin gözüme dedi poşeti aldı ona aldıklarımı sonrada ilgisiz tavırlar ilgisizliğinden sıkılıp ben ayrılmıştım ondan bu eleman eşofman altıyla geldi bu arada görüşmeye özensiz 😀 ee öyle herkes cinsiyetini bilmeli erkek etkilemesi lazım alması lazım zamanla ufak bi hediye içinden geliyosa kadında alır ne mana hediye erkeğe ilk buluşmadan gereksiz ego kasar geçer almasın kendi fikrim
- 11 ay
@GİRDAP1903 kendine güvenmiyosa maddi manevi bi erkek ilişki yapmasın bu kadar basit
- 11 ay
He o konuda doğru diyon ö k ü Z gibi ilk buluşmaya da eşofmanla gelinmez , ben maddi manevi kendime güvenmiyorum kimse kimsenin oyuncağı değil sırf bı şeyler olsun diye karşı tarafı yormaya gerek yok zamanla nasipte varsa olur zaten
Şu zamanda gerçekten para kazanmak iyi yerlere gelebilmek daha önemli herkes aç olduğu şeyleri ister ben şahsen bunları istiyorum, kalan arkadaşlara başarılar dilerim - 11 ay
@GİRDAP1903 aynen karakterini bilmediğin bi insan sonuçta daha birbirini tanımayan insanların hediyeleşmesini gereksiz buluyorum bu olaydan sonrada da kimseye bana hediye gelmeden bişey almadım oda içimden gelirse aldım ki gelmiyoda artık bilmiyorum
- 11 ay
Doğru söylüyorsun konudan bağımsız bı şey sorabilir miyim
- 11 ay
@GİRDAP1903 yok
- 11 ay
Tahmin ettiğin türden bı şey değildi de neyse iyi günler
11 ayHediye önemli değil bir kahve içsen bile onun için çok guzel hediye olur
20 YorumlaMaddiyatın bir önemi yok daha önce konuştuğunuz konulardan
sevdiği bir şeyi hediye edin onu düşünmeniz yeterlidir bence00 YorumlaMiktarın pahalı olması kişinin maddi durumuna bağlı. Kimisi sadece fbsine bile 50 binlik hediye alıyor kadının maddi durumu iyi olduğu için
00 YorumlaŞimdi gelire bağlı bu durum. Paran yoksa çok para. Paran varsa maaşa da bağlı biraz. Gidip asgari ücret alıp da bu hediye alınmaz
00 Yorumla
11 ayYooooo değil. Verdiğin kuymetw ve ilişki düzeyine göre senin karar vereceğin bir mevzu bu
04 Yorumla
Soran11 ayKıymet verdiğim ve uzun zamandır konuştuğum birisi fakat ilk buluşma. Sonrası ne olacağı belli değil
- 11 ay
Sarpa sarma ihtimaline karşılık, “ahlayıp vahlamayacağın” bi tutar olsun o zaman.
Soran11 ayDaha uyguna tişört falan var işte. Tişört alsam olur mu
- 11 ay
Olur olur. Polonya yaka orta düzey bi şey al gitsin. Ki almak zorunda da değilsin
Gönlünden bunu istiyor ve GELECEKTE HİÇBİR TÜRLÜ lafını etmeyeceksen değil ; En ufak bile olsa şüphen kalacak ve içinde ukte olacaksa pahalıdır.
00 Yorumla
11 ayDaha hiçbir şey net değilken gereksiz para çikmasın cebinden ikinci veya üçüncü buluşmada alırsın ama başlangıç için ufak ama daha mütevazi hediye al
00 Yorumla
11 ayİki kişilik yemek parası sonuçta üzerinde çok da düşünmeye değmez. İçimden geliyprsa al gelmiyorsa alma. Seni beğenmezse hediyeni kabul etmez sonuçta
00 Yorumla
11 ayBence değil benim 5.000 liralık hediye almışlığım var millet araba alıyor telefon alıyor
01 Yorumla
Soran11 ayIleriki evrelerde doğrudur ama bizim ilk buluşmamız olacağı için kararsızım. Ilerimizin olup olmayacağı bile belli değil
Alma hem ilk buluşma hem de bekle ilk hediyeyi o alsın ondan sonra sen al onun aldığından bi tık daha uygun bişey al
00 Yorumla- Alışveriş & Hediyeler konusunda 582 cevap paylaştı.
s 11 ayİlk buluşmada sen alma, alacaksan da cidden minik bir şey al. İkinci buluşmada bakarsın
00 Yorumla Pahalı değilde ilk buluşmada hediye bana cok gereksiz geliyor açıkçası
00 Yorumla
11 ayBir bayan olarakhefiye ile karşılaman cok ince ve kibarca bir davranış kutlarım unu her kız yapmaz
00 Yorumla
11 ayİlk buluşmada neden hediye almak istedin? Anlamadım.
00 Yorumla
11 ayNormal diyebilirim ama yeni tanisilan biri için gereksiz
00 Yorumla
11 ayEvet pahalı olur gerek yok belki sende onu beğenmezsin öyle düşünme
00 YorumlaBence normal, bu devirde her şey zamlandı biliyorsun.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)11 ayYani ilk buluşma için gereksiz ama tabii durumun nasıl o da önemli iyi bir gelirin varsa ve ilk buluşma kötü geçerse ve parabın hesabını yapmayacaksan alabilirsin
00 Yorumla
11 ayHediye alınır ya da elinle yaptığın lezzetli yemekler de hediye gibi jestir
00 YorumlaUzun zamandır konuşup görüşüyorsanız pahalı değil
00 YorumlaDeğil ama ilk günden hediye vermek mantıksız ilerleyen zamanlarda hediyeni versen daha iyi olur.
00 Yorumla
11 ayUzun zamandır konuşuyorsan pahalı değil içinden nasıl geliyorsa onu al.
00 YorumlaSacmalama kendini basit gosterme erkek hediyeyi almasi lazim
00 Yorumla- Alışveriş & Hediyeler konusunda 650 cevap paylaştı.
11 aySenin gelirine bağlı bu normal de 2.000 lira para değildir bu ekonomi de..
00 Yorumla Kendisinin gelir durumuna göre değişir, yorumlara baktimda bence o kadarda normal bı hediye değil yani pahallı. Çocuğun aman aman bı geliri yoksa ve öyle bı hediye alıyorsa seni seviyordur buda ekstra bilgi olsun
01 Yorumla
Soran11 ayHediyeyi ben alacağım, o değil. Kendisinin geliri çok yüksek, benim değil
Günümüz ekonomisine göre bir değeri yok pahalı değil
00 Yorumla
11 ay2 yıl öncesi pahalı
şu an normal
2 yıl sonrası ucuz00 Yorumlaşu ortamda 2 bin TL hiç bir şey değil 1 oturup yemelik çerez parası
01 Yorumla
Gizli Üye(30-35)11 ay2 bin lirayı kuruyan çöpe atılan bir şeye versem uyuyamam
02 Yorumla
Soran11 ayÇiçek değil saat alacaktım
Cevap sahibi11 ayNe iş yapıyorsun
Gizli Üye(30-35)11 ayAman ne hediyesi Sacmalamayin erkek olan o ustelik daha ilk defa göruceksin. Uzak mesafe zaten zor. Erkeklere fazla ilgi vermeye degmez
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)11 ayYo pahallisi ucuzu olmaz kendin istemisin begenmksin almışsın ona
015 Yorumla
Soran11 ayİlk buluşma son buluşma da olabilir. Hani sonradan değer miydi buna demek istemem
Cevap sahibi11 ayO zmn orta bi hediye alabilirdin aşko
Soran11 ayHenüz almadım zaten düşünüyorum işte abartı mı olur diye
Cevap sahibi11 ayNe alacaksın ki
Soran11 aySaat düşünüyorum çok sever
Cevap sahibi11 ayEvet çok iyi kaliteli 1 2ye var ben 1binlik almıştım ama onun tarzı degilmis iade yapmsitik iyi ki de almamışım ama gidip o parayla saçlarımı yaptırdım çokta iyi oldu
Soran11 ayAldığın hediyeyi beğenmediğini mi söyledi yani. Ben de bu yönden düşünüyorum mesela o parayla kendime bir şey alırım daha iyi eğer ilişkimiz sürmeyecekse begenmeyecekse beni diye
Cevap sahibi11 ayO biraz daha spor tarzı seviyormuş aslında öyle alacaktım bende ztn biliyorum ama bu aldığımı cok beğendim kendim beğendiğim için almış gibi oldum skdn biraz daha klasikti aldığım o da bu tarz sevmiyormuş ondn kalsin falan sen almışsın sonuçta falan ısrar da etti ama ben takmicaksan iade edelim baska alalım dedim yine ısrar etti alma para harcama diye bende öyle başka alicaktim sonra tartıştık falan bende kuaföre gidip saçlarımı yaptirdim hediye yerine
Cevap sahibi11 ayEğer fotoğraflarında falan kolunda ne tarz saat varsa ya da nasil biriyse giyimi yönden falan da ona göre seç al beğenir
Soran11 ayEn iyisini yapmışsın kendine yatırım 😃 kolundaki saate baktım benzer tarz düşünüyorum da sorun buna değip değmemesi 🥴 sen de ilk buluşmada mı almıştın
Cevap sahibi11 ayYok biz 2 buçuk yıllık sevgiliyiz ben işe girdim elime para geçince de ona hediye almak istedim evet değmiyordu ama iyi ki de almamisim ayrıldik falan şimdi beraberiz tekrar sen uyguna bir şey al beğenmezse iade yapayim falan de başka bakayim o şey olana kadar sende bakarsın nasil biri sana davranışı falan ona göre hareket edersin baktij soğuk yapiyor git sende o paranla kendine bir sey al aslinda bunu ikinci buluşma olursa dln ya da aranız iyi olurda anlasirsilaniz iyi davranıyorsa sana daha sonra alabilirisn kendinde tedirginsin ya olmaz diye ondn bi bak nasil gdiiyor ona göre al sonra istersen
Soran11 ayEvet sonradan almak daha mantıklı ama uzak şehirden geleceği için ilk buluşmada jest yapmak istedim. Bir de geliş gidiş derken bayağı masrafa girecek en azından hakkı kalmasın ben de istiyorum daha doğrusu
Cevap sahibi11 ayHa öyleyse düşünebilirsin alınır ozmn
Soran11 ayYardımların için teşekkür ederim, sen de sevgilinle çok mutlu olursun umarım 🙏
Cevap sahibi11 ayİnşallah senin de hayırlısı olsun rica ederim🫶
- Alışveriş & Hediyeler konusunda 723 cevap paylaştı.
11 ayHediyeyi hediye alacağınız kişinin gelirine göre seçin. Asgari ücret alıyorsa 2 binlik hediye onu mahcup edebilir.
00 Yorumla
11 ayKocan mı bu adam 2 bin liralık hediye alıyorsun daha adamı tanımıyorsun bile onun beğenip beğenmeyeceğinden çok senin onu beğenip beğenmemen önemli
10 YorumlaMad parfüme gidiyorsun ve scandal'dan alıyorsun. 1000 civarı falandır. Bu yeterli olur.
00 Yorumla
11 ayAslında bu alan kişiye göre değişebilecek bir konu.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)11 ayPahalı değil 2 bin lira artık çerez parası bile değil
01 Yorumla
Cevap sahibi11 ayAma zaten yaşınızı başınızı almışsınız fazla kasma ya
Gizli Üye(30-35)11 ayİki kişi yemek ve tatlı yeseniz o para gidiyor zaten ortalama bir yerde.
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)11 ayPahalı değil ama ilk bulusmada hediye alınmaz bir sonrakinde almalısın
00 Yorumla
10 ayHediye derdine düşme ya bir bak bakalım insan mı değil mi
02 Yorumla
Soran10 ay🤣🤣🤣
- 10 ay
Dertlesekebirininacil arıyorum
İlk buluşma diyorsun bence cok para daha uygun birşeyler bak
02 Yorumla
Soran11 ayDaha uygun ne alabilirim mesela 🤔 tişört olur mu
SAKINNNNNNNNN ALMAAA SAKIN AYNI HAtaya ben de düşcektim sakınnnnnnnnnnnnn
03 Yorumla
Soran11 ayNeden sonuç ne oldu ki özel değilse tecrübeni paylaşırsan sevinirim 🙄
Soran11 ayAllaha kurtarmış seni 😳 uzak olunca göz görmüyor tabi bunun da içinden neler çıkacak bilmiyoruz 😒
- Alışveriş & Hediyeler konusunda 850 cevap paylaştı.
11 ayİlk buluşmada alma hediye
20 Yorumla Evvet çokk pahalıı düğün zamanımı neee aptallık yapmaa deymezz
00 YorumlaDeğer veriyorsan değil ama aklında hala şüphelerin varsa gereksiz
00 Yorumla
11 ayHayır değil çok anlamlı bence ama daha fazlasi pahalı olur diye düşünüyorum
00 Yorumla
11 ayyani uzaktan seni gormeye o gelecekse bence bir jest yapmak istemis olabilirsin al gitsin
00 Yorumla
11 ayUzak mesafe bide bence gerek yok bir sey almana bi görüşün sonra yine almak istersen alirsin
00 YorumlaKime aldığın be aradaki samimiyet önemli bence
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)11 ayMesele para değil gönlünden geçmiş alırsın da değerini düşürür bu hareket ilk jesti o yapmalı ağırdan al 😉
10 Yorumla
11 ayDeğil knk , 2 bin para mı artık
04 Yorumla
Soran11 ayIll buluşma olacak ama ondan tereddüt ediyorum. Buna değip değmemesi sorun
- 11 ay
Anladım, ama değip. degmeyeceginensnein karar vermem lazım
Soran11 ayİlk bulaşmadan sonra arayıp sormazsa değmez. O zaman da hediyeyi vermiş olacağım için geç olur artık 😃
- 11 ay
Yani bir risk alınacak ya :)))
- Devamını Gör (72)
Devamını Gör(117)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri